Mr. Frank Visser gemist?

Mr. Frank Visser gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Mr. Frank Visser gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Mr. Frank Visser terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Mr. Frank Visser gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

Samen met Viktor Brand lost Mr. Frank Visser conflicten op, zaken van de gewone Nederlander. Presentator Viktor krijgt de taak om de ruziënde mensen rond de tafel te krijgen.

Geen gemakkelijke taak, want vaak gunnen ze elkaar het licht in de ogen niet. Frank onderzoekt het conflict en doet een bindende uitspraak.

 

Hoe is het nu met?

In dit programma wordt teruggeblikt op conflicten van Mr. Frank Visser doet uitspraak. Hebben ze het advies opgevolgd en kan iedereen nu weer met elkaar door een deur?

Het nieuwe seizoen kun je vanaf 6 mei op SBS6 live kijken. Aflevering van Mr. Frank Visser gemist? Of wil je andere programma’s, zoals IJsmeesters, Je Huis Op Orde, Chateau Meiland, Down the Road en Familie Gillis kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Mr. Frank Visser

Witte Paarden Mr Visser reist af naar het buurtschapje Witte Paarden. Daar bezit Jacqueline een piepklein kerkje dat het nodige onderhoud kan gebruiken. In de loop der jaren is het kerkje...
Lees meer over
Schiedam Mr. Visser reist af naar Schiedam, waar Marcel sinds afgelopen zomer iedere ochtend uit zijn bed wordt gekukeld. En dat allemaal omdat zijn onderbuurvrouw opeens kippen en hanen in...
Lees meer over
Meppel Mr. Visser is onderweg naar Meppel waar Ilse voor honderden euro's aan hair-extensions heeft laten zetten in het thuis-salonnetje van kapster Cenitha. Maar na een paar maanden...
Lees meer over
Op losse schroeven Sinds de gezamenlijke schutting tussen het erf van Maike en dat van haar buren door een flinke storm is omgewaaid, is de relatie tussen Maike en haar buren flink bekoeld geraakt....
Lees meer over
Gronings gedonder In het Groningse dorpje Uithuizermeeden speelt een fikse burenruzie tussen Tristan en zijn buurvrouw Amy. In eerste instantie lijkt het te draaien om de camera waarmee Amy haar...
Lees meer over
Waar rook is, is vuur De 74-jarige Annemie uit Limburg woont pal naast een warme bakker. Waar dit voor menigeen een droom is die werkelijkheid wordt, is het voor Annemie een ware nachtmerrie. Want als...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis