Wat is een Apple TV?

Een Apple TV is een multimedia apparaat waarmee je direct programma’s kunt streamen naar je tv. Het is een zwarte box die je kunt bedienen met een afstandsbediening. Daarmee bekijk je films en series die je koopt via iTunes of streamt via diensten zoals NLZIET, Netflix en YouTube. Zo kun je tv-kijken via Apple TV waar en wanneer je wilt.


Goedkoop tv-kijken met Apple TV en NLZIET

Heb je een Apple TV 4K of een andere versie thuis? Dan kun je met deze mediaspeler televisiekijken! Met de NLZIET-app en een verbinding met het internet kun je voordelig tv-kijken via de Apple TV en kijk je alles van de Nederlandse tv lekker op groot scherm. Ben je benieuwd naar de NLZIET-app? Probeer NLZIET dan één maand gratis en kijk haarscherp televisie in 4K of full HD-kwaliteit.


Hoe installeer ik de Apple TV?

Heb je een Apple TV 4K of Apple TV 4, maar heb je geen idee hoe je via de Apple TV NLZIET kun kijken? Geen probleem, wij leggen je hieronder stap voor stap uit hoe je deze mediaspeler aansluit en vervolgens NLZIET kunt kijken.

Stap 1: sluit de Apple TV aan op de HDMI-ingang van je televisie, waarschijnlijk heb je een Ultra High Speed-kabel nodig.

Stap 2: zet je televisie aan en selecteer de HDMI-poort van je Apple TV.

Stap 3: nu krijg je instructies in je scherm die je moet volgen, zoals je Apple TV verbinden met het WiFi-netwerk.

Stap 4: maak een Apple ID aan voor het downloaden van de NLZIET-app uit de Appstore of login met je Apple ID als je al een account hebt.

Stap 5: is de NLZIET-app gedownload? Dan kun je direct tv-kijken door op de app afbeelding te klikken, deze vind je in het overzicht van het hoofdscherm van de Apple TV.


Beste Apple TV app

In 2018 won NLZIET de iCulture Award voor de beste Apple TV-app! In het oordeel van iCulture werd onder andere gezegd dat je settopbox, een apparaat dat aangesloten wordt op een tv en via internet beelden doorgeeft, van de televisieprovider overbodig wordt wanneer je de NLZIET-app gebruikt. Heb jij de NLZIET-app al geïnstalleerd? Probeer het eens uit, start met tv-kijken via de Apple TV en oordeel zelf over de NLZIET-app!


Geen kabelabonnement meer nodig

Met de app van NLZIET kun je tv-kijken via Apple TV op het grote scherm en heb je je huidige televisieabonnement niet meer nodig! Je kijkt programma’s live, terug en vooruit in hoge kwaliteit. Geen gedoe met receivers en andere kastjes aan je televisie, want met de Apple TV-app van NLZIET kijk je de beste programma’s van de Nederlandse televisie.


Voordelen van NLZIET

  • Met de Apple TV-app van NLZIET kijk je jouw favoriete programma’s van de Nederlandse tv in één app! Je kijkt televisie waar, hoe en wanneer jij wilt.
  • Geen zin om te typen of lang te zoeken naar een programma of serie? Met de Siri Remote kun je gesproken zoekopdrachten geven. Je spreekt in welke programma je wilt kijken door de microfoonknop op je afstandsbediening in te blijven drukken en jouw favoriete programma wordt gezocht. Ideaal toch? Dit wordt echt een heerlijke avond bankhangen!
  • Naast de Apple TV-app kun je ook NLZIET kijken via de apps voor smartphone, tablet, Android TV, Fire TV of smart tv. Gewoon tv via je laptop of pc kan natuurlijk ook. Je tv-abonnement kan nu echt de deur uit!
  • Met NLZIET kijk je tv zonder kabels of kastjes. Je hebt geen traditionele tv-aansluiting meer nodig.
  • Kijk waar en wanneer je wilt tv in heel Europa.
  • Met de NLZIET-app kun je haarscherp tv-kijken via de Apple TV. De live kanalen kun je (grotendeels) in Full HD (1080p) kijken. Dit betekent dat NLZIET de hoogste kwaliteit streams aanbiedt van alle Nederlandse online tv-aanbieders. Met NLZIET kun je dus in hoge kwaliteit de wedstrijden van de Champions League kijken.


Benieuwd naar NLZIET? Probeer 1 maand gratis. Opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast. Een maandabonnement kost €7,95. Vanaf nu mis jij echt niets meer van de Nederlandse tv, veel kijkplezier


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik tv-kijken via Apple TV met NLZIET?

Ja, met een Apple TV 4k of Apple TV 4 kun je gemakkelijk online tv-kijken. Sluit de Apple TV aan op je tv, verbind deze met het WiFi-netwerk. Download daarna de NLZIET-app uit de Appstore en je kunt direct live tv-kijken!

Kan ik ook op een oude Apple TV tv-kijken?

De NLZIET-app is alleen beschikbaar voor de Apple TV 4 en Apple TV 4K. Via AirPlay kun je wel programma’s afspelen op een groot scherm, vanaf je iPad of iPhone.

Kan ik ook met NLZIET gebruikmaken van de Siri Remote?

Ja, zeker! Met de Siri Remote kun je gesproken zoekopdrachten geven. Je spreekt in welke programma je wilt kijken via de microfoonknop van je afstandsbediening.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik alleen een tv-abonnement afsluiten?

Ja, alleen een tv-abonnement afsluiten met NLZIET kan! Maandelijks betaal je slechts 7,95 per maand. De eerste maand is gratis. Je hebt geen Alles in 1 pakket, waardoor je bespaart in kosten.