Tv-kijken in het buitenland met NLZIET

Tv-kijken in het buitenland kan gewoon met NLZIET. Vanaf nu hoef je geen enkel tv-programma meer te missen! Met NLZIET kun je tv-kijken in het buitenland zonder schotel of kabel. En dat in heel de EU! Nederlands tv-kijken in het buitenland doe je gemakkelijk op een device naar keuze, zoals je tv, tablet, smartphone of laptop.


Het enige dat je nodig hebt, is een goed werkende internetverbinding en een abonnement bij NLZIET. Start nu jouw proefperiode en ontdek de vele mogelijkheden!


Tijdelijke aanbieding: 3 maanden voor €7,95

NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Met NLZIET kijk je het beste wat de Nederlandse tv te bieden heeft, live en on demand. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt is internet en de NLZIET app en je geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s. Probeer NLZIET 1 maand gratis of kijk nu tijdelijk 3 maanden voor slechts €7,95.Voordelen van NLZIET

  • Je kijkt 24/7 naar de programma’s van de Nederlandse tv
  • Je kunt tv-kijken in het buitenland, namelijk in heel de EU
  • Mis nooit meer een programma: kijk live, terug en vooruit
  • Ervaar de ultieme vrijheid en kijk waar en wanneer het jou uitkomt
  • Probeer voor één maand gratis lang of online televisie iets voor jou is
  • Je hebt geen traditioneel televisie abonnement meer nodig


Online tv-kijken op vakantie

Met NLZIET kijk je waar en wanneer je wilt naar de televisieprogramma’s van de drie grootste zendergroepen: NPO, RTL en KIJK. Daaronder vallen o.a. de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, SBS6, Veronica en nog veel meer. In ons zenderoverzicht kun je zien naar welke 37 zenders je bij NLZIET kunt kijken.


Ook op vakantie hoef je niet bang te zijn dat je je favoriete programma moet missen, want binnen de hele EU kun je ook naar het aanbod van NLZIET kijken.


Hoe werkt dat dan? Je sluit een abonnement af op onze website. Dan installeer je de NLZIET app vanuit de app store op het apparaat dat je bij je hebt op vakantie, zoals je telefoon of tablet. Daar log je in op je NLZIET account en dan kun je direct beginnen met kijken.


Kijk je op een laptop? Dan hoef je alleen maar naar de website van NLZIET te gaan en in te loggen. Simpel hè?


Vanaf dat moment kun je live, terug en soms vooruitkijken naar jouw favoriete series en programma’s.


Tv-kijken op de camping? Dat kan via NLZIET!

Het is avond op de camping en je wil, voordat je je slaapzak in kruipt, nog even lekker tv-kijken net als thuis. Dat kan dus ook met NLZIET!


Omdat je met NLZIET tv-kijkt via internet hoef je niet meer te prutsen met schotels of kabels bij je camper of caravan. Als je een tv hebt in je camper of caravan kun je bijvoorbeeld via een chromecast NLZIET streamen naar je tv. Heb je een smart tv? Dan kun je daarop de NLZIET app installeren.


Als je geen tv hebt op de camping, dan kun je ook heel gemakkelijk kijken op je smartphone, tablet of laptop.


De meeste campings bieden tegenwoordig (gratis) wifi aan. Dus je hoeft alleen maar te verbinden met de wifi en dan kun je kijken. Geen wifi? Het is inmiddels ook mogelijk om zonder roamingkosten gebruik te maken van het mobiele internet netwerk binnen de EU. Als je een grote internetbundel hebt voor in het buitenland, dan kun je daar ook gebruik van maken. Let dan wel op dat je binnen je bundel blijft om extra kosten te voorkomen.


Nederlandse tv-kijken in het buitenland

Woon je in het buitenland of ben je voor langere tijd in het buitenland? Dan is NLZIET ook een goede optie om ook in het buitenland Nederlandse tv te kunnen kijken.


In de hele EU kun je met NLZIET voordelig tv-kijken. Voor slechts €7.95 per maand kijk je naar 37 zenders van de Nederlandse en Vlaamse tv. Met een goede internetverbinding en een apparaat naar keuze kun je direct beginnen met kijken, nadat je een abonnement hebt afgesloten. De eerste maand kun je NLZIET gratis proberen.De leukste Nederlandse series en programma’s

Met NLZIET kun je een hoop Nederlandse series en programma’s volgen. Populaire programma’s zijn bijvoorbeeld de Champions League en Expedite Robinson: All Stars.


Liever series bingen? Bij NLZIET kun je ook van verschillende series meerdere seizoenen terugkijken. Bijvoorbeeld Flikken Maastricht, Penoza en Dexter. Kijk alle afleveringen lekker achter elkaar door, zodat jij je niet hoeft te vervelen tijdens de familievakantie of zakenreis.


Ben je benieuwd of NLZIET iets voor je is? Probeer NLZIET nu één maand gratis en ervaar de vrijheid van televisieprogramma’s kijken in het buitenland wanneer het jou uitkomt. Bevalt het niet? Dan zeg je NLZIET gemakkelijk weer op. Je zit dus nergens aan vast. Goede reis!
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Op welke apparaten is NLZIET beschikbaar?

Je kunt NLZIET kijken op verschillende devices. Onder andere op een smart tv, laptop, tablet, mobiele telefoon en via chromecast.

Heb ik een kabel of schotel nodig voor Nederlandse tv te kijken in het buitenland?

Nee, met NLZIET kun je tv-kijken zonder kabel of schotel. Het enige dat je nodig hebt, is een goed werkende internetverbinding, via bijvoorbeeld wifi of 4G, en een apparaat naar keuze.

In welke landen kan ik NLZIET kijken?

Overal in de EU kun je NLZIET kijken. Ideaal als je tv-kijkt op de camping, in een hotel of onderweg in de camper.

Welke zenders kan ik bij NLZIET kijken?

Bij NLZIET kijk je naar alle zenders van NPO, RTL en KIJK (SBS, Veronica en Net5). Kijk in ons zenderoverzicht voor een overzicht van alle zenders die bij NLZIET kunt kijken.

Kan ik op twee apparaten tegelijkertijd kijken?

Ja, dat kan. Je hebt hier geen tweede tv-aansluiting voor nodig, alleen een goed werkende internetverbinding.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.