Boerderij van Dorst gemist?

Boerderij van Dorst gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Boerderij van Dorst gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Boerderij van Dorst terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Boerderij van Dorst gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Boerderij van Dorst 2023

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan.

Raven ontvangt iedere aflevering twee BN’ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.

In dit programma zijn zij dus bewust bezig en leren we de Bekende Nederlanders wat beter kennen!

Vanaf dinsdag 28 november kijk je iedere week een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst op NPO 3.
Aflevering van Boerderij van Dorst gemist? Of wil je andere programma’s, zoals De Bevers, Het Onbekende, Het Perfecte Plaatje en Boer Zoekt Vrouw kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Boerderij van Dorst

Richard Groenendijk en Numidia Cabaretier Richard Groenendijk en zangeres Numidia El Morabet komen langs op de boerderij. Ze helpen met het oogsten van de laatste gewassen en moeten de gierput legen.
Lees meer over
Robert ten Brink en Petri uit 'B&B vol liefde' Robert ten Brink en Petri uit 'B&B vol liefde' zijn te gast in de boerderij. Ze maken samen met Raven een nieuwe eendenvijver voor de loopeenden. Robert blijkt een fan van Petri te...
Lees meer over
Arie Boomsma en Midas Dekkers Arie Boomsma en Midas Dekkers komen Raven van Dorst helpen op de boerderij. Arie sport de hele dag door, terwijl volgens Midas niets zo ongezond is als sporten. De twee tegenpolen...
Lees meer over
Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelfvoorzienend landbouwen. Om zo eigen voedsel te verbouwen en wat bewuster met de aarde om te gaan....
Lees meer over
Theo Maassen en Arnon Grunberg Theo Maassen en Arnon Grunberg komen helpen op de boerderij. Ze maken de akker klaar en bouwen een groter dierenverblijf, waarin naast de geiten en kippen ook eenden Gi, Go en Lo...
Lees meer over
Bram Krikke en S10 (Stien den Hollander) Bram Krikke en S10 helpen op de boerderij. Ze halen struiken en onkruid weg om ruimte te maken voor een hottub. S10 maakt een vlindertuin en Bram probeert een nieuwe...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis