Miljoenenjacht gemist? Kijk nu terug

Als je een aflevering van Miljoenenjacht gemist hebt dan kijk je die gewoon reclamevrij terug bij NLZIET. Benieuwd? Probeer nu de eerste maand gratis en kijk direct de afleveringen van dit seizoen terug.Voordelen van NLZIET

 • Miljoenenjacht gemist? Geen probleem, met NLZIET kun je alle afleveringen van dit seizoen reclamevrij terugkijken.
 • Met NLZIET kijk je naar alle spelprogramma’s, zoals Weet ik Veel, Beat The Champions, Deal Or No Deal en Het zijn net mensen.
 • Met NLZIET kijk je live naar 37 tv-zenders van NPO, SBS en RTL.
 • Kijk op een device naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet.


 • logo

  Aflevering 6

  Okt. 2021 • 19:56

  1u 12m min

 • logo

  Aflevering 5

  Okt. 2021 • 19:56

  1u 12m min

 • logo

  Aflevering 4

  Sep. 2021 • 19:57

  1u 10m min

 • logo

  Aflevering 3

  Sep. 2021 • 19:55

  1u 10m min

 • logo

  Aflevering 2

  Sep. 2021 • 19:55

  1u 10m min

 • logo

  Aflevering 1

  Sep. 2021 • 19:56

  1u 10m min


Miljoenenjacht live kijken

Kijk Miljoenenjacht live op een device naar keuze, zoals je mobiel, laptop, tablet, Apple TV, Chromecast, Android TV of smart tv. Elke zondag wordt het programma op SBS6 live uitgezonden. Heb je het begin van de uitzending gemist? Geen probleem, want met NLZIET kun je gemakkelijk terugspoelen naar de start van een aflevering.


Over de Postcode Loterij Miljoenenjacht

Het spel begint altijd met een paar quizvragen. Wie uit het publiek deze vragen het allerbest beantwoordt, krijgt de kans om achter een desk plaats te nemen. Vijf kandidaten spelen verschillende rondes waarin je algemene kennisvragen moet beantwoorden. Geef je een goed antwoord dan schuif je een desk op, is deze verkeerd dan zak je een desk. Wie aan het eind van een spelronde aan de laatste desk staat valt af.

Wie na drie spelrondes bij de laatste twee kandidaten komt, gaat door naar de laatste afvalronde. Er is een koffer met daarin een onbekend geldbedrag. Dit bedrag kunnen de laatste twee kandidaten winnen. In deze ronde gaat er een teller lopen die stopt bij het onbekende geldbedrag van de koffer. Als één van de kandidaten op de knop drukt voordat de teller stopt met lopen wint de kandidaat het bedrag wat op dat moment op de teller staat. De andere kandidaat gaat dan door naar de finale.

Maar wat als door beide niet op de knop wordt gedrukt? Dan komt er een rekensom in beeld. Wie het snelst het juiste antwoord geeft mag door naar de finale. De andere kandidaat gaat dan helaas met lege handen naar huis.


De finale

In de finale krijgt iemand de kans om tot wel €5 miljoen te winnen. Er zijn 26 koffermeisjes met ieder een gouden koffertje in hun handen. De finalist mag als eerste één koffer kiezen waarvan zij denken dat daar het hoogste bedrag in zit. Hierna beginnen de verschillende rondes. In de eerste ronde moet de finalist zes koffers open maken. Hierna doet de bank een bod voor de koffer die de finalist heeft uitgekozen en waarvan hij of zij denkt dat er €5 miljoen in zit.


De finale eindigt op het moment dat iemand alle koffers heeft geopend. Dit komt eigenlijk bijna nooit voor. De finale kan namelijk ook al eerder gestopt worden. De finalist kan ook het bod van de bank aannemen. Op dat moment wordt de finale stop gezet en gaat de kandidaat naar huis met het bedrag dat de bank heeft geboden.

Iets voor jou? Probeer NLZIET eens gratis uit. Online opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer wordt Miljoenenjacht uitgezonden?

Je kijkt iedere zondag om 20.00u op SBS6 naar Miljoenenjacht.

Kan ik Miljoenenjacht live- en terugkijken?

Ja! Met NLZIET kun je miljoenenjacht tot wel een jaar terug reclamevrij terugkijken. Ideaal als je Miljoenenjacht gemist hebt.

Kan ik kans maken op prijzen tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht?

Als je deelnemer bent van de Postcode Loterij, maak je tijdens een uitzending van Miljoenjacht kans op prijzen.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode kijk je één maand gratis naar NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en soms vooruit naar 37 zenders van NPO, SBS en RTL. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Op je tv, telefoon, tablet of laptop.