SBS gemist? Kijk nu terug

SBS gemist? Kijk programma’s als Lang Leve de Liefde, BN’ers in het ziekenhuis en Onmogelijke Duetten terug. Met NLZIET kijk je al deze programma’s waar en wanneer je maar wilt. Kijk programma’s terug als je een uitzending van SBS gemist hebt. Sluit een proefabonnement af en ervaar één maand gratis alle voordelen van NLZIET.  
Voordelen van NLZIET als je SBS gemist hebt

  • De programma’s van NPO, RTL en SBS op één plek. Zo kijk je voor een vast bedrag van 7,95 per maand naar de leukste programma’s van de Nederlandse en Vlaamse televisie.
  • Heb je een programma van SBS gemist? Geen probleem! Bij NLZIET kun je tot een jaar terugkijken. Zo mis je niks van je favoriete programma’s.
  • Naast terug- en live kijken, kun je ook programma’s, zoals Chateau Meiland, vooruitkijken.
  • Blijf op de hoogte van de actualiteit. Kijk programma’s, zoals Man Bijt Hond!
  • Kijk waar en wanneer je wilt naar NLZIET. Je kunt NLZIET streamen op een device naar keuze en in heel de EU.
  • Is je partner NLZIET aan het kijken op de televisie? Dat is geen probleem. Jij kan tegelijkertijd op jouw smartphone of tablet gebruikmaken van NLZIET.


Kijk de leukste programma’s van SBS terug bij NLZIET

Heb je een programma van SBS gemist en wil je het terugkijken? Bij NLZIET kijk je waar en wanneer je wilt op een device naar keuze naar de programma’s van alle zenders die bij SBS horen. Bij NLZIET kijk je niet alleen naar programma’s van SBS, maar ook naar allerlei programma’s van NPO en RTL.


Favoriete SBS programma’s

SBS biedt een groot aanbod aan verschillende reality-, sport- en entertainmentprogramma’s. Bij NLZIET kun je programma’s van SBS live en on demand kijken. Weet je niet wat je moet kijken? Don’t worry! Wij hebben een paar van de leukste programma’s voor je op een rijtje gezet.

  • Champions League: Ook voor de voetbalfans heeft NLZIET wat leuks! De wedstrijden van de UEFA Champions League werden allemaal uitgezonden op SBS6, maar sinds 2021 op RTL 7. Is er live voetbal op tv vandaag? Bij NLZIET hoef je niets te missen!
  • Steenrijk, Straatarm: In Steenrijk, Straatarm wisselen elke week twee gezinnen van leven. Het ene gezin heeft een laag weekbudget en kan niet veel spenderen, waar het andere gezin juist veel te besteden heeft en zich nergens zorgen over hoeft te maken. Hoe zullen de gezinnen het leven ervaren als ze ineens een totaal ander budget hebben?
  • Chateau Bijstand: In Chateau Bijstand 2022 gaan Maxime en haar kinderen, Erica en Martien een maand leven in een gewoon rijtjeshuis in Uithoorn. Hoe leven ze als ze weinig geld kunnen uitgeven?
  • Wie van de 3: In het komische programma Wie van de 3 zijn er elke ronde drie personen die claimen een bepaald beroep uit te voeren. Aan het panel, bestaande uit Martien Meiland, Britt Dekker, Najib Amhali en Ryanne van Dorst, om te achterhalen wie van de drie personen nou echt het desbetreffende beroep uitvoert. Wie zal de meeste goed hebben aan het einde van het programma?


Ben je benieuwd naar alles wat NLZIET te bieden heeft? Start nu je gratis proefmaand en kijk niet alleen naar de leukste programma’s van SBS, maar ook van andere zenders van NPO en RTL.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke programma’s van SBS kan ik terugkijken bij NLZIET?

Bij NLZIET kun je alle programma’s terugkijken van de zenders van SBS. Je kunt genieten van de programma’s en series die te zien zijn op SBS6, SBS9, Net5, Veronica en TV 538. Ideaal als je SBS gemist hebt.

Kan ik ook programma’s van SBS vooruitkijken bij NLZIET?

Niet alle programma’s van SBS zijn beschikbaar om vooruit te kijken, maar van sommige programma’s kun jij alvast genieten voordat ze uitgezonden zijn.

Op welke apparaten kan ik naar NLZIET kijken?

NLZIET is op een groot aantal devices beschikbaar. Zo kun je op je smartphone, tablet, laptop of smart tv kijken. Je kunt ook meerdere apparaten tegelijk gebruiken. Zo kunnen er meerdere mensen tegelijk genieten van NLZIET.

Kan ik een programma terugspoelen als ik het begin gemist heb?

Ja! Je kunt ervoor kiezen om een programma vanaf het begin af te spelen. Zo hoef je niks te missen en kun je genieten van de hele aflevering.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.