Tv-kijken op de camping? Dat kan via NLZIET!

Het is avond op de camping en je wil, voor je je slaapzak in kruipt nog even lekker – net als thuis – naar de tv-kijken. Dat kan met NLZIET! Wil je niks van de sportzomer missen? Kijk via NLZIET al de belangrijke wedstrijden, gewoon in de vouwstoel voor de caravan. Vanuit de camper, op je stoel langs het zwembad, of zelfs tijdens de afwas: overal kun je tv-kijken op de camping.Kijk tv zonder kabel of schotel

Op vakantie kijk je zorgeloos tv zonder kabel of schotel. Je kijkt online naar televisie, dus je hebt geen kastjes meer nodig. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding en een apparaat waarop je kunt kijken. De meeste campings bieden tegenwoordig (gratis) wifi aan, maar het is inmiddels ook mogelijk om zonder roamingskosten gebruik te maken van het mobiele internetnetwerk binnen de EU! Tijdens je vakantie hoef je dus niks van de Nederlandse tv te missen met NLZIET, tv-kijken op de camping is makkelijker dan ooit!

Wat kijk jij?

Deze zomer is een sportzomer, dat wil zeggen dat er veel grote sportevenementen plaatsvinden en je dus constant naar sportwedstrijden, zoals voetbal live kijken. Ook tv-quizzen zoals De Slimste Mens komen langs in de zomer. Of ben je juist op zoek naar een nieuwe serie? Bij NLZIET kan je genoeg leuke series vinden. Crimeserie Flikken Maastricht heeft bijvoorbeeld vijftien seizoenen, genoeg te kijken nog dus! Of misschien kijk je liever naar wat familiedrama, zoals in Oogappels. Er is ongetwijfeld iets voor jou te vinden waar jij jouw hele vakantie met de tv op de camping zoet mee bent!


Kijk waar en wanneer je wilt

Of je nu op een camping in het binnen- of buitenland bent, NLZIET is overal te bekijken. In alle landen binnen de Europese Unie kan je NLZIET ontvangen. Het enige wat je moet doen, is de NLZIET-app downloaden op jouw device. Je hoeft deze zomer dus je schotel niet op je camper te bevestigen om tv te kunnen kijken. Met NLZIET kijk je in hoge kwaliteit live, terug en soms zelfs vooruit naar de programma’s van NPO, RTL en SBS. Wil je het even proberen? Je kan het nu één maand gratis testen, je zit nergens aan vast!


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik via NLZIET live tv-kijken zonder abonnement of schotel?

Ja, dat kan! Zonder schotel of tv-aansluiting. Het enige wat je nodig hebt is de NLZIET-app op jouw device.

Wat kan je via NLZIET allemaal kijken?

Je kan via NLZIET van alles kijken van de zenders van NPO, RTL en SBS. Je kan live-tv kijken, maar ook veel terugkijken. Sommige programma’s zijn zelfs vooruit te kijken!

In welke landen kan ik NLZIET kijken?

Overal in de EU kan je NLZIET kijken. Ideaal als je tv-kijkt op de camping, in een hotel of onderweg in de camper.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.