Goedkoop internet en tv-kijken

Heb je een duur internet- en tv abonnement? Dan moet je deze snel stopzetten! Als je tv-kijkt via NLZIET kun je namelijk veel geld besparen. Een Internet Only Abonnement plus een abonnement op NLZIET is vaak vele malen goedkoper dan een internet en tv abonnement bij een provider.  


Bespaar op tv-kijken

Overweeg een Internet Only Abonnement en een tv abonnement bij NLZIET om kosten te besparen, want een tv abonnement kost meer dan je denkt. Normaal gesproken kun je bij kabelaars een Internet en TV abonnement afsluiten, maar wist je dat je ook kunt kiezen voor een Internet Only Abonnement bij jouw provider? En dan kun je een goedkopere optie kiezen om tv te kijken. NLZIET is die goedkope optie om online tv te kijken. Voor een maandabonnement op NLZIET betaal je slechts €7,95. Ideaal toch?      


Voordelig tv-kijken met NLZIET

Je vraagt je nu misschien af, wat is NLZIET dan precies? NLZIET is een vervanger voor een traditioneel tv abonnement. Met NLZIET kijk je via een app online naar 34 Nederlandse zenders. In de tv-gids kun je een overzicht vinden van alle zenders die je bij NLZIET kunt bekijken. Je kunt de NLZIET app installeren op je smart tv, telefoon, tablet en natuurlijk kun je ook kijken via je laptop. Daarnaast kun je NLZIET ook gebruiken met Fire TV, Apple TV, Android TV en chromecast


Zo stream je direct jouw favoriete programma’s. Je kunt alle beschikbare zenders live kijken, maar je kunt ook gemiste programma’s tot een jaar terugkijken en van sommige programma’s kun je zelfs meerdere seizoenen uit eerdere jaren terugkijken. Ook zijn er selecte programma’s waarbij je afleveringen of een heel seizoen vooruit kunt kijken. 


Met NLZIET is tv-kijken niet alleen beperkt tot je tv. Omdat je tv-kijkt via een app kun je ook onderweg je favoriete programma’s volgen en zelfs op vakantie. NLZIET is namelijk beschikbaar in de hele EU. Je kijkt daarom niet alleen goedkoop tv, maar ook heel gemakkelijk! Benieuwd geworden naar NLZIET? Probeer het nu een maand gratis uit. Als het niet bij je past, kun je NLZIET gewoon weer opzeggen.


Internet en tv vergelijken

Een abonnement op NLZIET plus een Internet Only Abonnement bij je provider is goedkoper dan standaard Internet en TV abonnement. Maar hoeveel bespaar je nou eigenlijk? Voor Internet en TV bij verschillende providers betaal je gemiddeld 50 euro. Sommige abonnementen lopen zelfs op tot 80 euro per maand.

Een Internet Only abonnement heb je al voor 30 euro per maand. Een maandabonnement op NLZIET kost 7,95 euro. Voor een los internet abonnement met NLZIET betaal je dus 40 euro per maand.

Dit is een besparing van 10 euro per maand en zelfs nog meer als je nu een abonnement hebt dat meer dan 50 euro per maand kost. Dat is best een flinke besparing, vooral als je over een aantal jaar kijkt.


Voordelen van NLZIET

  • NLZIET is NPO Plus, RTL XL en KIJK in één handige app
  • Beschikbaar in de gehele EU
  • Kijk live, terug en soms vooruit naar 34 tv-zenders
  • Kijk tot een jaar reclamevrij terug
  • Kijk tv zonder kabel
  • Tv-kijken op laptop, tablet of smartphone
  • Kijk in HD-kwaliteit
  • Probeer de eerste maand gratis


Meld je aan en kijk direct

Zeg jij je dure tv-abonnement vaarwel? Maar vind je het spannend om je huidige tv-abonnement zomaar stop te zetten? Geen probleem, want je kunt NLZIET de eerste maand gratis uitproberen. Zo kun je eerst kijken of het iets voor je is. Je kunt NLZIET gemakkelijk opzeggen, dus je zit nooit vast aan een meerjarig abonnement.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is NLZIET?

NLZIET is een vervanger voor een traditioneel tv abonnement. Met NLZIET kijk je online tv naar 34 zenders van NPO, SBS en RTL op een device naar keuze.

Op welke devices kan ik NLZIET kijken?

Je kunt met NLZIET tv-kijken op mobiel, Fire TV, Apple TV, Android TV, chromecast, tablet, laptop, smart tv en meer.

Bespaar ik op tv-kijken met NLZIET?

Ja, zeker! Een abonnement op NLZIET en een internet abonnement is vele malen goedkoper dan een tv en internet abonnement bij jouw provider. Je sluit met NLZIET alleen een tv-abonnement af.

Kan ik programma’s live, terug en vooruitkijken?

De meeste programma’s kun je live en reclamevrij terugkijken. Sommige populaire programma’s kun je vooruitkijken.

Wat heb ik nodig om tv te kijken met NLZIET?

Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een device.