Mobiel tv-kijken met NLZIET

Ben je onderweg en bang dat je net dat leuke programma mist? Met NLZIET kun je 24/7 tv-kijken op je mobiel. Kijk met de NLZIET-app naar de live zenders van NPO, RTL en SBS. Iets voor jou? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk eens of het goed bevalt. Het abonnement is iedere maand weer opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Wat kan ik met een NLZIET-abonnement?

  • Live tv-kijken naar de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS6, Net5, SBS9, Veronica, RTL Z, 538 TV, RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuws, NPO Politiek en de regionale omroep
  • Programma’s tot een jaar lang terugkijken
  • Sommige series vooruitkijken
  • Kijken op twee schermen tegelijk
  • De apps voor mobiel, tablet, smart tv, Apple TV, Android TV en PlayStation 4 gebruiken
  • Kijken op laptop of pc kan natuurlijk ook
  • Online tv-kijken in de hele EU
  • De eerste maand gratis uitproberen

Uitzending gemist?

Met NLZIET kun je niet alleen live tv-kijken op je mobiel, je kunt ook programma’s terugkijken. De meeste programma’s zijn een jaar lang terug te kijken zonder reclame. Zo kun je heerlijk wat afleveringen van Frank en Rogier, Chateau Meiland en Boer zoekt Vrouw of Onze Boerderij achter elkaar terugkijken.

Nu alvast vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook alvast programma’s vooruitkijken. Ben je benieuwd welke programma’s je allemaal vooruit kunt kijken? Installeer de NLZIET-app alvast op je mobiel en kijk vast rond. Tv-kijken hoeft tegenwoordig helemaal niet meer op het tijdstip van uitzending. Series als GTST en The Bold kijk je namelijk een week vooruit. Je hoeft nu echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!

Live tv-kijken op mobiel

Heb je vertraging met de trein of zit je dagelijks lang in het OV? Kijk met de NLZIET-app live naar het RTL Nieuws en volg het laatste nieuws gewoon op je mobiel. Ook kijk je live naar de Champions League of de Tour de France. Wist je dat je met een NLZIET-abonnement in de hele EU kunt kijken naar de programma’s van NPO, RTL en SBS? Dus ook als je op vakantie bent, kun je lekker tv-kijken op je mobiel.

Download de app

Wil je ook onderweg, op zolder of op het terras online tv-kijken op mobiel of tablet? Ervaar de vrijheid van tv-kijken op je mobiel en download dan de app voor Android-toestellen in de Play Store of de app voor iPhone of iPad in de App Store. Voor het kijken van de programma’s heb je NLZIET-abonnement nodig. Met een abonnement kun je op twee schermen tegelijk kijken. Dus word je het niet eens over wat jullie gaan kijken? Dan kijkt ieder toch lekker zijn of haar eigen programma! 😉

Online opzegbaar

Ben je benieuwd naar NLZIET en wil je eens kijken of het iets voor jou is? Voor een maand gratis start je een proefabonnement en kun je NLZIET een hele maand uitproberen. Vlak voordat het proefabonnement afloopt, krijg je van ons een herinnering. Is het niets voor jou, dan kun je online opzeggen. Wil je wel gebruik blijven maken van NLZIET, dan hoef je niets te doen. Voor €7,95 per maand kijk je onbeperkt live, terug en vooruit naar de zenders van NPO, RTL en SBS.