Ik hou van Holland gemist?

Ik hou van Holland gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Ik hou van Holland gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Ik hou van Holland terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Ik hou van Holland gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Ik hou van Holland 2024

Ik hou van Holland 2024 kun je vanaf 24 februari iedere zaterdag op SBS6 live kijken. In deze familiespelshow nemen twee teams het tegen elkaar op. Ze worden door Linda de Mol aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en typisch Hollandse weetjes.

Aflevering van Ik hou van Holland gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Wie is de Mol, Weet ik Veel en De Verraders kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Ik hou van Holland

Aflevering 8 Melody Klaver, Jamie Trenite, Geraldine Kemper en Andries Tunru gaan de strijd met elkaar aan.
Lees meer over
Aflevering 7 Presentatoren Floris Gobel en Anita Witzier strijden met Jeroen van Koningsbrugge tegen Richard Groenendijk, actrice Bente Fokkens en presentator Viktor Brand om wie het best is in...
Lees meer over
Aflevering 6 Schrijfster Heleen van Royen, dj Fernando Halman, zangeres Samantha Steenwijk en voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis gaan de strijd met elkaar aan.
Lees meer over
Aflevering 5 In het team van Jeroen van Koningsbrugge zitten dit keer presentatrice Kim Kötter en illusionist Hans Klok. Richard Groenendijk wordt bijgestaan door zangers Jaap Reesema en Marco...
Lees meer over
Aflevering 4 De deelnemers zijn YouTubers Nina Warink, Kalvijn (Kelvin Boerma), Lies Visschedijk en oud-zwemster Inge de Bruijn.
Lees meer over
Aflevering 3 Cabaretière Yentl Schieman en Martijn Fisher gaan de strijd aan met Yentls podiumpartner Christine de Boer en acteur Walid Benmbarek.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis