Penoza gemist?

Het vijfde seizoen (najaar 2017) is het laatste seizoen van Penoza. Super jammer dat er een einde is gekomen aan deze mooie Nederlandse misdaadserie. Al sinds 2010 schittert Monic Hendrickx als Carmen van Walraven in de populaire serie. Heb je eerdere seizoenen van Penoza gemist? Kijk dan alle seizoenen terug bij NLZIET. Probeer NLZIET een maand gratis en kijk direct!


Alle seizoenen Penoza kijken bij NLZIET

Penoza is terug te kijken bij NLZIET. Dus heb je een seizoen of aflevering van Penoza gemist? Start dan nu een abonnement en kijk de afleveringen lekker achter elkaar. Ben je van plan om de film Penoza The Final Chapter te gaan kijken? Bereid je dan voor door alle vijf de seizoenen van Penoza te kijken!


Je kijkt de afleveringen lekker achter elkaar terug bij NLZIET. Heerlijk zonder reclame, in hoge kwaliteit en waar jij wilt. Ook andere Nederlandse series en programma’s zoals Boer zoekt Vrouw en Oogappels kijk je terug bij NLZIET. Veel kijkplezier!


 • logo

  Dubbelaflevering – Het begin/Onaangename verrassingen

  Aug. 2017 • 23:40

  1u 35m min

 • logo

  Dubbelaflevering – Onder druk gezet/Confrontaties

  Aug. 2017 • 23:35

  1u 35m min

 • logo

  Dubbelaflevering – Onderling wantrouwen/Geen weg terug

  Aug. 2017 • 23:20

  1u 35m min

 • logo

  Dubbelaflevering – Aan de top van de misdaad/Het uur van de waarheid

  Aug. 2017 • 00:20

  1u 36m min

 • logo

  Terug van weggeweest (1/2)

  Jun. 2020 • 23:20

  43m min

 • logo

  Terug van weggeweest (2/2)

  Jun. 2020 • 23:10

  43m min


De voordelen van Penoza kijken bij NLZIET

 • Je kunt zelf bepalen wanneer je Penoza kijkt! Bij NLZIET kun je live tv-kijken, uitzendingen terugkijken die je gemist hebt en sommige programma’s zijn vooruit te kijken.
 • Je kijkt online, dus je bepaalt zelf hoe en waar je kijkt. Lekker onderweg op je smartphone of thuis op de bank met de app op je smart tv bijvoorbeeld.
 • Je zit nergens aan vast: de eerste maand mag je gratis proberen. Opzeggen kan altijd en doe je zelf eenvoudig via je account.
 • Kijk ook naar andere Nederlandse series, zoals Flikken Rotterdam, Vliegende Hollanders, Hunted, Klem en Flikken Maastricht.Het verhaal

In 2010 startte het eerste seizoen van Penoza. Carmen komt er achter dat haar man Frans belangrijker is in de onderwereld dan zij aanvankelijk dacht. Ze wil dat hij stopt en de rust keert terug maar dan wordt Frans geliquideerd voor de ogen van zoon Boris. Nu haar man dood is krijgt Carmen te maken met de schuldeisers van haar man en wordt ze bedreigd.


Naast de onderwereld krijgt ze ook te maken met justitie, die wil dat ze getuigt tegen de compagnons van Frans. Getuigenbescherming ziet Carmen niet zitten. Carmen besluit om zelf de criminaliteit in te gaan en ze bereikt de top. Door die status lijken zij en haar gezin onschendbaar. Maar wie ze nog wel en niet kan vertrouwen weet ze niet meer en de grens tussen goed en kwaad wordt steeds onduidelijker.


Het tweede seizoen van Penoza gaat verder wanneer Carmen met haar kinderen vlucht om een leven op te bouwen in Australië. Ook dit leven, ver van familie en vrienden vandaan, is niet waar het gezin gelukkig van wordt. Carmen besluit terug te keren naar Nederland. Ze krijgt het voor elkaar om de teugels in de onderwereld weer strak in handen te krijgen.Nadat dit haar gelukt is leidt ze, in seizoen drie, samen met Reina en Berry de drugslijnen met Rosales. Als alles voorspoedig verloopt en het met haar gezin steeds beter gaat, vindt Carmen het tijd om over haar pensioen na te denken. Maar dan rukt het gevaar weer aan alle kanten op waardoor zowel Carmen als haar dierbaren niet meer veilig zijn.


Carmen ontwaakt in het een na laatste seizoen van Penoza uit haar coma. Ze raakte in coma, omdat ze neergeschoten werd door Berry. Carmen wordt de keuze gesteld om voor het OM infiltreren, of ze wordt aan haar eigen lot over gelaten. Maar heeft ze wel iets te kiezen? Zeker wanneer haar man en zijn zoon worden vermoord in opdracht van justitie….


Daar hield seizoen vier van Penoza op. Het vijfde en laatste seizoen van Penoza geeft antwoord op deze vraag.


Doodstil

Vanaf december 2020 is de spin-off van Penoza te zien op NPO 3! In deze serie volgen we personage Luther, Raymond Thiry. We komen tijdens de serie meer te weten over zijn achtergrond, doordat de spin-off duikt in de geschiedenis van de personage. Doodstil bestaat uit 4 afleveringen, lekker weer genieten van jouw favoriete serie dus!


Penoza de film

Na vijf seizoenen kwam er in november 2019 een film van Penoza uit! Drugskoningin Carmen van Walraven is nog steeds in leven en zit ondergedoken in Canada. Ze houdt zich gedeisd en leeft een anoniem leven, totdat…..


Penoza de film is niet te zien bij NLZIET.Wist je dat?

 • Penoza is de vrouwelijke vorm Penoze? Omdat Carmen de hoofdrol speelt, vond de regisseur de vrouwelijk variant van het woord dat onderwereld betekent toepasselijker.
 • De belgen zijn ook fan van de misdaadserie? Maar, geen zorgen, het plat Amsterdams wordt wel ondertiteld.
 • Het huis (nou ja, villa) van Carmen te koop staat? Voor nog geen vijf miljoen kun je het kopen.
 • Er een boek is geschreven naar aanleiding van de tv-serie? Deze misdaadthriller heet ook Penoza en is gebaseerd op het eerste seizoen van de serie.
 • Er een een spin-off van de serie is, genaamd Doodstil? In deze mini-serie maken we kennis met Luther.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Hoeveel seizoenen van Penoza zijn er?

Er zijn in totaal 5 seizoenen van Penoza gemaakt. Alle seizoenen zijn terug te kijken bij NLZIET! Dat wordt bingen….

Is Penoza de film ook bij NLZIET te zien?

Nee, helaas is de film van Penoza niet te zien bij NLZIET. Wel kun je de mini-serie Doodstil kijken.

Hoeveel afleveringen van Penoza kan ik terugkijken op NLZIET?

Bij NLZIET kun je alle afleveringen van 5 seizoenen Penoza terugkijken!

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Je kijkt NLZIET op je laptop, tablet, smartphone, Apple TV, Android TV en smart tv. Twijfel je of jouw apparaat geschikt is? Lees hier meer over onze apps.

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.