Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Vtwonen gemist en terugkijken?

Weer verliefd op je huis is terug! In alweer het 18e seizoen gaan stylisten Frans, Fietje, Marianne, Liza en Eva elke week aan de slag met make-overs om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Dit seizoen wordt weer gepresenteerd door presentator Kees Tol.

 

Kees Tol

Kees Tol is de presentator van dit Net5-programma. Hij begon op jonge leeftijd in de tv-wereld te werken als televisieproducent bij FTV.

Later deed Kees mee aan verschillende programma’s, zoals het populaire spelprogramma Wie is de Mol? in 2013. Toen bleek hij ook nog eens de Mol te zijn.

Verder deed hij mee aan Het Perfecte Plaatje, De Zomer Voorbij en Dance Dance Dance.

De stylisten

 • Marianne Luning
 • Fietje de Bruijn
 • Frans Uyterlinde
 • Liza Wassenaar
 • Eva van de Ven

Aflevering van vtwonen gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Je Huis Op Orde, Kopen Zonder Kijken, De Perfecte Verbouwing en Help, mijn man is klusser kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

 

De laatste afleveringen van vtwonen

Diemen Daniel en Sarah verhuisde vanwege gezinsuitbreiding naar Diemen. Na enkele woelige jaren, kunnen zij wel wat rust in het huis gebruiken. Sarah houdt van pasteltinten en lekker veel...
Lees meer over
Amsterdam Roos en Michiel wonen nu vijf jaar samen met hun drie kinderen in een nieuwbouw-herenhuis aan het water in Amsterdam. De vier verdiepingen tellende woning heeft een basis met...
Lees meer over
Oss Al ruim zeventien jaar wonen Bas en Eddie in hun split-level woning in Oss. Er wordt regelmatig met nieuwe spullen en kleur geëxperimenteerd, maar hierdoor ontbreekt de samenhang....
Lees meer over
Vianen Martijn woont al twaalf jaar in zijn eengezinswoning in Vianen en de inrichting is volledig naar zijn smaak: vrijwel alles in de kleur bruin. Wanneer Marjolein bij hem intrekt,...
Lees meer over
Rosmalen Gijs en Arianne vormen een gelukkig gezin met zoontje Duuk en dochter Dide in hun dijkhuis uit 1895. Ze hebben een zeer pittig jaar achter de rug. Vorig jaar is er namelijk...
Lees meer over
De Meern Tessa en Veljko zijn samen met hun dochters Noa en Mila de eerste bewoners van deze twee-onder-een-kapwoning in De Meern. Na vijf jaar is het interieur beneden nog steeds niet af....
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis