Boerderij van Dorst gemist?

Boerderij van Dorst gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Boerderij van Dorst gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Boerderij van Dorst terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Boerderij van Dorst gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Boerderij van Dorst 2023

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan.

Raven ontvangt iedere aflevering twee BN’ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moeten steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf.

In dit programma zijn zij dus bewust bezig en leren we de Bekende Nederlanders wat beter kennen!

Aflevering van Boerderij van Dorst gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Het Onbekende, Het Perfecte Plaatje en Boer Zoekt Vrouw kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Boerderij van Dorst

Geraldine Kemper en Hanna van Vliet Geraldine Kemper en Hanna van Vliet komen helpen op de boerderij. Ze helpen Raven van Dorst bij het bouwen van een hooimijt.
Lees meer over
Janny van der Heijden en Sor Janny van der Heijden en rapper Sor komen helpen op de boerderij. Ze helpen Raven van Dorst met het zaaien en planten van nieuwe groenten.
Lees meer over
Theo Maassen en Arnon Grunberg Theo Maassen en Arnon Grunberg komen helpen op de boerderij. Ze maken de akker klaar en bouwen een groter dierenverblijf, waarin naast de geiten en kippen ook eenden Gi, Go en Lo...
Lees meer over
Frits Wester en Nilüfer Gündogan Frits Wester en Nilüfer Gündogan komen helpen op de boerderij. Ze komen Raven van Dorst helpen met het oogsten van de laatste groenten, ze gaan een voedselbos planten én ervoor...
Lees meer over
Simone Weimans en Paul de Leeuw Raven van Dorst is op het platteland met nieuwslezer Simone Weimans en presentator en entertainer Paul de Leeuw.
Lees meer over
Splinter Chabot en Ferry Doedens Splinter Chabot en Ferry Doedens komen helpen op de boerderij. Ze gaan een voorraadkamer maken waar de oogst in opgeslagen kan worden.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis