Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Vtwonen gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Vtwonen terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Vtwonen Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Vtwonen 2024

Weer verliefd op je huis is terug! In alweer het 19e seizoen gaan stylisten Frans, Fietje, Marianne, Liza en Eva elke week aan de slag met make-overs om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Dit seizoen wordt weer gepresenteerd door presentator Kees Tol.

 

Kees Tol

Kees Tol is de presentator van dit Net5-programma. Hij begon op jonge leeftijd in de tv-wereld te werken als televisieproducent bij FTV.

Later deed Kees mee aan verschillende programma’s, zoals het populaire spelprogramma Wie is de Mol? in 2013. Toen bleek hij ook nog eens de Mol te zijn.

Verder deed hij mee aan Het Perfecte Plaatje, De Zomer Voorbij en Dance Dance Dance.

De stylisten

 • Marianne Luning
 • Fietje de Bruijn
 • Frans Uyterlinde
 • Liza Wassenaar
 • Eva van de Ven

Het nieuwe seizoen is te zien vanaf 18 februari op SBS6. Aflevering van vtwonen gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Kopen Of Slopen, Je Huis Op Orde, Kopen Zonder Kijken, De Perfecte Verbouwing en Help, mijn man is klusser kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

 

De laatste afleveringen van vtwonen

Leusden Vivian en Sjoerd zijn veertien jaar samen en verhuizen van hun kleine appartement naar hun eerste 'grote mensenhuis' in Leusden, waar Vivian is opgegroeid. Vivian kan, nu ze de...
Lees meer over
Rotterdam Het stel Charly en Dainara is op slag verliefd als ze deze bijzondere splitlevelwoning op een eiland in Rotterdam zien. Charly bezichtigt in zijn eentje en doet een bod, nog zonder...
Lees meer over
Haarlem Ocke en Fleur wonen nu tien jaar samen met hun twee tieners in een honderd jaar oude monumentale tussenwoning in Haarlem. Ze waren op slag verliefd op de kleurrijke buitenkant en...
Lees meer over
Vlijmen De altijd positieve Caren en Roy wonen samen met hun drie kinderen in het gezellige Brabantse Vlijmen. Ze hebben zes jaar geleden een huis laten bouwen, maar in plaats van ervan te...
Lees meer over
Houten Samantha en Tula worden verliefd op het veld, als Tula het voetbalteam komt versterken. De twee gaan al snel samenwonen in de eengezinswoning in Houten, die Samantha heeft gekocht...
Lees meer over
Sint Pancras Frans en Daniëlle zijn sinds zeven jaar samen met hun vier jongens een samengesteld gezin. Drie jaar terug vonden ze dit geweldige vrijstaande huis met enorme tuin in het dorpse...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis