Dexter gemist?

Dexter gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Dexter gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Dexter terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Dexter gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

Seizoen 9 heeft de naam Dexter: New Blood gekregen, omdat Dexter lijkt te wennen aan zijn nieuwe leven, maar er toch veel in zijn omgeving gebeurt. Er komen weer een hoop plaats delicten erbij. Heeft dat met hem te maken? Naast Michael C. Hall keren ook de castleden Jennifer Capenter, Jamie Chung, Clancy Brown en John Lithgow terug.

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van NPO Plus vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Dexter gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Dexter

Surprise, Motherfucker! Debra is in alle staten wanneer LaGuerta haar confronteert met de bewijslast. Dexter ziet nog slechts één mogelijke oplossing om zijn eigen toekomst en die van zijn zus te...
Lees meer over
Do You See What I See Dexter ontdekt dat het brein achter de moord op zijn moeder weer op vrije voeten is. Intussen brengt Matthews hem op de hoogte van het onderzoek dat LaGuerta naar hem voert.
Lees meer over
The Dark... Whatever Dexter krijgt af te rekenen met de vader van Hannah, een gokverslaafde die net uit de gevangenis is vrijgelaten. Een nieuwe ruzie tussen Quinn en George loopt deze keer nog meer...
Lees meer over
Helter Skelter Uit vrees voor zijn eigen leven wil Isaak samenwerken met Dexter. Dexter wil daar niets van weten, totdat blijkt dat het leven van Hannah de inzet wordt.
Lees meer over
Argentina Dexter probeert zijn relatie met Hannah verborgen te houden voor Debra, maar een verrassingsbezoek van Astor en Cody gooit roet in het eten.
Lees meer over
Chemistry Dexter schrikt wanneer Debra hem oproept om Hannah McKay uit de weg te ruimen. Intussen probeert hij op een gewiekste manier verlost te raken van misdaadauteur Sal Price.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis