Uitzending van SBS gemist? Kijk terug met NLZIET

Je kent het wel: zet je de tv aan, is je favoriete programma net afgelopen. Heb je een uitzending van SBS gemist? Die kijk je gemakkelijk online terug, zonder reclame!

Alles wat je van SBS gemist hebt, kijk je met NLZIET

Programma’s van SBS

Officieel is de naam van het omroepbedrijf SBS Broadcasting, hieronder vallen de tv-zenders: Net5, SBS 6, Veronica en SBS 9. Online wordt het aanbod van deze zenders gebundeld op de SBS gemist website KIJK. De programma’s van SBS zijn heel gevarieerd en iedere zender heeft zijn eigen identiteit.

Opvallende SBS-programma’s

Bij SBS weten ze opvallende programma’s te maken. Herinner jij deze drie nog?

 • Over de Roooie
  Nee, het is geen schrijffout. Door de extra O wordt de combinatie OOOI gevormd, en dat is achterstevoren het getal 1000. En daar draaide het om in het programma, op straat kon duizend gulden (een rooie rug) worden gewonnen. Maar daar moest wel een vergaande, soms heel gênante, opdracht voor worden uitgevoerd. Het programma, onder andere gepresenteerd door Wendy van Dijk, werd uitgezonden op SBS6 van 1996 tot 1998.
 • Big Brother
  In 2000 werd deze real life serie op Veronica een grote hit! Het concept is eenvoudig: zet een groep mensen honderd dagen lang bij elkaar in een huis met beperkte voorzieningen maar vol met camera’s. Deelnemers moesten elkaar nomineren om het huis te verlaten, waarna een van de genomineerde door de kijkers werd weggestemd. In de finale werd de meest ging de deelnemer met de meeste voorkeursstemmen van het publiek naar huis met een geldbedrag.
 • De Bus
  In de real life serie van SBS6 werden 11 passagiers, 16 weken lang, bij elkaar in een bus gezet. Met camera werden de passagiers gevolgd in hun rijdende onderkomen en tijdens opdrachten. De passagiers mochten elkaar wegstemmen en degene die als laatste overbleef, won.

Uitzending SBS gemist? Kijk deze online terug

Bovenstaande programma’s worden al lang niet meer uitgezonden. Maar heb je onlangs een programma van SBS gemist, dan kijk je deze online terug. Vaak kan dat maar tot 7 dagen na uitzenden, bij NLZIET kijk je tot wel een jaar terug. Fijn als je van een serie de eerste paar afleveringen of een heel seizoen gemist hebt, dan kun je deze in een keer achter elkaar kijken. Zo ben je weer helemaal bij!

Meer dan alleen uitzending SBS gemist

Het maakt bij NLZIET niet uit of je een programma van SBS gemist hebt of van NPO of RTL. Want bij NLZIET heb je alles bij elkaar. Zo hoef je niet steeds te switchen tussen verschillende apps of websites. Wil je weten of het programma dat je van SBS gemist hebt te zien is bij NLZIET? Neem dan een kijkje in het programma-overzicht.

Alles wat je bij NPO, RTL en SBS gemist hebt, kijk je overal met de apps van NLZIET. Zo kijk je op een smartphone of tablet onderweg of je kijkt thuis op je smart tv of streamt naar Google Cast of Apple TV. Kijken via je laptop of pc kan natuurlijk ook! Zo hoef je niet meer thuis te blijven of een programma op te nemen. Super handig, toch?

Abonnement NLZIET

Het abonnement op NLZIET geeft je toegang tot meer dan 40.000 uitzendingen. Er is dus altijd wel iets te kijken. Wat ook handig is, je kan je lievelingsprogramma favoriet maken. Wanneer je dit doet dan word je op de hoogte gehouden wanneer er een nieuwe aflevering online staat die je van SBS gemist hebt. Dat is nog eens handig! Probeer het zelf eens, de eerste maand is gratis. Daarna betaal je €7,95 maar je zit nergens aan vast, je kan gemakkelijk opzeggen via je account.

 • Alles in één: niet alleen de programma's die je van SBS gemist hebt, maar ook RTL en NPO.
 • Ongestoord genieten: je kijkt reclamevrij tot wel 345 dagen terug. Maar dat is niet alles, kijk ook live en vooruit! Sommige programma's kijk je eerder dan ze uitgezonden worden.
 • Samen je eigen programma kijken: kijk op 2 apparaten tegelijk.