Familie Gillis: massa is kassa gemist?

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Familie Gillis: massa is kassa gemist en terugkijken?

In het nieuwe, tiende seizoen van Massa is Kassa 2023 volgen we wederom miljonair Peter Gillis. Peter is oprichter van De Oostappen Groep Vakantieparken.

Hij runt tien vakantieparken door heel Nederland en België. Hij hoeft het gelukkig niet allemaal alleen te doen: zijn kinderen Mark, Ruud en Inge helpen hem graag. Een echt familiebedrijf dus!

Aflevering van Familie Gillis: massa is kassa gemist? Of wil je andere programma’s, zoals De Bevers, Lang Leve de Liefde, Chateau Meiland en Big Brother kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van massa is kassa

Aflevering 1 Na een roerige tijd en het vertrek van Nicol probeert de vrijgezelle Peter Gillis het leven weer op te pakken. Er is inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven, geen nieuwe vriendin...
Lees meer over
Aflevering 12 Omdat Peter weer wat is aangekomen, heeft hij samen met Nicol een afspraak bij zijn dieetcoach. Mark krijgt een hars-behandeling aan huis en het ontwerp van het familiewapen is...
Lees meer over
Aflevering 11 Als toekomstig kasteelheer vindt Peter dat hij een echt familiewapen moet hebben. Voor dit belangrijke ontwerp schakelt hij hulp in. Mark gaat op zoek naar een cadeau voor zijn...
Lees meer over
Aflevering 10 Peter en Nicol roepen hulptroepen in voor het schoonmaken van hun nieuwe villa. Terwijl Peters strijd tegen energieverspilling eindelijk succes lijkt te hebben, houden Mark en Ruud...
Lees meer over
Aflevering 9 Peter en Nicol verblijven samen met Mieke en Johnny nog steeds in hun luxe lodge-tenten midden in de Serengeti. Maar of het personeel nog zo blij mee is met hun aanwezigheid? Mark...
Lees meer over
Aflevering 8 Peter en Nicol bezoeken in Afrika een traditionele Masai stam en samen met Mieke en Johnny moeten zij meedoen aan alle rituelen. 's Avonds hebben ze een romantisch moment met zijn...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis