Kees van der Spek gemist?

Kees van der Spek gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Oplichters Aangepakt gemist en terugkijken?

Met een verborgen camera reist Kees van der Spek de wereld over. Hij gaat op zoek naar afpersers, oplichters en fraudeurs. Kees pakt niet alleen de daders in het buitenland, maar ook in Nederland. Hij confronteert de oplichters op pittige wijze.

Alle uitzendingen hebben één doel en dat is: de daders pakken. Kijk het nieuwste seizoen nu bij NLZIET. Heb je een aflevering van Oplichters Aangepakt gemist? Bij NLZIET kun je dit programma on demand zonder reclame terugkijken.

Oplichters op het internet

Oplichters op het Internet was de laatste serie van Kees van der Spek op SBS6 voordat hij met zijn programma’s naar RTL verhuisde. In Oplichters op het Internet reist Kees de hele wereld over om internet oplichters te ontmaskeren.

Probeer 14 dagen gratis en kijk direct de afleveringen van Oplichters Aangepakt, Oplichters op het Internet of Oplichters in het buitenland. Daarna vanaf 8,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

 

De laatste afleveringen van Kees van der Spek

Afl. 6 In Colombia probeert Kees van der Spek met zijn team het geheim te ontdekken achter de gevreesde drug duivelsadem. Het illegale goedje, ook wel zombiedrug genoemd, verandert...
Lees meer over
Afl. 3 Hessel uit Zutphen ontdekt dat zijn zeventienjarige zoon al enige tijd wordt afgeperst door een dame die naaktbeelden van hem dreigt te verspreiden. De jongen heeft inmiddels ook...
Lees meer over
Afl. 5 Melissa kocht een zorgboerderij van een dominee in Groningen. Maar toen bleek dat de vergunningen niet in orde waren, verdwenen er spullen van het terrein. Melissa ging failliet en...
Lees meer over
Afl. 4 Een uiterst emotionele en pijnlijke aflevering over een man die al tien jaar rotsvast gelooft dat hem een miljoenenerfenis wacht. Het heeft hem ruim 500.000 euro gekost, geld dat...
Lees meer over
Afl. 3 Ondernemer Gert-Jan uit Heerde raakte zestigduizend euro kwijt aan Bram, een wanbetaler die spoorloos verdween. Kees van der Spek en zijn team duiken in de zaak en ontdekken dat er...
Lees meer over
Afl. 2 Weduwnaar Hendrick uit Geldrop werd door zijn schoonzus gekoppeld aan Mieke. Maar de dame bleek een oplichtster met een zeer duister verleden. In Suriname ontdekken Kees en...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis