Kopen zonder Kijken terugkijken met NLZIET

Stel: je wilt graag een huis kopen, maar je komt er samen met je partner niet uit. Kopen zonder Kijken biedt daar dé oplossing voor. Moedige stellen gaan in Kopen zonder Kijken 2021 het avontuur aan om hun nieuwe huis te laten kopen door anderen, zonder dat ze het zelf van te voren gezien hebben. Heb je een aflevering van Kopen zonder Kijken gemist? Bij NLZIET kijk je het nieuwste seizoen van Kopen zonder Kijken terug en vooruit. Probeer 1 maand gratis en kijk direct!


 • logo

  Afl. 8 – Ma 1 Nov

  Nov. 2021 • 20:35

  1u 4m min

 • logo

  Afl. 7 – Ma 25 Okt

  Okt. 2021 • 20:30

  1u 3m min

 • logo

  Afl. 6 – Ma 18 Okt

  Okt. 2021 • 20:35

  1u 3m min

 • logo

  Afl. 5 – Ma 4 Okt

  Okt. 2021 • 20:30

  1u 3m min

 • logo

  Afl. 4 – Ma 20 Sep

  Sep. 2021 • 20:30

  1u 3m min

 • logo

  Afl. 3 – Ma 20 Sep

  Sep. 2021 • 20:30

  1u 3m min


Over Kopen zonder Kijken 2021

In Kopen zonder Kijken kopen stellen een huis voordat ze het gezien hebben. Pas als ze het koopcontract hebben ondertekend, kunnen ze het huis bezichtigen. Voordat de stellen hun huis mogen zien, stippelt het team van Kopen zonder Kijken een route uit waarbij de koppels verschillende huizen tegenkomen. Eén van de huizen is hun nieuwe woning.


Nadat ze de route hebben afgelegd, worden ze geblinddoekt door presentator Martijn Krabbé, ook bekend van Uitstel van Executie. Ze rijden met hem mee en daarna volgt de grote verrassing: welk huis heeft Martijn Krabbé en zijn team voor de stellen uitgezocht? En nog belangrijker: is het hun smaak?


Als het huis niet naar wens is, zet het team alles op alles om het huis te verbouwen met het extra budget van de koppels. De resultaten zijn verbluffend. De koppels willen nu zeker niet meer weg! Of toch wel?


Niet altijd succes

Ondanks de hulp van experts, zijn niet alle deelnemers enthousiast. Bij het spraakmakende koppel Tidde (31) en Joni (28) uit seizoen 2 was de teleurstelling erg groot. Zij konden maar geen huis vinden in hun prijscategorie. Ze wilden zo snel mogelijk een nieuwe woning, omdat ze op korte termijn een kindje zouden krijgen.


Het stel was al drie jaar op zoek naar een koopwoning, maar vond geen geschikt huis. De twee hadden ook wel wat wensen waaraan hun woning moest voldoen, onder andere: drie slaapkamers, een grote tuin en een open keuken.


Na een lange zoektocht van het team van Kopen zonder Kijken, mochten de deelnemers eindelijk hun nieuwe huis bezichtigen. Ze schrokken enorm toen ze hun woning voor het eerst van binnen zagen. Ze zeiden dat ze dit huis nooit zelf gekocht zouden hebben, omdat er te veel aan moest gebeuren. Benieuwd naar hoe deze aflevering afliep? Of een andere aflevering van Kopen zonder Kijken gemist? Bij NLZIET kijk je Kopen zonder Kijken terug wanneer je maar wilt. Probeer nu één maand gratis.


Het team

Het team van Kopen zonder Kijken bestaat uit een makelaar, een bouwdeskundige, een styliste en natuurlijk de presentator:

 • Martijn Krabbé: presentator Martijn Krabbé zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Hij stelt de stellen gerust, omdat ze vaak lang moeten wachten op de makelaar die het huis voor ze moet kopen.
 • Bob Sikkes: bouwdeskundige Bob weet hoe je een woning verbouwt. Zelfs van de meest vervallen woningen, maakt hij een prachtig onderkomen.
 • Alex van Keulen: Alex is de makelaar van het programma. Hij struint de woningmarkt af, op zoek naar de perfecte woning. En dat is niet altijd makkelijk in de huidige huizenmarkt.
 • Roos: om het huis op te pimpen, schakelt het team Roos in. Zij heeft veel kleuren- en materialenkennis, waardoor ieder huis een unieke uitstraling krijgt.


De voorwaarden

Om mee te kunnen doen aan het programma, moet je wel aan een paar voorwaarden voldoen. Allereerst moet je al samenwonen met je partner. Je moet samenwonen in een huurwoning of koopwoning. Daarnaast moet je een goede reden hebben waarom het juist jullie niet lukt om aan een koopwoning te komen. Degenen met de beste reden worden uitgekozen om deel te nemen aan het programma. Tot slot moet je de koopakte allebei ondertekenen om in aanmerking te komen voor het aangekochte huis. Zou jij het aandurven?


Kijk Kopen zonder Kijken vooruit

Bij NLZIET kijk je één aflevering van Kopen Zonder Kijken vooruit! Elke maandag wordt er om 20.30u op RTL 4 een aflevering uitgezonden. Daarna kun je direct de volgende aflevering kijken. Heb je een aflevering van Kopen zonder Kijken gemist, omdat je op de maandagavond andere plannen had? Daar hebben we dé oplossing voor! Bij NLZIET kun je alle afleveringen van dit seizoen gemakkelijk terugkijken waar en wanneer je maar wilt. Je kunt namelijk de uitzendingen kijken via je smartphone, laptop, tablet of televisie. Dus zelfs als je onderweg bent, hoef je niets te missen! Probeer nu de eerste maand gratis en kijk jouw favoriete woonprogramma’s, zoals Kopen zonder Kijken, vt wonen weer verliefd op je huis en De Perfecte Verbouwing.


Wist je dat?

 • Deelnemers niets gratis krijgen? Ze moeten gewoon hun eigen hypotheek zelf aflossen.
 • Deelnemers naast hun koopwoning, ook niet mogen meebeslissen over het interieur? Zelfs dat blijft een verrassing!
 • Iedereen boven de 18 zich mag aanmelden?


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Wanneer begint het nieuwe seizoen van Kopen zonder Kijken?

Het nieuwe seizoen begint op 30 augustus 2021.

Op welke zender wordt Kopen zonder Kijken uitgezonden?

Je kijkt elke maandag om 20.30 uur op RTL 4 naar Kopen zonder Kijken. Heb je een uitzending gemist van Kopen zonder Kijken? Bij NLZIET kun je alle afleveringen terugkijken wanneer je maar wilt.

Hoeveel afleveringen van Kopen zonder kijken kan ik kijken bij NLZIET?

Je kunt alle afleveringen van dit seizoen terugkijken bij NLZIET.

Wie zitten er in het team van Kopen zonder Kijken?

Het team van Kopen zonder Kijken bestaat uit een makelaar, een bouwdeskundige, een styliste en een presentator. Deze mensen laten de droom van velen uitkomen: een eigen koopwoning.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.