Kopen Zonder Kijken gemist?

Kopen Zonder Kijken gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Kopen Zonder Kijken gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Kopen Zonder Kijken terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Kopen Zonder Kijken gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

In Kopen Zonder Kijken kopen stellen een huis voordat ze het gezien hebben. Pas als ze het koopcontract hebben ondertekend, kunnen ze het huis bezichtigen. Voordat de stellen hun huis mogen zien, stippelt het team van Kopen Zonder Kijken een route uit waarbij de koppels verschillende huizen tegenkomen. Eén van de huizen is hun nieuwe woning.

Nadat ze de route hebben afgelegd, worden ze geblinddoekt door presentator Martijn Krabbé, ook bekend van Uitstel van Executie. Ze rijden met hem mee en daarna volgt de grote verrassing: welk huis heeft Martijn Krabbé en zijn team voor de stellen uitgezocht? En nog belangrijker: is het hun smaak?

Als het huis niet naar wens is, zet het team alles op alles om het huis te verbouwen met het extra budget van de koppels. De resultaten zijn verbluffend. De koppels willen nu zeker niet meer weg! Of toch wel?

Kopen Zonder Kijken 2023

Martijn Krabbé, die ook dit seizoen weer presenteert, hint er vorig jaar al op dat dit seizoen anders wordt dan voorgaande seizoenen. Binnen het team verandert er echter niets. Makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en interieurstylist Roos Reedijk zijn gewoon weer van de partij. De wijzigingen hebben vooral te maken met de woningmarkt.

De veranderingen op de markt zullen al in het zesde seizoen invloed hebben, maar pas zéker het seizoen daarna. Dat staat al gepland voor 2024.

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Kopen Zonder Kijken gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Kopen Zonder Kijken

Afl. 6 Merel en Marco zoeken al jaren naar een dubbel benedenhuis met tuin in de meest geliefde wijken van Rotterdam. Keer op keer zijn ze overboden door andere gegadigden. Met een tweede...
Lees meer over
Afl. 5 Echelle en Mella zijn allebei zo verschillend en eigenwijs, dat het ze maar niet lukt een huis te vinden dat aan hun wensen voldoet. Daarom besluiten ze hun lot volledig uit handen...
Lees meer over
Afl. 4 Frank en Dominique kunnen maar niet beslissen waar ze willen gaan wonen. Frank wil per se in Uithoorn wonen, waar hij is opgegroeid. Maar Dominique wil in Aalsmeer wonen, waar zij...
Lees meer over
Afl. 8 Sabine en Ferry willen kleiner gaan wonen om zo wat meer financiële ruimte te krijgen voor andere leuke dingen. Omdat het ze zelf maar niet lukt om concessies te doen, geven ze...
Lees meer over
Afl. 1 Alex en Bob gaan op zoek naar een woning in Alkmaar en omgeving voor Jeffrey en Larissa en hun zoontje Jax. Nadat het stel bij de notaris de volmacht heeft getekend, gaan de mannen...
Lees meer over
Afl. 7 Wat doe je als je je droomhuis al drie jaar niet kunt vinden? Erwin en Alina besluiten hun lot volledig uit handen te geven, in de hoop dat het dan wel lukt. Zij geven makelaar...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis