Sisi gemist?

Sisi gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Sisi gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Sisi terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Sisi gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Sisi 2024

De 19e eeuw. Wanneer Elisabeth van Oostenrijk, ook wel Sisi genoemd, keizer Franz Joseph leert kennen, is dat het begin van een roerige liefdesgeschiedenis. De eigenzinnige Sisi en de jonge Franz Joseph voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken, maar hun weg gaat niet over rozen.

Kijk alles van NPO Start en NPO Plus

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.

Aflevering van Sisi gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Het verhaal van Nederland, Swanenburg, Flikken Maastricht en Oogappels kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Sisi

Sisi De oorlog slaat diepe wonden en Sisi's wanhopige pogingen om de band met Frans te herstellen, werpen vooralsnog geen vruchten af. Hij stuurt haar naar Hongarije waar ze graaf...
Lees meer over
Sisi Ondanks de oorlog met Pruisen speelt Frans hoog spel door de graaf van het hof weg te sturen. Terwijl Sisi zich nu in haar eentje staande moet houden in Wenen, ziet Frans zich...
Lees meer over
Sisi In een poging Frans te overtuigen van de noodzaak van een Hongaars parlement, reizen Sisi en Andrassy naar Wenen. Weer terug aan het hof probeer Sisi een en ander op een rijtje te...
Lees meer over
Sisi De Hongaarse opstandeling Körtek heeft snode plannen gesmeed om Frans dwars te zitten, en dat brengt Sisi in een gevaarlijke situatie. De enige die de keizerin nu nog uit haar...
Lees meer over
Sisi Sisi haalt Rudolf op en vertrekt uit Wenen. Ze laat Frans weten dat ze pas terugkomt als zij mag bepalen hoe haar zoon opgevoed wordt. Frans probeert de onrust onder de arbeiders...
Lees meer over
Sisi In Frankrijk is het onrustig en de angst bestaat dat die onrust overslaat op arbeiders in Wenen. Frans Jozef en Sisi verschillen van mening over de opvoeding van kroonprins Rudolf,...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis