Veronica gemist en terugkijken?

Een uitzending van Veronica gemist? Programma’s kijk je terug wanneer jij wilt op je tablet, mobiel, tv of computer. Ideaal als je niet vast wilt zitten aan het uitzendschema van deze zender. Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct.Voordelen van NLZIET

  • Programma van Veronica gemist? Kijk tot 7 dagen terug.
  • Kijk live en on demand naar 38 tv-zenders.
  • Voetbal op Veronica live kijken, zoals de Europa League.
  • Met NLZIET kun je de meeste programma’s reclamevrij terugkijken.
  • De app van NLZIET kun je zelfs in het buitenland gebruiken!
  • Stream op twee apparaten tegelijkertijd.


Sport

Veronica staat bekend om al het voetbal op tv. Wat kun je allemaal kijken?


  • Champions League: de UEFA Champions League werd live uitgezonden op Veronica. Tegenwoordig zijn de wedstrijden te zien op RTL 7. Wel kun je hier oude uitzendingen van de Champions League terugkijken.
  • Europa League: bij NLZIET kun je de meeste wedstrijden van de Europa League live kijken.
  • Paradijsvoetballers: in deze documentaire krijgen je een uniek inkijkje in het leven van Nederlandse voetballers. Waarom zijn ze begonnen met voetballen?
  • EK-kwalificatie: niet alleen mannenvoetbal, maar ook vrouwenvoetbal wordt bij NLZIET uitgezonden. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de EK-kwalificatie van de leeuwinnen.


Maar er is nog meer te zien bij NLZIET. Naast gemiste uitzendingen, kijk je ook live naar programma’s. Met de tv-gids zie je wat er de afgelopen week uitgezonden is, zo vind je snel het programma dat je van Veronica gemist hebt. En dit hoeft niet alleen maar sport te zijn, maar ook Amerikaanse series, zoals Border Security en Deputy. Let op: de meeste Amerikaanse series zijn slechts een week terug te kijken. Nederlandse series kun je tot een jaar reclamevrij terugkijken.


Over Veronica

Wist je dat deze zender vroeger een publieke omroep was? Dat was van 1976 tot 1995 en het heette toen De Veronica Omroep Organisatie. De tv-zender Veronica is voortgekomen uit het succes van de Radio Veronica, een zeezender die programma’s uitzond vanaf de Noordzee. In september 1995 werd de omroep een eigen tv-zender en werd het een onderdeel van RTL Nederland.


In 2003 werd de naam Veronica aan een tv-kanaal van SBS verkocht. Nu wordt het kanaal gedeeld, ‘s Morgens en ‘s middags Disney XD uit en ‘s avonds Veronica. Benieuwd het aanbod? Probeer NLZIET dan 1 maand gratis en kijk direct.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik Veronica terugkijken?

Je kunt programma’s van Veronica terugkijken via de app van NLZIET. Installeer de app en kijk direct jouw favoriete programma. Het enige wat je nodig hebt, is een goede interverbinding.

Op welke devices kan ik Veronica terugkijken?

Op een device naar keuze! Kijk tv via je laptop, smartphone, tablet of tv.

Welke programma’s van Veronica kan ik terugkijken bij NLZIET?

Je kunt (bijna) alle programma’s terugkijken. Nederlandse series zijn reclamevrij terug te kijken. Amerikaanse series zijn slechts een week te zien. Ook kun je naar andere zenders kijken, zoals SBS6, SBS9 en Net5.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.