Kopen Zonder Kijken gemist?

Kopen Zonder Kijken gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Kopen Zonder Kijken gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Kopen Zonder Kijken gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

In Kopen Zonder Kijken kopen stellen een huis voordat ze het gezien hebben. Pas als ze het koopcontract hebben ondertekend, kunnen ze het huis bezichtigen. Voordat de stellen hun huis mogen zien, stippelt het team van Kopen Zonder Kijken een route uit waarbij de koppels verschillende huizen tegenkomen. Eén van de huizen is hun nieuwe woning.

Nadat ze de route hebben afgelegd, worden ze geblinddoekt door presentator Martijn Krabbé, ook bekend van Uitstel van Executie. Ze rijden met hem mee en daarna volgt de grote verrassing: welk huis heeft Martijn Krabbé en zijn team voor de stellen uitgezocht? En nog belangrijker: is het hun smaak?

Als het huis niet naar wens is, zet het team alles op alles om het huis te verbouwen met het extra budget van de koppels. De resultaten zijn verbluffend. De koppels willen nu zeker niet meer weg! Of toch wel?

Kopen Zonder Kijken 2023

Martijn Krabbé, die ook dit seizoen weer presenteert, hint er vorig jaar al op dat dit seizoen anders wordt dan voorgaande seizoenen. Binnen het team verandert er echter niets. Makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstylist Roos Reedijk zijn gewoon weer van de partij. De wijzigingen hebben vooral te maken met de woningmarkt.

De veranderingen op de markt zullen al in het zesde seizoen invloed hebben, maar pas zéker het seizoen daarna. Dat staat al gepland voor 2024.

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Kopen Zonder Kijken gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Kopen Zonder Kijken

Afl. 8 Lynn en Martijn wonen in Apeldoorn in een gehorig appartement van ongeveer zestig m². Ze zijn bijna tien jaar samen en zijn toe aan de volgende stap. Hun huidige koopappartement...
Lees meer over
Afl. 7 Magda en Ronald vormen een fijn samengesteld gezin met de kinderen van Ronald, Tinka en Joeri, en de zoon van Magda, Rocco. Ze wonen alleen nog wel apart van elkaar en daar willen...
Lees meer over
Afl. 6 Vera en Dyan wonen op de vierde verdieping in een woning formaat postzegel van 37 m2 in Amsterdam-Oost. Heel knus, al brengt het wel heel grote ongemakken met zich mee. Het...
Lees meer over
Afl. 5 Bonne en Michiel wonen in Leeuwarden in het klein huisje van Bonne. En dat begint wat krap aan te voelen. Om een nieuwe start te maken in een groter huis in het centrum van...
Lees meer over
Afl. 4 Volcmar en Marlies vormen een samengesteld gezin met twee tweelingen en een zestienjarige dochter. Ze wonen nu in het koophuis van Marlies, waar ze twee slaapkamers en een zolder...
Lees meer over
Afl. 6 Merel en Marco zoeken al jaren naar een dubbel benedenhuis met tuin in de meest geliefde wijken van Rotterdam. Keer op keer zijn ze overboden door andere gegadigden. Met een tweede...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis