Dream School gemist?

Dream School gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Dream School gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 3 gemist? Je kunt alle seizoenen van Dream School terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Dream School gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

De educatieve realityshow, die in het Verenigd Koninkrijk werd bedacht, volgt moeilijk lerende tieners die worden onderwezen door bekende Nederlanders.

In Dream School 2023 worden de tieners onderwezen door onder andere stand-upcomedian Edson de Graça. De bekende Nederlanders nemen de rol op zich van leraar en proberen de tieners op een creatieve manier te laten slagen in vakken waar ze normaal gesproken moeite mee hebben.

Dream School is niet alleen educatief, maar ook ontzettend inspirerend. De tieners leren niet alleen de stof, maar krijgen ook belangrijke levenslessen mee. Bovendien geven de bekende Nederlanders de tieners de kans om hun dromen na te jagen en laten ze zien dat alles mogelijk is met hard werken en doorzettingsvermogen.

Kijk de beste series vooruit

Met NLZIET Premium en NLZIET Extra kun je ook de beste series van NPO Plus vooruitkijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.  

Aflevering van Dream School gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Dream School

DREAM SCHOOL Eric van 't Zelfde laat Anouk een brief aan de klas schrijven waardoor ze haar beter begrijpen. Het effect blijft uit. Met het kringgesprek hopen Lucia Rijker en Eric van 't Zelfde...
Lees meer over
DREAM SCHOOL Natasja Gibbs weet de leerlingen te doorgronden. Davey krijgt ruzie met Anouk. Anouk en Aram flirten hard. Eric van 't Zelfde heeft een gesprek met Aram. Demi, Jasper en Caithlin...
Lees meer over
DREAM SCHOOL De leerlingen moeten van Dai Carter een 'gewonde' vervoeren. Dat zorgt voor een verhitte discussie. Dat ze een nat pak moeten halen valt slecht. Lucia Rijker heeft het helemaal...
Lees meer over
DREAM SCHOOL Freestyle-voetballer Soufiane Touzani vertelt dat hij nu in zijn droom leeft. Eric van 't Zelfde praat met Madelon. Ze is slim maar pakt niet door. Klusvrouw Martine Beijer wil de...
Lees meer over
DREAM SCHOOL Spoken word artiest Zaïre Krieger wil dat iedereen een thema kiest om over te schrijven. Lucia Rijker gaat bij de leerlingen inchecken, maar Jondar wil niet meedoen. Na de les...
Lees meer over
DREAM SCHOOL Anouk is er weer bij maar Demi is niet op komen dagen. Caithlin en Anouk lopen de les van Lucia Rijker uit. Lucia probeert tot Caithlin door te dringen en Anouk krijgt peptalk van...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis