Swanenburg gemist?

Swanenburg gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Swanenburg gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Swanenburg terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Swanenburg gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Swanenburg 2023

Om hun leven te herpakken na Jacks dood, probeert de familie Praal de gevolgen van Jack’s leugens teniet te doen met nieuwe leugens, om erachter te komen dat alleen de waarheid een oplossing biedt.

 

De cast van Swanenburg seizoen 2

 • Illias Addab
 • Yfke Wegman
 • Sanne Langelaar
 • Tine Joustra
 • Joren Seldeslachts
 • Juliette van Ardenne
 • Werner Kolf
 • Jan-Paul Buijs
 • Frederik Brom
 • Aus Greidanus
 • Ella-June Henrard
 • Lidewij Mahler

Kijk alles van NPO Start en NPO Plus

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.

Vanaf 25 december kun je deze serie op NPO 1 live kijken. Aflevering van Swanenburg gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Swanenburg

Het Nest Eva en Semi komen aan op Het Nest. Als iedereen in de woonkamer zit, deelt Caroline een schokkende onthulling: ze respecteert Jacks wens en laat Semi Het Nest erven. De kinderen...
Lees meer over
Caroline en Het Nest Caroline zoekt uit wie de verrader is. Via Benno hoort ze over ene kapper Carlo. Caroline maakt een plan. Eerst gaat ze naar Willem Jan. Ze vertelt hem een aangepaste versie van de...
Lees meer over
Dirk en Eva Eva wordt opgeroepen voor familieberaad op Swanenburg. Caroline belooft haar kinderen dat ze Victor eruit zal schoppen. Maar op dat moment stapt Victor het huis binnen met nieuws....
Lees meer over
Benno en Coco Handlanger Emiel heeft Coco ontvoerd vanwege de tas die zij heeft overgedragen aan justitie. Emiel rijdt haar naar de kliniek om Benno op te halen. Benno stapt in de auto en...
Lees meer over
Iris en Mick Iris maakt zich zorgen om haar zoon Mick die het foute pad op lijkt te gaan. Mick blijkt namelijk contact te hebben met Victor. Iris zoekt Victor op om hem te verbieden met haar...
Lees meer over
Eva Eva is zwanger en weet dat ze de baby niet kan houden. Ze is verscheurd van emoties als Semi haar belt met nieuws. Semi heeft een brief waarin staat dat hij Het Nest, het landgoed...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis