Goedkoop internet en tv-kijken

Goedkoop internet en tv-kijken? Als je tv-kijkt via NLZIET kun je namelijk veel geld besparen. Een Internet Only Abonnement plus een abonnement op NLZIET is vaak vele malen goedkoper dan een internet en tv abonnement bij een provider. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.


Kies jouw abonnement

Je kunt elk moment van abonnement veranderen. Altijd online opzegbaar.
Geen verborgen kosten of aansluiting nodig.

14 dagen gratis

NLZIET

€7,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin

14 dagen gratis

NLZIET Extra

€9,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin
  • 10 extra zenders:


Bespaar op tv-kijken

Overweeg een Internet Only Abonnement en een tv-abonnement bij NLZIET om kosten te besparen, want een tv abonnement kost meer dan je denkt.

Normaal gesproken kun je bij kabelaars een Internet en TV abonnement afsluiten, maar wist je dat je ook kunt kiezen voor een Internet Only Abonnement bij jouw provider? En dan kun je een goedkopere optie kiezen om tv te kijken. NLZIET is die goedkope optie om online tv te kijken. Voor een maandabonnement op NLZIET betaal je slechts 7,95. Ideaal toch?      


Voordelig tv-kijken met NLZIET

NLZIET is een vervanger voor een traditioneel tv abonnement. Met NLZIET kijk je via een app online naar 38 tv-zenders. InJe kunt de NLZIET-app installeren op je smart tv, telefoon, tablet en natuurlijk kun je ook kijken via je laptop. Daarnaast kun je NLZIET ook gebruiken met Fire TV, Apple TV, Android TV en chromecast


Met NLZIET is tv-kijken niet alleen beperkt tot je tv. Omdat je tv-kijkt via een app kun je ook onderweg je favoriete programma’s volgen en zelfs op vakantie. Kijk waar en wanneer je wilt, in heel de EU. Je kijkt daarom niet alleen voordelig tv, maar ook heel gemakkelijk! Probeer 14 dagen gratis, daarna vanaf 7,95 per maand. Als het niet bij je past, kun je NLZIET gewoon weer opzeggen.


Internet en tv vergelijken

Een abonnement op NLZIET plus een Internet Only Abonnement bij je provider is goedkoper dan een standaard Internet en TV abonnement. Maar hoeveel bespaar je nou eigenlijk? Voor Internet en TV bij verschillende providers betaal je gemiddeld 50 euro. Sommige abonnementen lopen zelfs op tot 80 euro per maand.

Een Internet Only abonnement is tegenwoordig verkrijgbaar vanaf ca. 30 euro. Voor een los internet abonnement met NLZIET betaal je dus ca. 37,95 euro.

Dit is een besparing van 10 euro per maand en zelfs nog meer als je nu een abonnement hebt dat meer dan 50 euro per maand kost. Dat is best een flinke besparing, vooral als je over een aantal jaar kijkt.Veelgestelde vragen

Wat is NLZIET?

NLZIET is een vervanger voor een traditioneel tv abonnement. Met NLZIET kijk je online tv naar 38 zenders van NPO, SBS en RTL op een device naar keuze.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Je kunt met NLZIET tv-kijken op mobiel, Fire TV, Apple TV, Android TV, chromecast, tablet, laptop, smart tv en meer.

Bespaar ik op tv-kijken met NLZIET?

Ja, zeker! Een abonnement op NLZIET en een internet abonnement is vele malen goedkoper dan een tv en internet abonnement bij jouw provider. Je sluit met NLZIET alleen een tv-abonnement af.

Kan ik programma’s live, terug en vooruitkijken?

De meeste programma’s kun je live en reclamevrij terugkijken. Sommige populaire programma’s kun je vooruitkijken.

Wat heb ik nodig om tv te kijken met NLZIET?

Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een device naar keuze.

Kan ik ook tv-kijken op de camping met NLZIET?

Ja, zeker. Je kunt tv-kijken op de camping, in heel de EU.