Kopen Zonder Kijken gemist en terugkijken?

Kopen Zonder Kijken gemist? Kijk on demand zonder reclame. Moedige stellen gaan in Kopen Zonder Kijken 2022 het avontuur aan om hun nieuwe huis te laten kopen door anderen, zonder dat ze het zelf van te voren gezien hebben. Bij NLZIET kijk je het nieuwste seizoen van Kopen Zonder Kijken terug én vooruit. Probeer 1 maand gratis en kijk direct!Voordelen van NLZIET


 • logo

  Afl. 8

  Eergisteren • 20:35

  1u 3m min

 • logo

  Afl. 7

  Ma 27 jun. • 20:35

  1u 3m min

 • logo

  Afl. 6

  Ma 20 jun. • 20:30

  1u 3m min

 • logo

  Afl. 5

  Ma 13 jun. • 20:35

  1u 3m min

 • logo

  Afl. 4

  Ma 6 jun. • 20:30

  1u 3m min

 • logo

  Afl. 3

  Ma 30 mei. • 20:30

  1u 3m min


Over Kopen Zonder Kijken 2022

In Kopen Zonder Kijken kopen stellen een huis voordat ze het gezien hebben. Pas als ze het koopcontract hebben ondertekend, kunnen ze het huis bezichtigen. Voordat de stellen hun huis mogen zien, stippelt het team van Kopen Zonder Kijken een route uit waarbij de koppels verschillende huizen tegenkomen. Eén van de huizen is hun nieuwe woning.


Nadat ze de route hebben afgelegd, worden ze geblinddoekt door presentator Martijn Krabbé, ook bekend van Uitstel van Executie. Ze rijden met hem mee en daarna volgt de grote verrassing: welk huis heeft Martijn Krabbé en zijn team voor de stellen uitgezocht? En nog belangrijker: is het hun smaak?


Als het huis niet naar wens is, zet het team alles op alles om het huis te verbouwen met het extra budget van de koppels. De resultaten zijn verbluffend. De koppels willen nu zeker niet meer weg! Of toch wel?Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer begint het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken?

Het nieuwe seizoen begint op 16 mei 2022.

Hoeveel afleveringen van Kopen Zonder kijken kan ik kijken bij NLZIET?

Je kunt alle afleveringen van dit seizoen terugkijken bij NLZIET. Ideaal als je dit programma of een andere uitzending van RTL gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Op welke zender wordt Kopen zonder Kijken uitgezonden?

Je kijkt elke maandag om 20.30 uur op RTL 4 naar Kopen zonder Kijken. Heb je een uitzending gemist van Kopen zonder Kijken? Bij NLZIET kun je alle afleveringen terugkijken wanneer je maar wilt.

Wie zitten er in het team van Kopen Zonder Kijken?

Het team van Kopen Zonder Kijken bestaat uit een makelaar, een bouwdeskundige, een styliste en een presentator. Deze mensen laten de droom van velen uitkomen: een eigen koopwoning.