Penoza gemist en terugkijken?

Eerdere seizoenen van Penoza gemist? Kijk dan alle seizoenen terug bij NLZIET. Probeer NLZIET een maand gratis en kijk direct!


Tijdelijke aanbieding: 3 maanden voor €7,95

NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Met NLZIET kijk je het beste wat de Nederlandse tv te bieden heeft, live en on demand. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt is internet en de NLZIET app en je geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s. Probeer NLZIET 1 maand gratis of kijk nu tijdelijk 3 maanden voor slechts €7,95.


Alle seizoenen Penoza kijken bij NLZIET

Penoza is terug te kijken bij NLZIET. Dus heb je een seizoen of aflevering van Penoza gemist? Start dan nu een abonnement en kijk de afleveringen lekker achter elkaar. Ben je van plan om de film Penoza The Final Chapter te gaan kijken? Bereid je dan voor door alle vijf de seizoenen van Penoza te kijken!


Je kijkt de afleveringen lekker achter elkaar terug bij NLZIET. Heerlijk zonder reclame, in hoge kwaliteit en waar jij wilt. Ook andere Nederlandse series en programma’s zoals Boer zoekt Vrouw en Oogappels kijk je terug bij NLZIET. Veel kijkplezier!


 • logo

  Bedreigd/USB-stick

  Aug. 2017 • 23:40

  1u 35m min

 • logo

  Onder druk gezet/Confrontaties

  Aug. 2017 • 23:35

  1u 35m min

 • logo

  Onderling wantrouwen/Geen weg terug

  Aug. 2017 • 23:20

  1u 35m min

 • logo

  Aan de top van de misdaad/Het uur van de waarheid

  Aug. 2017 • 00:20

  1u 36m min

 • logo

  Terug van weggeweest (1/2)

  Jun. 2020 • 23:20

  43m min

 • logo

  Terug van weggeweest (2/2)

  Jun. 2020 • 23:10

  43m min


De voordelen van Penoza kijken bij NLZIET

Het verhaal

In 2010 startte het eerste seizoen van Penoza. Carmen komt er achter dat haar man Frans belangrijker is in de onderwereld dan zij aanvankelijk dacht. Ze wil dat hij stopt en de rust keert terug maar dan wordt Frans geliquideerd voor de ogen van zoon Boris. Nu haar man dood is krijgt Carmen te maken met de schuldeisers van haar man en wordt ze bedreigd.


Doodstil

Vanaf december 2020 was de spin-off van Penoza te zien! In deze serie volgen we personage Luther, Raymond Thiry. We komen tijdens de serie meer te weten over zijn achtergrond, doordat de spin-off duikt in de geschiedenis van de personage. Doodstil bestaat uit 4 afleveringen, lekker weer genieten van jouw favoriete serie dus!Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Hoeveel seizoenen van Penoza zijn er?

Er zijn in totaal 5 seizoenen van Penoza gemaakt. Alle seizoenen zijn terug te kijken bij NLZIET! Dat wordt bingen….

Is Penoza de film ook bij NLZIET te zien?

Nee, helaas is de film van Penoza niet te zien bij NLZIET. Wel kun je de mini-serie Doodstil kijken.

Hoeveel afleveringen van Penoza kan ik terugkijken op NLZIET?

Bij NLZIET kun je alle afleveringen van 5 seizoenen Penoza terugkijken!

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Je kijkt NLZIET op je laptop, tablet, smartphone, Apple TV, Android TV en smart tv. Twijfel je of jouw apparaat geschikt is? Lees hier meer over onze apps.

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.