Veronica nu terugkijken

Heb je een programma van tv-zender Veronica gemist? Dit programma kijk je terug wanneer jij wilt op je tablet, mobiel, tv of pc. Zo bepaal je zelf wanneer je jouw favoriete programma kijkt! Ideaal als je niet vast wilt zitten aan het uitzendschema van de zender. Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct de uitzendingen.Voordelen

  • Een programma van Veronica gemist? Met NLZIET kijk je direct de programma’s terug via je laptop, tablet of smartphone!
  • Een groot voordeel is dat bij NLZIET het aanbod van NPO Plus, RTL XL en KIJK gebundeld is. Zo kijk je de programma’s van in totaal 34 Nederlandse zenders.
  • Met NLZIET kun je al jouw favoriete sportprogramma’s op RTL 7 of Veronica live kijken, zoals de Champions League en Europa League.
  • Met NLZIET kun je de meeste programma’s reclamevrij terugkijken waar en wanneer je wilt.
  • Ben je op reis? De app van NLZIET kun je zelfs in het buitenland gebruiken! Je kijkt naar NLZIET in heel Europa.
  • Stream op twee apparaten tegelijk, zo kan jouw huisgenoot gerust wat anders kijken.


Sport

Veronica staat betekend om sportprogramma’s en dan voornamelijk wanneer er voetbal op tv is. Wat kun je allemaal kijken?


  • Champions League: de UEFA Champions League werd live uitgezonden op Veronica. Tegenwoordig zijn de wedstrijden te zien op RTL 7. Wel kun je hier oude uitzendingen van de Champions League terugkijken.
  • Europa League: vanaf 16 september 2021 kun je de wedstrijden van de Europa League live kijken.
  • Paradijsvoetballers: in de documentaire paradijsvoetballers krijgen we een uniek inkijkje in het leven van Nederlandse voetballers. Waarom zijn ze begonnen met voetballen? En was profvoetballer worden altijd al een droom van hen?
  • EK-kwalificatie: niet alleen mannenvoetbal, maar ook vrouwenvoetbal wordt bij NLZIET uitgezonden. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de EK-kwalificatie van de leeuwinnen. Het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal van 2021 is vanwege het coronavirus uitgesteld naar 2022.


Maar er is nog meer te zien bij NLZIET. Naast uitzendingen die je gemist hebt, kijk je live en soms zelfs vooruit naar programma’s. Met de tv-gids zie je wat er de afgelopen week uitgezonden is, zo vind je snel het programma dat je van Veronica gemist hebt. En dit hoeft niet alleen maar sport te zijn, maar ook Amerikaanse series en films, zoals Border Security en Deputy. Let op: de meeste Amerikaanse series zijn slechts een week terug te kijken. Nederlandse series kun je tot een jaar reclamevrij terugkijken.


Over Veronica

Wist je dat deze zender vroeger een publieke omroep was? Dat was van 1976 tot 1995 en het heette toen De Veronica Omroep Organisatie. De tv-zender Veronica is voortgekomen uit het succes van de Radio Veronica, een zeezender die programma’s uitzond vanaf de Noordzee. In september 1995 werd de omroep een eigen tv-zender en werd het een onderdeel van RTL Nederland.


Toen Veronica in 2001 zelfstandig probeerde te worden, ging de zender bijna ten onder. In 2003 werd de naam Veronica aan een tv-kanaal van SBS verkocht. Nu wordt het kanaal gedeeld, ‘s Morgens en ‘s middag zendt Disney XD uit en ‘s avonds Veronica.


Vroeger werden tv-programma’s aangekondigd door omroepsters. Zo ook bij Veronica, helaas verdwenen ook daar de omroepsters in 2003 van het scherm. Maar voor een aantal dames bleek de functie van omroepster de eerste stap van een mooie loopbaan op tv geworden. Zo waren bijvoorbeeld Daphne Deckers, Caroline Tensen en Quinty Trustfull (toen nog van den Broek) omroepster bij de omroep. Zij vertelden de kijker wat er die avond te zien was. Tegenwoordig bekijk je online of in een app wat er nu op tv is, wat er nog komen gaat.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik Veronica terugkijken?

Je kunt programma’s van Veronica terugkijken via de app van NLZIET. Installeer de app en kijk direct jouw favoriete programma. Het enige wat je nodig hebt, is een goede interverbinding.

Op welke devices kan ik Veronica terugkijken?

Op een device naar keuze! Kijk tv via je laptop, smartphone, tablet of tv.

Welke programma’s van Veronica kan ik terugkijken bij NLZIET?

Je kunt (bijna) alle programma’s terugkijken. Nederlandse series zijn reclamevrij terug te kijken. Amerikaanse series zijn slechts een week te zien. Ook kun je naar andere zenders kijken, zoals SBS6, SBS9 en Net5.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.