Het Onbekende gemist?

Het Onbekende gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Het Onbekende gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Het Onbekende terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Het Onbekende Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

Een nieuw adventure reality programma van de makers van ‘De Verraders’. Dé vraag die centraal staat: durf jij te kiezen voor het onbekende?

Het programma is daarmee een grote mindfuck voor de veertien kandidaten.

Renze Klamer presenteert het avontuur en is voor de deelnemers een onbekende game master.

Tijdens een lange race door het prachtige Slovenië daagt hij hen continue uit om te kiezen tussen ‘het bekende’ en ‘het onbekende’?

Aflevering van Het Onbekende gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Floortje naar het einde van de wereld, Het Perfecte Plaatje, Kopen Zonder Kijken en Kamp van Koningsbrugge kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Het Onbekende

Afl. 8 Voor twee deelnemers uit één team is het moment aangebroken om 'De Onbekende' in levenden lijve te ontmoeten. Bij deze ontmoeting zal 'De Onbekende' hen voor de laatste keer...
Lees meer over
Afl. 7 De finale is bijna in zicht. De laatste meters en secondes kunnen het verschil maken tussen winnen of verliezen. De 'Onbekende' speelt met dit gegeven en schotelt beide teams de...
Lees meer over
Afl. 6 Er komt een aangename verrassing in het spel. Wie heeft de beste pokerface?
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis