Een programma van SBS9 gemist? Kijk terug met NLZIET

SBS9 gemist

Bij SBS9 kijk je de leukste films en series. Zo zit je bij deze zender altijd goed voor Amerikaanse films, scripted reality programma’s en de herhalingen van je favoriete Nederlandse series. Heb je je favoriete programma van SBS9 gemist? Bij NLZIET kijk je al jouw favoriete programma’s en series lekker terug wanneer het jou uitkomt.

Programma van SBS9 gemist? Kijk terug met NLZIET

Met NLZIET kijk je alle programma’s die je bij SBS9 gemist hebt, waar en wanneer het jou uitkomt! En wist je dat je met twee apparaten tegelijk kunt kijken met één abonnement? Lekker samen kijken komt niet altijd goed uit. Wanneer jij de aflevering al gezien hebt, maar je vriend, huisgenoot of dochter de aflevering van SBS9 gemist heeft, kijk je allebei gewoon apart met NLZIET. Makkelijk toch?

Kijken waar je wilt 

Heb je even een momentje voor jezelf om eindelijk die leuke serie te kijken die je bij SBS9 gemist hebt, is de tv overgenomen door je vriendin. Met NLZIET is dit geen probleem! Met de apps van NLZIET kijk je met je smart tv, laptop, Apple TV, PS4, tablet of smartphone lekker naar de programma’s waar en wanneer het jou uitkomt. Zit je alsnog gezellig met z’n tweeën op de bank, maar kun je toch allebei zelf naar je favoriete programma’s kijken.

Alle programma’s van NPO, RTL en SBS binnen één app

Met de app van NLZIET heb je met één druk op de knop toegang tot alle programma’s van NPO, RTL en SBS. Ben je op zoek naar een programma wat je bij SBS6, Net5, Veronica of SBS9 gemist hebt? In de balk “aanbevolen door KIJK” of “meest bekeken bij KIJK” kun je je laten inspireren en kiezen waar je op dat moment zin in hebt.

De programmering van SBS9 is helemaal gericht op de bingewatch trend. Zo kijk je hele dagen of weekenden naar een hele reeks afleveringen van dezelfde serie of hetzelfde genre films. En kijk je de programma’s die je bij SBS9 gemist hebt bij NLZIET, dan kijk je ook nog eens lekker zonder reclame! Zo houd je nog meer tijd over om nog een aflevering te kijken.

NLZIET abonnement

Ben je benieuwd naar de 50.000 afleveringen die NLZIET te bieden heeft, of kun je niet wachten om het programma terug te kijken wat je bij SBS9 gemist hebt? Probeer NLZIET een maand gratis uit en mis niets meer van de mooie programma’s die de Nederlandse televisie te bieden heeft. Een proefabonnement is heel gemakkelijk af te sluiten. Net zo gemakkelijk als je een NLZIET abonnement start, is deze ook weer met één druk op de knop online te stoppen. Wil je abonnee blijven bij NLZIET? Dan hoef je niets te doen, het abonnement loopt automatisch door en kost €7,95 per maand. Veel kijkplezier!

Meer weten

Ben je geïnteresseerd in NLZIET maar wil je graag nog wat meer informatie?

Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe werkt de gratis proefperiode?
Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma's van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Om je gegevens te controleren, brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.
Wat kost NLZIET?
De eerste maand kun je NLZIET uitproberen voor €0,01. Ben je overtuigd door het enorme reclamevrije aanbod en de vrijheid om tv te kijken waar en wanneer jij wilt? Dan blijf je van NLZIET genieten voor maar €7,95 per maand. Je kunt uiteraard op ieder moment online opzeggen, dus je zit nergens aan vast!
Hoe kan ik betalen bij NLZIET?
Bij NLZIET betaal met automatische incasso. Het abonnement op NLZIET start met een betaling van €0,01 via iDeal, PayPal of creditcard. Na de gratis maand zullen wij maandelijks €7,95 incasseren van je rekening via de door jou gekozen betaaloptie.
  • Eén abonnement om programma’s van NPO, RTL en SBS live, terug en soms zelf vooruit te kijken
  • Bij NLZIET kijk je veel programma's terug zonder reclames en je kan deze programma's tot wel 365 dagen terugkijken
  • Maak programma's favoriet en krijg een melding wanneer er een nieuwe aflevering is