Tv-kijken op mobiel

Mobiel tv-kijken met NLZIET

Ben je onderweg en bang dat je net dat leuke programma mist? Met NLZIET kun je 24/7 tv-kijken op je mobiel. Kijk met de NLZIET-app naar de live zenders van NPO, RTL en SBS. Iets voor jou? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01 en kijk eens of het goed bevalt. Het abonnement is iedere maand weer opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Wat kan ik met een NLZIET-abonnement?

 • Live tv-kijken naar de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS6, Net5, SBS9, Veronica, RTL Z, 538 TV, RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuws, NPO Politiek en de regionale omroep
 • Programma’s tot een jaar lang terugkijken
 • Sommige series vooruitkijken
 • Kijken op twee schermen tegelijk
 • De apps voor mobiel, tablet, smart tv, Apple TV, Android TV en PlayStation 4 gebruiken
 • Kijken op laptop of pc kan natuurlijk ook
 • Online tv-kijken in de hele EU
 • De eerste maand uitproberen voor €0,01

Uitzending gemist?

Met NLZIET kun je niet alleen live tv-kijken op je mobiel, je kunt ook programma’s terugkijken. De meeste programma’s zijn een jaar lang terug te kijken zonder reclame. Zo kun je heerlijk wat afleveringen van Frank en Rogier, Chateau Meiland en Boer zoekt Vrouw of Onze Boerderij achter elkaar terugkijken.

 

Nu alvast vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook alvast programma’s vooruitkijken. Ben je benieuwd welke programma’s je allemaal vooruit kunt kijken? Installeer de NLZIET-app alvast op je mobiel en kijk vast rond. Tv-kijken hoeft tegenwoordig helemaal niet meer op het tijdstip van uitzending. Series als GTST en The Bold kijk je namelijk een week vooruit. Je hoeft nu echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!

 

Live tv-kijken op mobiel

Heb je vertraging met de trein of zit je dagelijks lang in het OV? Kijk met de NLZIET-app live naar het NOS Journaal of het RTL Nieuws en volg het laatste nieuws gewoon op je mobiel. Ook kijk je live naar de Champions League of de Tour de France. Wist je dat je met een NLZIET-abonnement in de hele EU kunt kijken naar de programma’s van NPO, RTL en SBS? Dus ook als je op vakantie bent, kun je lekker tv-kijken op je mobiel.

 

Download de app

Wil je ook onderweg, op zolder of op het terras online tv-kijken op mobiel of tablet? Ervaar de vrijheid van tv-kijken op je mobiel en download dan de app voor Android-toestellen in de Play Store of de app voor iPhone of iPad in de App Store. Voor het kijken van de programma’s heb je NLZIET-abonnement nodig. Met een abonnement kun je op twee schermen tegelijk kijken. Dus word je het niet eens over wat jullie gaan kijken? Dan kijkt ieder toch lekker zijn of haar eigen programma! 😉

 

Online opzegbaar

Ben je benieuwd naar NLZIET en wil je eens kijken of het iets voor jou is? Voor €0,01 start je een proefabonnement en kun je NLZIET een hele maand uitproberen. Vlak voordat het proefabonnement afloopt, krijg je van ons een herinnering. Is het niets voor jou, dan kun je online opzeggen. Wil je wel gebruik blijven maken van NLZIET, dan hoef je niets te doen. Voor €7,95 per maand kijk je onbeperkt live, terug en vooruit naar de zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Kijk de mooiste series van de Nederlandse televisie waar en wanneer jij wil
 • Ervaar de vrijheid van tv-kijken op je mobiel en tablet
 • Het abonnement delen met je partner of kinderen? Je kunt op twee schermen tegelijk kijken, dus je hoeft geen ruzie te maken over wat er vanavond gekeken wordt 😉
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.