Programma van Veronica gemist?

Kijk je gemiste Veronica-programma terug

Een programma van tv-zender Veronica gemist? Deze kijk je terug wanneer jij wilt op je tablet, mobiel, tv of pc. Zo bepaal je zelf wanneer je jouw favoriete programma kijkt! Ideaal als je niet vast wilt zitten aan het uitzendschema van de zender.

Wat is er te zien bij Veronica

 • Veronica Inside
  Wilfred, Johan, René bespreken de meest opvallende ontwikkelingen op en naast de voetbalvelden.
 • UEFA Champions League Magazine
  In dit programma zijn interviews met verschillende spelers uit de Champions League te zien. Maar ook krijg je achtergrondinformatie van de voetbalclubs.
 • Border Security
  Drugs, illegale immigratie, het invoeren van verboden voorwerpen in Border Security zie je douaniers dit allemaal in de gaten houden.
 • Pawn Stars
  De mannen van de de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas hebben generaties lange ervaring met het op waarde schatten van spullen.
 • Jupiler League
  In dit programma zie je de hoogtepunten van de Jupiler League en de samenvattingen. Zo blijf je op de hoogte van alle goals en gespeelde wedstrijden.

Programma’s op Veronica

Veronica is de zender met veel sport en Amerikaanse series. Heb je één van deze programma’s van Veronica gemist? Dan kijk je ze lekker terug wanneer het jou uitkomt met NLZIET.

 

Maar er is nog meer te zien bij NLZIET. Naast uitzendingen die je gemist hebt, kijk je ook live en soms zelfs vooruit. Met de tv-gids zie je wat er de afgelopen week uitgezonden is, zo vind je snel het programma dat je van Veronica gemist hebt!

 

Tv-zender Veronica

Weet je nog dat Veronica een publieke omroep was? Dat was van 1976 tot 1995 en heette toen De Veronica Omroep Organisatie. De tv-zender is voortgekomen uit het succes van de zeezender Radio Veronica. In september 1995 werd de omroep een eigen tv-zender en werd het een onderdeel van RTL Nederland.

 

Nadat de zender in 2001 zelfstandig probeerde te worden, gaat de zender bijna ten onder. Maar in 2003 werd de naam Veronica aan een tv-kanaal van SBS verkocht. Nu wordt het kanaal gedeeld ‘s morgens en ‘s middag zendt Disney XD uit en ‘s avonds Veronica.

 

Vroeger werden tv-programma’s aangekondigd door omroepsters. Zo ook bij Veronica, helaas verdwenen ook daar de omroepsters in 2003 van het scherm. Maar voor een aantal dames bleek de functie van omroepster de eerste stap van een mooie loopbaan op tv geworden. Zo waren bijvoorbeeld Daphne Deckers, Caroline Tensen en Quinty Trustfull (toen nog van den Broek) omroepster bij de omroep. Zij vertelden de kijker wat er die avond te zien was. Mis jij deze dames van Veronica? Tegenwoordig bekijk je online of in een app wat er nu op tv is, wat er nog komen gaat of wat je van Veronica gemist hebt.

 

 

NLZIET, meer dan alleen Veronica gemist programma’s

De laatste tijd wordt het steeds gemakkelijker om programma’s die je gemist hebt terug te kijken. Een groot voordeel is dat bij NLZIET het aanbod van NPO Plus, RTL XL en KIJK gebundeld is. Zo kijk je de aflevering die je op Veronica gemist hebt terug maar ook de programma’s van twaalf andere Nederlandse zenders. Super handig!

 

Daarnaast kijk je Pawn Stars, of een ander programma dat je van Veronica gemist hebt, terug op het apparaat wat jouw voorkeur heeft. Zo gebruik je de app van NLZIET op je tablet, smartphone, Apple TV, PS4 en smart tv. Kijk je in de browser van je computer of stream je naar je tv met Google Cast of AirPlay.

 • Bij NLZIET kijk je online op verschillende apparaten naar programma's van Veronica en nog 20 Nederlandse zenders
 • Vooruit, terug en live. Je bepaalt zelf wanneer je een programma kijkt
 • Met de tv-gids heb je een mooi overzicht van de tv-programma's die afgelopen week uitgezonden zijn
Meer weten?

Wanneer je een vraag hebt, wordt deze wellicht bij de veelgestelde vragen. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op.

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.