Dexter gemist?

Dexter gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Dexter gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Dexter terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Dexter gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

Seizoen 9 heeft de naam Dexter: New Blood gekregen, omdat Dexter lijkt te wennen aan zijn nieuwe leven, maar er toch veel in zijn omgeving gebeurt. Er komen weer een hoop plaats delicten erbij. Heeft dat met hem te maken? Naast Michael C. Hall keren ook de castleden Jennifer Capenter, Jamie Chung, Clancy Brown en John Lithgow terug.

Alles van NPO Start en NPO Plus kijken

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Zet je een NPO Plus serie in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Dexter gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Dexter

Remember the Monsters? Dexter staat voor een onmogelijke keuze. Een verwoestende orkaan is onderweg naar Miami en Dexter wil op zijn eigen manier afscheid nemen.
Lees meer over
Monkey in a Box Dexter moet een keuze maken tussen het land ontvluchten met Hannah en Harrison of Saxon voor eens en voor altijd uitschakelen.
Lees meer over
Goodbye Miami Met de hulp van Dr. Vogel probeert Dexter de Brain Surgeon in een val te lokken. Iemand die belangrijk is in het leven van Dexter wordt voor zijn ogen vermoord.
Lees meer over
Make Your Own Kind of Music Dexter onderzoekt de moord op zijn protégé. Hij komt tot een schokkende ontdekking en Dr. Vogel krijgt de verrassing van haar leven als er iemand uit haar verleden opduikt.
Lees meer over
Are We There Yet? Dexter spoort zijn protégé op in de veronderstelling dat hij zijn buurvrouw heeft vermoord. Ook wil hij Hannah helpen het land te ontvluchten.
Lees meer over
Dress Code Dexter gaat op zoek naar Hannah om erachter te komen waarom ze terug is in Miami. Hij neemt ook een protégé onder zijn hoede en begint hem de 'Code' bij te brengen.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis