GTST gemist?

GTST gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

GTST gemist en terugkijken?

Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Goede Tijden, Slechte Tijden gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Over de serie

GTST, een Nederlandse soapserie op RTL 4 over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden

Afl. 6915 Rik begrijpt niet waarom Shanti niet wil dat Richard voor haar gaat werken nu hij vrijgesproken is. Tamara drukt Marwan op het hart dat hij niks mag zeggen. Nola overspeelt haar...
Lees meer over
Afl. 6914 Naomi probeert Steef over te halen om een tattoo te nemen. Julian is van plan om Laura en Henk te helpen. Omdat Laura denkt dat de hulp maar tijdelijk is, accepteert ze het....
Lees meer over
Afl. 6913 Ludo is niet van plan om Richard de kans te geven zich weer in zijn vaarwater te begeven. Henk en Laura stellen Elisa's positieve instelling op de proef, omdat ze het moeilijk...
Lees meer over
Afl. 6912 Nina en Bing geloven Troj als hij zegt dat hij niet weet waar Nola is. Ludo kan zijn ergernis niet meer voor Stefano verbergen. Janine raakt geïntrigeerd door de inboedel van een...
Lees meer over
Afl. 6911 Shanti schrikt van Riks voorstel. Bing wil Nola ophalen als blijkt dat zij stiekem toch naar het feest van Fay is gegaan. Ludo is verrast als Janine toch aanschuift bij de...
Lees meer over
Afl. 6910 Laura praat Julians schuldgevoel uit zijn hoofd. Linda's vrienden zien haar plan niet zitten. Stefano komt dronken thuis en zorgt onbedoeld voor veel ongemak. Nola confronteert...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis