Tv-kijken zonder kabel

NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Met NLZIET kijk je het beste wat de Nederlandse tv te bieden heeft, live en on demand. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt is internet en de NLZIET-app en je geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis

Tv-kijken zonder traditioneel tv-abonnement

Heb je niet zoveel te besteden? Geen probleem, want met de NLZIET-app kun je tv-kijken zonder traditioneel tv-abonnement. Kijk je favoriete programma’s op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, tablet of telefoon.

Tweede tv aansluiten zonder kabel

Heb je geen coax kabel in huis, maar wil je toch een tweede tv aansluiten? Met NLZIET is het niet meer nodig om een kabel aan te sluiten. In je slaapkamer, woonkamer én tuin kijk je gewoon tv via internet. Kijk op meerdere apparaten tegelijkertijd. Ideaal als je huisgenoot of partner een ander programma wilt kijken.

Voordelen van digitaal tv-kijken zonder kastje

Met NLZIET kun je dus digitaal tv-kijken zonder traditioneel tv-abonnement. Welke voordelen zijn er nog meer? Bij digitaal tv-kijken wordt het televisiesignaal efficiënter doorgegeven, beter dan bij analoge tv. Hierdoor heb je scherp beeld en beter geluid. Met NLZIET kun je de meeste programma’s in HD-kwaliteit kijken! De live- en replaystreams van de zenders zijn in Full HD 1080p te kijken.

Voor optimale beelden, moet je eerst de functionaliteit inschakelen in de app op de Android tv en Smart tv, bij Apple TV staat deze al automatisch ingesteld. Om de functionaliteit in te stellen, klik je in het hoofdmenu op ‘over deze app’. Wanneer je naar beneden scrollt, vind je de optie ‘Streamkwaliteit Hoog’.

Nog een voordeel is dat digitaal tv-kijken interactief is. Je kunt waar je wilt live tv-kijken, maar je kunt ook tijdens de live uitzending terugspoelen naar de start van een aflevering. Met NLZIET kijk je live en on demand. In 1 app. Mis niets meer!

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hogerWil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.
 • Op hoeveel apparaten kun je NLZIET tegelijkertijd gebruiken?

  NLZIET kan op twee apparaten tegelijkertijd gebruikt worden en je kan met vijf apparaten per dag inloggen. Een browser wordt ook geteld als apparaat.

 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, met een NLZIET-abonnement kun je tv-kijken in het buitenland, in heel de EU.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis