Veronica gemist en terugkijken?

Een uitzending van Veronica gemist? Programma’s kijk je terug wanneer jij wilt op je tv, laptop, tablet of telefoon. Ideaal als je niet vast wilt zitten aan het uitzendschema van deze zender. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.


Sport

Veronica staat bekend om al het voetbal op tv. Wat kun je allemaal van Veronica live– en terugkijken?

Veronica Offside
Europa League
EK Kwalificatie

Met de tv-gids zie je wat er de afgelopen week uitgezonden is, zo vind je snel het programma dat je van Veronica gemist hebt.

En dit hoeft niet alleen maar sport te zijn, maar ook Amerikaanse series, zoals Border Security en Deputy. Let op: de meeste Amerikaanse series zijn slechts een week terug te kijken. Nederlandse series kun je tot een jaar reclamevrij terugkijken.


Probeer 14 dagen gratis

Benieuwd naar het hele aanbod? Installeer de NLZIET-app op een apparaat naar keuze. Kijk waar en wanneer je wilt, in heel de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Veronica terugkijken?

Je kunt programma’s van Veronica terugkijken via de app van NLZIET. Installeer de app en kijk direct jouw favoriete programma. Het enige wat je nodig hebt, is een goede interverbinding.

Op welke apparatenkan ik Veronica terugkijken?

Kijk op een apparaat naar keuze. Kijk tv via je laptop, smartphone, tablet of tv.

Welke programma’s van Veronica kan ik terugkijken bij NLZIET?

Je kunt (bijna) alle programma’s terugkijken. Nederlandse series zijn reclamevrij terug te kijken. Amerikaanse series zijn slechts een week te zien. Ook kun je naar andere zenders kijken, zoals SBS6, SBS9 en Net5.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.