No Way Back gemist?

No Way Back gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

No Way Back gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van No Way Back terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je No Way Back gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

No Way Back 2024

In “No Way Back”, een realityshow gepresenteerd door Jan Versteegh op SBS6, leidt ex-commando Ray Klaassens zestien avonturiers door de Noorse wildernis, waar ze uitdagende proeven ondergaan.

Met 100.000 euro op het spel, moeten ze kiezen tussen stoppen of doorgaan, waarbij elke keuze definitief is.

No Way Back is vanaf 7 januari op SBS6 live te zien. Aflevering van No Way Back gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Wie is de MolDe Verraders en Kamp van Koningsbrugge kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van No Way Back

De finale Terwijl de klok tikt, moeten de finalisten een belangrijke keuze maken: zijn ze sneller alleen of hebben ze meer aan de hulp van elkaar? Wie heeft de kracht, de slimheid en het...
Lees meer over
Aflevering 7 De halve finale is van start gegaan. De avonturiers hebben nog twee dagen om de Preikestolen te bereiken. Om te testen wie de zware finale aan kan, draait Ray Klaassens de...
Lees meer over
Aflevering 6 Na dagenlang afzien is het zover: kamp 3 wordt bereikt. Met veel vermoeide avonturiers staat de groep voor een lastige keuze: wie mag er achterblijven en wie gaan er door? Doorgaan...
Lees meer over
Aflevering 5 Na dagenlang afzien, begint kamp drie in zicht te komen. Maar door weinig slaap en weinig eten is de groep erg vermoeid. De zware beklimming, de indian bridge en het oversteken van...
Lees meer over
Aflevering 4 Het wordt duidelijk dat de laatste dag niet voor iedereen haalbaar is. Tijdens het onverwachte dilemma waarmee Jan Versteegh de groep confronteert, is het dan ook de vraag: wat is...
Lees meer over
Aflevering 3 Ray Klaassens schroeft het tempo voor de groep flink op. Dat moet ook wel, want ze hebben nog maar negen dagen om de toppen van de Preikestolen te halen. Maar eerst moet de groep...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis