Wil jij de Nations League live kijken? Dat kan met NLZIET! Of je nu onderweg bent, thuis op de bank zit of op vakantie bent in het buitenland. Kijk in heel de EU. Probeer NLZIET 1 maand gratis, daarna betaal je slechts €7,95 per maand.


Lukt het een keer niet om de Nations League live te kijken of heb je het begin van een wedstrijd gemist? Je kijkt programma’s gemakkelijk terug of start de stream vanaf het begin.Voordelen van NLZIET

  • Kijk 1 maand gratis
  • Kijk waar en wanneer je wilt
  • Kijk op een apparaat naar keuze
  • Kijk in heel de EU
  • Kijk naar 38 tv-zenders
  • Probeer 1 maand gratis
  • Daarna slechts 7,95 per maand
  • Altijd online opzegbaar


Nations League 2022

In 2011 ontstond er een discussie om Nationale wedstrijden naar de UEFA League te brengen. In 2014 was het dan eindelijk zover; de UEFA Nations League werd geboren. In 2022 zijn de wedstrijden in volle gang. Wil je weten wanneer Nederland speelt? Kijk dan in het schema hieronder! In het blog voetbal op tv lees je meer over de andere voetbalwedstrijden die bij NLZIET worden uitgezonden.


3 juni 20.45 uurBelgië – Nederland
8 juni 20.45 uurWales – Nederland
11 juni 20.45 uurNederland – Polen
14 juni 20.45 uurNederland – Wales
22 september 20.45 uurPolen – Nederland
25 september 20.45 uurNederland – België


38 tv-zenders in 1 app

Met een NLZIET-abonnement kijk je live naar 38 tv-zenders en kun je op twee schermen tegelijk streamen. Ideaal wanneer je vriendin bijvoorbeeld geen voetbalfan is, maar jij de wedstrijd niet wilt missen. Dan kijk je gewoon allebei op je eigen scherm. Naast live Nations League kijken, kun ook je tv-programma’s, series en films tot een jaar terugkijken zonder reclame. Dus op een avond zonder de UEFA Champions League is er ook genoeg te zien!


Je kunt de Nederlandse wedstrijden van de Nations League live kijken, maar natuurlijk ook later terugkijken. Probeer de eerste maand gratis en kijk direct! Bij NLZIET kun je ook de wedstrijden van de Europa League, het EK Vrouwenvoetbal en Champions League live kijken.
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke wedstrijden van de Nations League kan ik kijken bij NLZIET?

Bij NLZIET kun je de meeste Nederlandse wedstrijden kijken. Zo mis je echt niets meer van voetbal!

Kan ik een Nations League livestream kijken bij NLZIET?

Ja, je kunt 24/7 live tv kijken bij NLZIET. Je kijkt live naar de zenders van NPO, RTL en SBS. Je hoeft dus niets meer te missen van de Nederlandse tv.

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Je kijkt NLZIET op je laptop, tablet, smartphone, Apple TV, Android TV, Fire TV en smart tv. Twijfel je of jouw apparaat geschikt is? Lees hier meer over onze apps.

Op welke zender wordt de Nations League uitgezonden?

Op NPO 1 en NPO 3 kun je live naar de Nations League kijken.