NPO 2 gemist? Kijk nu terug

Heb je programma’s van NPO 2 gemist? Bij NLZIET kun je al deze programma’s reclamevrij terugkijken waar en wanneer je maar wilt. Tv-kijken via NLZIET biedt vele voordelen, zoals kijken in heel de EU of het kijken op een device naar keuze. Start nu je proefabonnement en geniet van alle gemakken van NLZIET!Onze favoriete NPO 2 programma’s

NPO 2 heeft een groot aanbod aan informatieve programma’s. Ideaal als je NPO 2 gemist hebt. De zender omschrijft het aanbod als ‘programma’s die je verder laten kijken en denken.’ NPO 2 richt zich dus op verdiepende programma’s over onder andere nieuws en actualiteiten. Een aantal van deze programma’s zijn:


  • De Slimste Mens: In de kennisquiz De Slimste Mens nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op in een spannende afvalrace. De algemene kennis van deze BN’ers wordt getest door middel van vragen. Ze strijden voor de titel De Slimste Mens, dit jaar gewonnen door Rob Kemps die ook wel bekend staat als Snollebollekes.
  • Danny op straat: In het programma Danny op straat doet Danny Ghosen op journalistieke wijze verslag van problemen en spanningen in Nederland. Hij komt op plekken of groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. Hij weet bloot te leggen wat de problemen zijn en waar deze vandaan komen.
  • Sterren op het doek: Sterren als Freek Vonk, Dieuwertje Blok en Ruth Jacott worden in het programma Sterren op het doek geïnterviewd door Özcan Akyol. Tijdens dit interview worden deze sterren geportretteerd door een drietal kunstenaars die de mooiste creaties weten te maken.
  • VPRO Tegenlicht: VPRO Tegenlicht is een reeks aan informatieve programma’s waarin trend en nieuwe ideeën worden onderzocht binnen de wereld van economie, politiek, maatschappij, religie en nog veel meer.


Uitzending gemist NPO 2? Kijk terug met NLZIET

  • Met NLZIET kun je op twee apparaten tegelijk kijken.
  • Kijk op een device naar keuze, zoals je tablet of smartphone.
  • 24/7 toegang tot alle programma’s van NPO, RTL en SBS.
  • Met NLZIET kun je zelfs programma’s kijken in het buitenland.
  • Kijk gemakkelijk tv zonder kabels of kastjes.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke programma’s kan ik terugkijken bij NLZIET?

Je kunt bijna alle programma’s terugkijken als je een aflevering van NPO 2 gemist hebt, zoals Zembla, De Slimste Mens of Nieuwsuur.

Kan ik ook oude seizoenen of programma’s van NPO 2 terugkijken?

Bij sommige programma’s zijn er oudere seizoenen beschikbaar. Typ in de zoekbalk de naam van het programma dat je wilt kijken in en check of er meerdere seizoenen beschikbaar zijn!

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Je kunt gemakkelijk online tv-kijken via je laptop, smartphone, tv en meer. Installeer de app op een device naar keuze. Het enige wat je nodig hebt, is een goed werkende internetverbinding. Kijk alles van NPO: NPO 1, NPO 2 en NPO 3 terug of live.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.