Kamp van Koningsbrugge gemist?

Kamp van Koningsbrugge gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Kamp van Koningsbrugge gemist en terugkijken?

Jeroen van Koningsbrugge staat voor de uitdaging om vijftien gewone burgers te vinden die mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om één van de zwaarste opleidingen van Nederland aan te kunnen: die van de Special Forces.

 

Kamp van Koningsbrugge 2023

Vuur maken, kilometers in ijskoud water zwemmen en diep in de nacht navigeren. De basiseisen om mee te doen aan het derde seizoen van Kamp Van Koningsbrugge waren nog nooit zo streng. Jeroen legt daarmee, samen met Ray en Dai, de lat een flink stuk hoger voor de cursisten. Zuid-Limburg is dit jaar het strijdtoneel, van oudsher de plek waar de zwaarste week van de commando opleiding plaatsvindt.

Ook dit seizoen ondersteunt Jeroen de cursisten tijdens moeilijke momenten. Niet iedereen komt er ongeschonden uit. Wie van de cursisten kan zich uiteindelijk meten aan de maatstaven van een commando?

Aflevering van Kamp van Koningsbrugge gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Het Onbekende, Boerderij van Dorst, Hunted, Beat The Champions en De Verraders kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Kamp van Koningsbrugge

Kamp Van Koningsbrugge De overgebleven cursisten starten aan de eindmissie. Tijdens deze missie moeten ze een zender plaatsen op een boot die bezet is door terroristen. Zijn ze in staat deze speciale...
Lees meer over
Kamp Van Koningsbrugge Alle tot nu toe geleerde commando-skills moeten in praktijk gebracht worden. Tijdens de 'shoot no shoot' wordt actie-intelligentie maximaal getest. Niet iedereen komt ongeschonden...
Lees meer over
Kamp Van Koningsbrugge De cursisten ondervinden aan den lijve dat afzien en pijn lijden leidt tot broederschap. Diezelfde broederschap wordt vervolgens extreem op de proef gesteld in een koude, donkere...
Lees meer over
Kamp Van Koningsbrugge Het is voor de cursisten tijd om te graven. Twee putten achter vijandelijke linies, midden in de nacht. Voor een paar uur ongezien blijven: dat is de missie. En dat valt zwaar....
Lees meer over
Kamp Van Koningsbrugge Niet iedereen komt ongeschonden uit de evaluaties en de nachtelijke missie. De cursisten die overblijven, moeten laten zien of ze pijn kunnen lijden tijdens een opdracht die zo...
Lees meer over
Kamp Van Koningsbrugge Leiderschap en samenwerking worden zwaar op de proef gesteld tijdens een lange 'ammo- en waterrun'. Sommige cursisten geloven niet meer in de goede afloop. Als de zon al uren onder...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis