Eigen Huis en Tuin gemist?

Eigen Huis en Tuin gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Eigen Huis en Tuin gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Eigen Huis en Tuin terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Eigen Huis en Tuin gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Eigen Huis en Tuin 2024

Het programma richt zich op koken, tuinieren, beauty, wonen en vrije tijd. De presentators geven je elke werkdag een hoop inspiratie vanuit een boerderij in de Bilt.

Wil je zelf aan de slag? Ze leggen je uit hoe je jouw klus klaart. Er is niets leukers dan trots in de tuin of woonkamer zitten met uitzicht op jouw geslaagde klusproject!

Kijk de beste series vooruit

Met NLZIET Premium en NLZIET Extra kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.  

Aflevering van Eigen Huis en Tuin gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Eigen Huis en Tuin

Afl. 60 Dagelijkse inspiratie voor in en om het huis. Presentatrice Froukje de Both, kok Hugo Kennis en een team van experts, onder wie tuinman Tom Groot, geven praktische tips op het...
Lees meer over
Afl. 59 Dagelijkse inspiratie voor in en om het huis. Presentatrice Froukje de Both, kok Hugo Kennis en een team van experts, onder wie tuinman Tom Groot, geven praktische tips op het...
Lees meer over
Afl. 58 Dagelijkse inspiratie voor in en om het huis. Presentatrice Froukje de Both, kok Hugo Kennis en een team van experts, onder wie tuinman Tom Groot, geven praktische tips op het...
Lees meer over
Afl. 57 Dagelijkse inspiratie voor in en om het huis. Presentatrice Froukje de Both, kok Hugo Kennis en een team van experts, onder wie tuinman Tom Groot, geven praktische tips op het...
Lees meer over
Afl. 56 Dagelijkse inspiratie voor in en om het huis. Presentatrice Froukje de Both, kok Hugo Kennis en een team van experts, onder wie tuinman Tom Groot, geven praktische tips op het...
Lees meer over
Afl. 55 Dagelijkse inspiratie voor in en om het huis. Presentatrice Froukje de Both, kok Hugo Kennis en een team van experts, onder wie tuinman Tom Groot, geven praktische tips op het...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis