De Joodse Raad gemist?

De Joodse Raad gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Joodse Raad gemist en terugkijken?

Je kunt alle afleveringen van De Joodse Raad terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je De Joodse Raad gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

De Joodse Raad 2024

Na de oprichting van de Joodse Raad zorgde dit in de Tweede Wereldoorlog door de bezetter opgerichte orgaan voor de communicatie met de Joodse gemeenschap. Voor welke dilemma’s stond de Joodse Raad?

Kijk alles van NPO Start en NPO Plus

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.

De Joodse Raad is vanaf 10 maart op NPO 1 live te zien. Aflevering van De Joodse Raad gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Joodse Raad

De kleine Shoah 1947. Virrie herenigt een moeder met haar kind, die als baby is ondergedoken. Ondertussen worden haar vader en Abraham Asscher aangehouden vanwege collaboratie met de bezetter. Het...
Lees meer over
De langste nacht Mei 1943. De Duitsers eisen dat zevenduizend medewerkers van de Joodse Raad op transport gaan. De Raad staat voor een onmenselijke keuze: zelf de lijst maken of willekeurig door de...
Lees meer over
De Jodendictator Terwijl Virrie afstand begint te nemen van haar vader, verslechtert de situatie voor de Joodse gemeenschap. Tot ieders grote schrik biedt de Sperre plots geen bescherming meer....
Lees meer over
De gele vlek De anti-Joodse maatregelen van de Duitsers worden steeds erger: Joden worden verplicht een gele ster te dragen en de Joodse Raad moet dit coördineren. Als blijkt dat...
Lees meer over
De burgemeesters van Joods Amsterdam Februari 1941. De onrust neemt toe in Joods Amsterdam. De Duitsers stellen een Joods comité aan om de situatie onder controle te houden. Gerespecteerde regenten, Abraham Asscher...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis