Vtwonen weer verliefd op je huis gemist?

Vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Vtwonen gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Vtwonen terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Vtwonen gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Vtwonen 2024

Weer verliefd op je huis is terug! In alweer het 19e seizoen gaan stylisten Frans, Fietje, Marianne, Liza en Eva elke week aan de slag met make-overs om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Dit seizoen wordt weer gepresenteerd door presentator Kees Tol.

 

Kees Tol

Kees Tol is de presentator van dit Net5-programma. Hij begon op jonge leeftijd in de tv-wereld te werken als televisieproducent bij FTV.

Later deed Kees mee aan verschillende programma’s, zoals het populaire spelprogramma Wie is de Mol? in 2013. Toen bleek hij ook nog eens de Mol te zijn.

Verder deed hij mee aan Het Perfecte Plaatje, De Zomer Voorbij en Dance Dance Dance.

De stylisten

 • Marianne Luning
 • Fietje de Bruijn
 • Frans Uyterlinde
 • Liza Wassenaar
 • Eva van de Ven

Het nieuwe seizoen is te zien vanaf 18 februari op SBS6. Aflevering van vtwonen gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Kopen Of Slopen, Je Huis Op Orde, Kopen Zonder Kijken, De Perfecte Verbouwing en Help, mijn man is klusser kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

 

De laatste afleveringen van vtwonen

Vinkeveen Laurenske woont sinds 2017 in een bijzondere hoekwoning aan de Vinkeveense Plassen met een prachtig uitzicht op het water. Helaas komt ze kort na de verhuizing ongelukkig ten val...
Lees meer over
Monnickendam Het hechte gezin van Eva en Dennis en hun twee pubers, woont nu veertien jaar in hun eengezinswoning in Monnickendam. Het huis was erg gedateerd en ze zijn zelf flink aan de slag...
Lees meer over
Lelystad De smaken van Ryani en Daniël liggen tijdens de zoektocht naar hun droomhuis mijlenver uit elkaar. Toch werden ze beiden ruim drie jaar geleden verliefd op een vrijstaande bunker...
Lees meer over
Huizen Vier jaar geleden vielen Karin en Frank als een blok voor deze ruime jaren 40 woning in Huizen. Ze zijn dol op de locatie, de charme van de woning en de gezellige buurt, maar...
Lees meer over
Hank Dennis en Angela verruilden vijf jaar geleden hun jarendertigwoning voor een bouwval van een kerk in het dorp Hank. Na vijf jaar zwoegen is alles naar wens, behalve de inrichting....
Lees meer over
Bodegraven Na jaren in Amsterdam te hebben gewoond, zijn Otto en Jolien eindelijk gesetteld in hun nieuwbouwhuis in Bodegraven. Ze hadden behoefte aan rust en meer ruimte. Stiekem hoopte...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis