Tour de France live kijken via NLZIET

Wil jij de Tour de France live kijken? Met de NLZIET-app kijk je tv waar het jou uitkomt en kun je de Tour de France volgen. Het werkt heel simpel: sluit een abonnement af, download de app en log in. Stream direct!Over Tour de France

De Tour de France werd voor het eerst georganiseerd in 1903 door Henri Desgrange. Hij was hoofdredacteur van het blad L’Auto. Vanwege de gele papier kleur van het blad kreeg de leider van de ronde ook een gele trui. De renners met de meeste eindoverwinningen zijn Jacques Anquetil en Bernard Hinault, Eddy Merckx en Miguel Indurain. Zij wonnen ieder de tour 5 keer.


Online tv-kijken in heel de EU

Ben je op vakantie en wil je toch in het hotel, aan het strand of bij de tent de Tour de France live kijken? Het is mogelijk om binnen de gehele EU naar de programma’s van NLZIET te kijken. Dus zelfs op vakantie of zakenreis hoef jij geen enkele etappe van de Tour de France 2022 te missen!

Iets voor jou? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de Tour de France live kijken met NLZIET?

De Tour de France kun je live kijken op NPO 1 en Sporza. Installeer de app op een device naar keuze en stream direct jouw favoriete sportprogramma.

Kan ik de Tour de France live en terugkijken in de EU?

Ja! Je kunt met NLZIET in heel de EU naar de Tour de France 2022 kijken. Zo hoef je ook op vakantie niets te missen. Alle uitzendingen kijk je ook terug die je van Sporza en NPO gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Wanneer begint de Tour de France 2022?

Van 1 juli t/m 24 juli wordt de Tour de France 2022 bij NLZIET uitgezonden. Het NOS Journaal, RTL Boulevard en Shownieuws lichten ook sportrubrieken uit en praten je helemaal bij.