Heel Holland Bakt gemist?

Heel Holland Bakt gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Heel Holland Bakt gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Heel Holland Bakt terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Heel Holland Bakt gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Heel Holland Bakt 2024

In Heel Holland Bakt 2024 doen er weer deelnemers mee aan het bakprogramma. Ze laten de juryleden hun allerlekkerste taart proeven. De deelnemers gaan vanaf zondag 28 januari aan de slag; dan is het nieuwe seizoen te zien op NPO 1.

Net als de afgelopen 6 seizoenen wordt Heel Holland Bakt 2024 gepresenteerd door André van Duin (ook te zien in Het geheime dagboek van Hendrik Groen). Ook de andere juryleden zijn natuurlijk weer van de partij. Janny van der Heijden, o.a. bekend van Het Perfecte Plaatje en Robèrt van Beckhoven mogen de baksels van de deelnemers net als in de eerdere seizoenen proeven en beoordelen.

Aflevering van Heel Holland Bakt gemist? Of wil je andere programma’s, zoals De Slimste Mens, Wie van de 3 en Wie is de Mol kijken. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Heel Holland Bakt

Finale De spanning stijgt. Wie wordt de beste thuisbakker van Nederland? De bakkers hebben alles gegeven en nu is de eindstreep in zicht. De finalisten kunnen even op adem komen tijdens...
Lees meer over
Halve finale Smaken 'twee klassieke gebakjes in een' ook dubbel zo lekker? De bakkers starten met dit bakexperiment in de halve finale. De technische opdracht is een chocolade-tartelette. En...
Lees meer over
Oost west thuis best Het thema is 'oost west, thuis best'. De bakkers beginnen met een fruitmand van botercrème. Tijdens de technische opdracht moeten er karamelslofjes gemaakt worden. Geheel in het...
Lees meer over
Klassiek De zes overgebleven bakkers starten met de signatuuropdracht: een traditionele vlaai. Een echte Limburgse klassieker. Voor de technische opdracht maken de bakkers een nostalgisch...
Lees meer over
Amerika Het thema is Amerika. Groot, groter, grootst! De bakkers beginnen met de signatuuropdracht: een eigen variatie op de traditionele cheesecake. De technische opdracht is een broodje...
Lees meer over
Carnaval Het thema is carnaval. De amateurbakkers starten met het bakken van eigen worstenbroodjes. Daarna volgt een carnavalsgebakje: nonnenvotten, een zoete lekkernij die je knoopt en...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis