De Oranjezomer gemist

De mannen van Veronica Inside en Hélène Hendriks gaan de populaire sporten van deze sportzomer dagelijks analyseren. Elke dag wordt De Oranjezomer live uitgezonden op SBS6. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zullen vanaf 10 juni twee maanden lang hun kijk op de belangrijkste sportevenementen toelichten, hoe je het van hen gewend bent. Heb je een aflevering van De Oranjezomer gemist? Geen probleem, want met NLZIET kijk je alle afleveringen reclamevrij terug op een device naar keuze, zoals je laptop, tv, telefoon of tablet. Mis niets van sportzomer 2021!De Oranjezomer 2021

Vanaf twee locaties wordt De Oranjezomer 2021 live uitgezonden. Tijdens het EK Voetbal vormt Slot Zeist de prachtige locatie. Gasten die langskomen, zijn onder andere Hans Kraay en Jan Boskamp en artiesten Danny Vera, Erwin Java en The Clarks. Samen met de mannen van de VI bespreken ze de hoogtepunten van de grootste sportontwikkelingen. Daarnaast volgt Hélène Hendriks het Nederlands elftal om achter alle ins en outs te komen. Tot slot zal ook Marcel van Roosmalen als columnist aan de slag gaan om regelmatig het nieuws samen te vatten.

Nadat de EK-finale heeft plaatsgevonden, gaat De Oranjezomer 2021 naar de Zanding in Otterlo. Nu wordt niet het voetbal besproken, maar andere grote sportevenementen, zoals de Tour de France en natuurlijk het Olympische Spelen live. Bij de afleveringen van de Tour de France schuift Michael Boogerd aan, oud-wielrenner.De Oranjezomer live kijken

De hele sportzomer kun je De Oranjezomer live kijken. Van 10 juni t/m 11 juli worden er vanuit verschillende locaties uitzendingen uitgezonden. Rond 22.55u op SBS6 kun je dagelijks genieten van de liveshow, maar voorafgaand kun je om 20.00u tot 20.45u een voorbeschouwing van de wedstrijden van het EK 2021 zien. Van 12 juli t/m 8 augustus kun je het programma vanaf 21.30u live volgen. Heb je een uitzending van De Oranjezomer gemist? Geen probleem, want je kijkt het gewoon terug op een device naar keuze. Het voordeel is dat je met NLZIET in de gehele EU programma’s kunt kijken.


Voordelen van NLZIET

 • Kijk in de gehele EU naar jouw favoriete sporten.
 • Heb je De Oranjezomer gemist? Geen probleem, want met NLZIET kijk je alle afleveringen terug.
 • 36 zenders tot je beschikking van RTL, SBS en NPO.
 • Kijk alle afleveringen van De Oranjezomer reclamevrij terug.
 • Kijk ook naar andere sportprogramma’s, zoals het WK Voetbal 2021.
 • Kijk op meerdere apparaten tegelijkertijd. Perfect als je huisgenoot wat anders wil kijken.
 • Kijk goedkoop televisie zonder kabels of kastjes.
 • Met NLZIET kijk je programma’s in HD-kwaliteit.Wist je dat?

 • De Oranjezomer wordt gepresenteerd door de presentators van Veronica Inside?
 • Er altijd muziekgasten langs komen?
 • De liveshow dagelijks te volgen is bij NLZIET?

Benieuwd naar NLZIET? Meld je aan en kijk direct naar jouw favoriete sportprogramma’s! Probeer NLZIET één maand gratis of kijk 3 maanden voor slechts €7,95! Zo mis je echt helemaal niets meer van de sportzomer.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer zijn de uitzendingen van De Oranjezomer?

Van 10 juni t/m 8 augustus zie je dagelijks de uitzendingen van De Oranjezomer 2021.

Kan ik via NLZIET De Oranjezomer live kijken?

Ja, zeker. Je kunt alle uitzendingen live kijken op een device naar keuze, zoals je tablet, telefoon, laptop of tv.

Kan ik ook via NLZIET kijken als ik op vakantie ben?

Ja, in de gehele EU is NLZIET beschikbaar! Ideaal als je op vakantie bent in het buitenland.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Wie zijn de presentators van het programma?

Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en Hélène Hendriks.