Dream School gemist?

Dream School gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Dream School gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 3 gemist? Je kunt alle seizoenen van Dream School terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Dream School gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

De educatieve realityshow, die in het Verenigd Koninkrijk werd bedacht, volgt moeilijk lerende tieners die worden onderwezen door bekende Nederlanders.

In Dream School 2023 worden de tieners onderwezen door onder andere stand-upcomedian Edson de Graça. De bekende Nederlanders nemen de rol op zich van leraar en proberen de tieners op een creatieve manier te laten slagen in vakken waar ze normaal gesproken moeite mee hebben.

Dream School is niet alleen educatief, maar ook ontzettend inspirerend. De tieners leren niet alleen de stof, maar krijgen ook belangrijke levenslessen mee. Bovendien geven de bekende Nederlanders de tieners de kans om hun dromen na te jagen en laten ze zien dat alles mogelijk is met hard werken en doorzettingsvermogen.

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van NPO Plus vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Dream School gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Dream School

DREAM SCHOOL Eric van 't Zelfde laat Anouk een brief aan de klas schrijven waardoor ze haar beter begrijpen. Het effect blijft uit. Met het kringgesprek hopen Lucia Rijker en Eric van 't Zelfde...
Lees meer over
DREAM SCHOOL Natasja Gibbs weet de leerlingen te doorgronden. Davey krijgt ruzie met Anouk. Anouk en Aram flirten hard. Eric van 't Zelfde heeft een gesprek met Aram. Demi, Jasper en Caithlin...
Lees meer over
DREAM SCHOOL De leerlingen moeten van Dai Carter een 'gewonde' vervoeren. Dat zorgt voor een verhitte discussie. Dat ze een nat pak moeten halen valt slecht. Lucia Rijker heeft het helemaal...
Lees meer over
DREAM SCHOOL Freestyle-voetballer Soufiane Touzani vertelt dat hij nu in zijn droom leeft. Eric van 't Zelfde praat met Madelon. Ze is slim maar pakt niet door. Klusvrouw Martine Beijer wil de...
Lees meer over
DREAM SCHOOL Spoken word artiest Zaïre Krieger wil dat iedereen een thema kiest om over te schrijven. Lucia Rijker gaat bij de leerlingen inchecken, maar Jondar wil niet meedoen. Na de les...
Lees meer over
DREAM SCHOOL Anouk is er weer bij maar Demi is niet op komen dagen. Caithlin en Anouk lopen de les van Lucia Rijker uit. Lucia probeert tot Caithlin door te dringen en Anouk krijgt peptalk van...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis