Kamp van Koningsbrugge gemist?

Kamp van Koningsbrugge gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Kamp van Koningsbrugge gemist en terugkijken?

Jeroen van Koningsbrugge staat voor de uitdaging om vijftien gewone burgers te vinden die mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om één van de zwaarste opleidingen van Nederland aan te kunnen: die van de Special Forces.

 

Kamp van Koningsbrugge 2024

Vuur maken, kilometers in ijskoud water zwemmen en diep in de nacht navigeren. De basiseisen om mee te doen aan het nieuwe seizoen van Kamp Van Koningsbrugge waren nog nooit zo streng. Jeroen legt daarmee, samen met Ray en Dai, de lat een flink stuk hoger voor de cursisten. Engeland is dit jaar het strijdtoneel, van oudsher de plek waar de zwaarste week van de commando opleiding plaatsvindt.

Ook dit seizoen ondersteunt Jeroen de cursisten tijdens moeilijke momenten. Niet iedereen komt er ongeschonden uit. Wie van de cursisten kan zich uiteindelijk meten aan de maatstaven van een commando?

Aflevering van Kamp van Koningsbrugge gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Floortje naar het einde van de wereld, Het Onbekende, Boerderij van Dorst, Hunted, No Way Back en De Verraders kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Kamp van Koningsbrugge

Kamp Van Koningsbrugge Tijdens de intensieve voorbereiding van de eindmissie worden de cursisten verrast. Ze worden gegijzeld op het eiland waar de eindmissie zou plaatsvinden. Realiseren ze zich dat ze...
Lees meer over
Kamp Van Koningsbrugge De overgebleven cursisten komen steeds dichter bij het echte werk. Ze moeten laten zien hoe actie-intelligent ze zijn als ze compleet kapot zijn. Hoe gaan ze tijdens een...
Lees meer over
Kamp Van Koningsbrugge 'Leave no man behind' is een gevleugelde term bij commando's. De cursisten ondervinden wat het inhoudt. Ze beginnen aan een urenlange tocht, waarbij een van hen roerloos moet...
Lees meer over
Kamp Van Koningsbrugge De cursisten worden compleet aan zichzelf overgelaten, als ze ruim 24 uur moeten zien te overleven in een volledig bemost bos. Wat doet de stilte, eenzaamheid en slaaptekort met...
Lees meer over
Kamp Van Koningsbrugge Midden in de nacht, als de evaluaties in volle gang zijn, neemt Myrthe een drastisch besluit. De volgende dag ervaart de groep dat instructeurs niet altijd alleen maar actie...
Lees meer over
Kamp Van Koningsbrugge Na vijftig uur hebben de overgebleven cursisten er een kleine vijf uur slaap op zitten. Daar is niet iedereen voor in de wieg gelegd. Zeker niet met het vooruitzicht van een...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis