Familie Gillis: massa is kassa gemist?

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Familie Gillis: massa is kassa gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Familie Gillis: massa is kassa gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Familie Gillis 2024

Peter Gillis is een selfmade miljonair, die zich vanuit een arme achtergrond heeft opgewerkt tot grootgrondbezitter en vastgoedmagnaat. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen groep, zwaait hij de scepter over 11 vakantieparken en een hotelimperium.

Zijn twee zonen Ruud en Mark én dochter Inge werken ook in het familiebedrijf. Twee motto’s staan voor hun allemaal hoog in het vaandel: “Wie bedden heeft, heeft de toekomst” en “Massa is Kassa”, want aan de verkoop van vier frikandellen heb je niets, maar als je er 400.000 verkoopt dan wordt het leuk.

Het nieuwe seizoen is vanaf 5 april op SBS6 live te zien. Aflevering van Familie Gillis: massa is kassa gemist? Of wil je andere programma’s, zoals De Augurkenkoning, De Bevers, Lang Leve de Liefde, Chateau Meiland en Big Brother kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van massa is kassa

Aflevering 8 Peter Gillis en Wendy zijn binnenkort jarig en willen hun verjaardag samen vieren. Mark, Ruud en Inge worden ingeschakeld om dit te organiseren. Om er iets bijzonders van te maken,...
Lees meer over
Aflevering 7 Peter Gillis wordt overvallen door een brand in zijn eigen chalet. Na deze nieuwe tegenslag wil hij Wendy meenemen op vakantie. Ruud vervolgt zijn strijd tegen het kaal worden en...
Lees meer over
Aflevering 6 Peter Gillis wordt verdacht van belastingfraude en moet voor de rechter verschijnen. Gelukkig steunt de familie hem en vriendin Wendy neemt hem als voorbereiding mee naar een...
Lees meer over
Aflevering 5 Peter Gillis wil goed voor de dag komen tijdens zijn rechtszaak. Hij gaat weer sporten, bezoekt zijn afvalcoach en laat Wendy een nieuwe garderobe uitzoeken. Ruud kampt met een...
Lees meer over
Aflevering 4 Terwijl Peter samen met Wendy in Spanje verblijft, wordt het graf van zijn ouders beklad. Mark, Ruud en Inge komen direct in actie. Als Peter terugkomt, pakt hij meteen door. Er...
Lees meer over
Aflevering 3 Peter Gillis gaat aan de slag met een personal trainer om af te vallen. De Belgische parken worden klaargemaakt voor het nieuwe seizoen. Terwijl Mark, Ruud en Inge alles in goede...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis