De Joodse Raad gemist?

De Joodse Raad gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

 • Kijk live naar 40+ tv-zenders
 • Kijk tot een jaar reclamevrij terug
 • Kijk op meerdere apparaten

De Joodse Raad gemist en terugkijken?

Je kunt alle afleveringen van De Joodse Raad terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je De Joodse Raad gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

De Joodse Raad 2024

Na de oprichting van de Joodse Raad zorgde dit in de Tweede Wereldoorlog door de bezetter opgerichte orgaan voor de communicatie met de Joodse gemeenschap. Voor welke dilemma’s stond de Joodse Raad?

Alles van NPO Start en NPO Plus kijken

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Zet je een NPO Plus serie in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

De Joodse Raad is vanaf 10 maart op NPO 1 live te zien. Aflevering van De Joodse Raad gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Joodse Raad

De kleine Shoah 1947. Virrie herenigt een moeder met haar kind, die als baby is ondergedoken. Ondertussen worden haar vader en Abraham Asscher aangehouden vanwege collaboratie met de bezetter. Het...
Lees meer over
De langste nacht Mei 1943. De Duitsers eisen dat zevenduizend medewerkers van de Joodse Raad op transport gaan. De Raad staat voor een onmenselijke keuze: zelf de lijst maken of willekeurig door de...
Lees meer over
De Jodendictator Terwijl Virrie afstand begint te nemen van haar vader, verslechtert de situatie voor de Joodse gemeenschap. Tot ieders grote schrik biedt de Sperre plots geen bescherming meer....
Lees meer over
De gele vlek De anti-Joodse maatregelen van de Duitsers worden steeds erger: Joden worden verplicht een gele ster te dragen en de Joodse Raad moet dit coördineren. Als blijkt dat...
Lees meer over
De burgemeesters van Joods Amsterdam Februari 1941. De onrust neemt toe in Joods Amsterdam. De Duitsers stellen een Joods comité aan om de situatie onder controle te houden. Gerespecteerde regenten, Abraham Asscher...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis