NPO2 gemist

Programma van NPO2 gemist, kijk online terug

Heb je een NPO2 uitzending gemist? Bekijk deze zender en nog veel meer andere zenders tot wel een jaar terug bij NLZIET.

Programma's van NPO2

Programma’s van NPO2

De zender NPO2 is de ‘verdiepende’ zender van de Nederlandse Publieke Omroep. Op het tweede kanaal worden programma’s uitgezonden over politiek, samenleving, cultuur en religie. Bekende programma’s van de zenders zijn:

 • Meldpunt!
  Elles de Bruin besteedt wekelijks aandacht aan organisaties en bedrijven die hun afspraken niet nakomen. Van oplichting tot slecht financieel advies. In het programma worden de meest uiteenlopende zaken aan het licht gebracht.
 • Vroege vogels
  Het natuurprogramma Vroege Vogels zet zich al meer dan 35 jaar in voor een groener Nederland. Ze noemen zich ‘advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu’.
 • BinnensteBuiten
  Je dagelijkse portie huis, tuin, eten en drinken op NPO2. Binnenkijken bij mensen met liefde voor hun bijzonder woning, heerlijke gerechten van diverse chefkoks en de mooiste natuurgebieden.

Een van deze NPO 2 uitzendingen gemist? Kijk ze terug bij NLZIET.

Over NPO2

Tot 1964 was er een net op de Nederlandse televisie. Toen het aantal kijkers groeide en omroepen meer programma’s wilde maken dan er uitgezonden konden worden op een kanaal kwam er een tweede televisiekanaal. In 1988 kwam Nederland 3 erbij. Met de drie netten was er plek voor iedere omroep op een van de kanalen. Zo werd VARA uitgezonden op Nederland 3. In 2006 voerde de NPO een nieuw model in waarmee de zenders geprofileerd werden. NPO 2 biedt informatieve programma’s.

Naast de tv-kanalen wordt ook internet steeds belangrijker voor de zenders. Heb je een programma van NPO2 gemist? Dan wordt deze vaak online terug gekeken. Vooral jongeren maken steeds meer gebruik van Uitzending Gemist-diensten.

Uitzending gemak van NLZIET

Wil je niet meer vastzitten aan een uitzendschema maar programma’s kijken wanneer je dat zelf wilt? Dan is NLZIET de uitkomst. Programma op NPO2 gemist, serie van RTL4 vooruitkijken of Shownieuws van SBS live kijken? Het is kan allemaal met een abonnement op NLZIET. En de eerste maand is gratis!

 • Online tv-kijken. Kijk live, terug en soms zelf vooruit!
 • Bepaal zelf waar je kijkt met de apps voor tablet, smartphone en smart tv of kijk op je laptop of computer.
 • Zo makkelijk als je het abonnement start, zo makkelijk zeg je het ook weer op. Je zit nergens aan vast!