Ik hou van Holland gemist?

Ik hou van Holland gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Ik hou van Holland gemist en terugkijken?

Ik hou van Holland is in 2022 kun je iedere week op SBS6 live kijken. In deze familiespelshow nemen twee teams het tegen elkaar op. Ze worden door Rob Kemps aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en typisch Hollandse weetjes.

Aflevering van Ik hou van Holland gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Code van Coppens, Miljoenenjacht en Wie van de Drie kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Ik hou van Holland

Aflevering 7 In het team van Jeroen zitten: Kim Kötter en Mattie Valk. In het team van Leo zitten: Jaap Reesema en Fresia Cousino Arias.
Lees meer over
100% NL In het team van Jeroen van Koningsbrugge zitten: Klaas van der Eerden en Tania Kross. In het team van Leo Alkemade zitten: Wietze de Jager en Anouk Hoogendijk.
Lees meer over
Aflevering 1 In het team van Jeroen van Koningsbrugge zitten: Georgina Verbaan en Patric Martens. In team Leo Alkemade zitten: Elske de Wal en Quintin Correa, beter bekend als Qucee.
Lees meer over
Aflevering 9 Rob Kemps en teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade worden tijdens deze oudejaarsavond vergezeld door zes BN'ers. Samen wagen ze zich aan 'Ik hou van...
Lees meer over
Aflevering 8 In het team van Jeroen van Koningsbrugge zitten Jordy Huisman van KrisKross Amsterdam en Natasja Froger. In het team van Leo Alkemade zitten Sander Huisman van KrisKross Amserdam...
Lees meer over
Aflevering 6 In het team van Jeroen zitten Dyantha Brooks en Hans Klok. En in het team van Leo Gwen van Poorten en Jamie Westland.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis