Undercover in Nederland gemist?

Undercover in Nederland gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Undercover in Nederland gemist en terugkijken?

In Undercover in Nederland 2023 onderzoekt presentator Alberto Stegeman duistere zaken die voorkomen in de maatschappij. De eerste stappen in het onderzoek worden getoond op televisie met exclusieve beelden. Het doel is om Nederland vanuit een andere kant te belichten.

In het nieuwe seizoen onderzoekt Alberto in de eerste aflevering waarom een aantal mensen door miljoenen euro’s door een aannemer is opgelicht. Lukt het hem om de dader te ontmaskeren?

Aflevering van Undercover in Nederland gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Zeeman Confronteert, Stegeman op de Bres of Kees van der Spek kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Undercover in Nederland

Aflevering 12 Al jaren klagen deskundigen over misstanden in de rijschoolwereld. Deze keer aandacht voor een rij-instructeur die door de rechtbank werd veroordeeld voor ontuchtige handelingen...
Lees meer over
Aflevering 11 Alberto Stegeman start een zoektocht naar de gezochte crimineel Leon C. Hij moet nog een celstraf uitzitten voor oude oplichtingspraktijken, maar is ondertussen ook nieuwe...
Lees meer over
Aflevering 10 Alberto Stegeman sprint achter een oplichter aan en dwingt hem letterlijk tot stoppen. Er volgt een lange en indringende confrontatie met de fantast die, ondanks een veroordeling,...
Lees meer over
Aflevering 9 Aandacht voor twee dossiers van twee oude mannen die minderjarigen lastigvallen met hun naaktfoto's en naaktfilmpjes. Ze vragen zelfs om seks met de jonge kinderen. Een van deze...
Lees meer over
Aflevering 8 Alberto Stegeman en zijn team duiken in de illegale apenhandel. Het is verboden in Nederland, maar het bestaat wel degelijk in het ondergrondse circuit. In Nederland mag je sowieso...
Lees meer over
Aflevering 7 Een heftige afpersingszaak. De verborgen camera legt van binnenuit vast hoe een afperser zijn slachtoffer volledig in de tang heeft. Het slachtoffer zat kort op een sekssite en...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis