Tv-kijken in het buitenland met NLZIET

Op vakantie? Neem NLZIET mee!

Vanaf nu hoef je geen enkel tv-programma meer te missen, want NLZIET is per april in de hele EU te gebruiken. Nederlandse tv kijken in het buitenland doe je gemakkelijk op je tablet of smartphone met de NLZIET app. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een abonnement bij NLZIET. Probeer NLZIET eens één maand voor €0,01 en kijk of het wat voor je is.

Met NLZIET:

  • Kijk je 24/7 naar de programma’s van NPO, RTL en SBS
  • Kun je per april 2018 tv-kijken in het buitenland
  • Mis je nooit meer een programma: je kijkt live, terug en vooruit
  • Ervaar je de ultieme vrijheid en kijk je waar en wanneer het jou uitkomt
  • Probeer je voor €0,01 één maand lang of online televisie iets voor jou is
  • Heb je geen televisieabonnement meer nodig!

Online tv-kijken in het buitenland

Met NLZIET kijk je waar en wanneer je wilt naar de televisieprogramma’s van de drie grootste zendergroepen. Je kunt online tv-kijken naar de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS6, Net5, SBS9, Veronica, RTL Z, 538 TV, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids. En heb je een programma gemist? Bij NLZIET kun je ook terug- en soms zelfs vooruitkijken naar de programma’s NPO, RTL en SBS.

Vanaf april 2018 is het mogelijk om in de gehele EU te kijken naar de programma’s van NLZIET en kun je tv-kijken in het buitenland. Je hoeft geen enkele cliffhanger, seizoensfinale of sportwedstrijd te missen, want je neemt je favoriete tv-programma’s gewoon mee op vakantie!

Tv-kijken op vakantie

Deze zomer al een lekkere zonvakantie geboekt? Ook op je vakantieadres kijk je naar de leukste zomerprogramma’s, zoals de Tour de France, de Slimste Mens, Linda’s Zomerweek, Zomergasten, de Champions League en Down the road. Je hoeft niets te missen van actualiteiten en series en beleeft ook op de camping, in je hotelkamer of in de tent je vaste televisieavond. Ideaal toch?

Een schotel aanschaffen om op het dak van de camper of caravan te plaatsen is niet meer nodig. Met NLZIET kijk je online televisie wat betekent dat je via internet tv-programma’s kunt streamen. Er is geen kabel, schotel of televisieabonnement nodig voor het kijken van televisieprogramma’s via NLZIET. Het enige wat je nodig hebt is een apparaat wat verbonden is met het internet. Je kunt NLZIET kijken op je mobiele telefoon, tablet, laptop of smart tv. Ideaal toch?

 

De leukste Nederlandse series

Met NLZIET kijk je in hoge kwaliteit naar Nederlandse series en programma’s. Je kijkt sommige series vooruit en de meeste series tot een jaar terug. Heb je een aflevering gemist of ben je er niet aan toe gekomen om die ene serie te kijken? Kijk alle afleveringen nu lekker achter elkaar door! Kijk bijvoorbeeld naar Frank en Rogier, Killing Eve, Heel Holland Bakt, Boer zoekt Vrouw, Wie is de Mol?, Chateau Meiland of naar Dertigers en Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Op zakenreis of op familievakantie hoef je je geen moment te vervelen.

Ben je benieuwd of NLZIET iets voor je is? Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en ervaar de vrijheid van televisieprogramma’s kijken in het buitenland wanneer het jou uitkomt. Bevalt het niet? Dan zeg je NLZIET gemakkelijk weer op. Je zit dus nergens aan vast. Fijne vakantie!

  • Vanaf april 2018 kijk je ook in het buitenland naar NLZIET
  • In alle landen binnen de Europese Unie kijk je live, terug en vooruit naar de programma’s van NPO, RTL en SBS
  • Met de NLZIET app op je mobiel of tablet heb je altijd je favoriete series op zak!
Meer weten?

Wil je meer weten over de voordelen van online tv-kijken? Kijk bij de veelgestelde vragen of lees meer over NLZIET.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.