SBS gemist en terugkijken?

SBS gemist? Kijk programma’s als Ik hou van Holland, Miljoenenjacht, Chateau Meiland en Vandaag Inside terug. Met NLZIET kijk je al deze programma’s waar en wanneer je wilt. Probeer 14 dagen gratis en ervaar alle voordelen van NLZIET.  Kijk de leukste programma’s van SBS terug bij NLZIET

Heb je een programma van SBS gemist en wil je het terugkijken? Bij NLZIET kijk je waar en wanneer je wilt op een device naar keuze. Kijk in totaal naar 38 tv-zenders.


Favoriete SBS programma’s

SBS biedt een groot aanbod aan verschillende reality-, sport- en entertainmentprogramma’s. Bij NLZIET kun je programma’s van SBS live en on demand kijken. Weet je niet wat je moet kijken? Geen punt! Wij hebben een paar van de leukste programma’s voor je op een rijtje gezet:

Champions League
Steenrijk, Straatarm
Veronica Offside
Wie van de 3
Mr. Frank Visser


Ben je benieuwd naar alles wat NLZIET te bieden heeft? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct naar jouw favoriete tv-programma’s.


Veelgestelde vragen

Welke programma’s van SBS kan ik terugkijken bij NLZIET?

Bij NLZIET kun je alle programma’s terugkijken van de zenders van SBS. Je kunt genieten van de programma’s en series die te zien zijn op SBS6, SBS9, Net5, Veronica en TV 538. Ideaal als je SBS gemist hebt.

Kan ik ook programma’s van SBS vooruitkijken bij NLZIET?

Niet alle programma’s van SBS zijn beschikbaar om vooruit te kijken, maar van sommige programma’s kun jij alvast genieten voordat ze uitgezonden zijn.

Op welke apparaten kan ik naar NLZIET kijken?

NLZIET is op een groot aantal apparatenbeschikbaar. Zo kun je op je smartphone, tablet, laptop of smart tv kijken. Je kunt ook meerdere apparaten tegelijk gebruiken. Zo kunnen er meerdere mensen tegelijk genieten van NLZIET.

Kan ik een programma terugspoelen als ik het begin gemist heb?

Ja! Begin van de uitzending gemist? Je kunt ervoor kiezen om een programma vanaf het begin af te spelen. Zo hoef je niks te missen en kun je genieten van de hele aflevering.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.