Kees van der Spek gemist?

Kees van der Spek gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Oplichters Aangepakt gemist en terugkijken?

Met een verborgen camera reist Kees van der Spek de wereld over. Hij gaat op zoek naar afpersers, oplichters en fraudeurs. Kees pakt niet alleen de daders in het buitenland, maar ook in Nederland. Hij confronteert de oplichters op pittige wijze.

Alle uitzendingen hebben één doel en dat is: de daders pakken. Kijk het nieuwste seizoen nu bij NLZIET. Heb je een aflevering van Oplichters Aangepakt gemist? Bij NLZIET kun je dit programma on demand zonder reclame terugkijken.

Oplichters op het internet

Oplichters op het Internet was de laatste serie van Kees van der Spek op SBS6 voordat hij met zijn programma’s naar RTL verhuisde. In Oplichters op het Internet reist Kees de hele wereld over om internet oplichters te ontmaskeren.

Probeer 14 dagen gratis en kijk direct de afleveringen van Oplichters Aangepakt, Oplichters op het Internet of Oplichters in het buitenland. Daarna vanaf 8,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

 

De laatste afleveringen van Kees van der Spek

Afl. 1 Een oplichter op een datingsite licht een bejaarde dame in Zwitserland op voor zeventigduizend euro. Haar zoon ontdekt dat de profielfoto van de oplichter een foto van presentator...
Lees meer over
Afl. 6 Tanja is in paniek. Haar bejaarde, zieke oom in Canada is verliefd geworden op een veel jongere dame uit zijn straat. Ze wil hem verzorgen, maar eist dat hij zijn woning eerst op...
Lees meer over
Afl. 5 Het zal je maar gebeuren: na achttien jaar huwelijk vertrekt je echtgenoot opeens naar het buitenland en laat nooit meer iets van zich horen. Kort daarna vallen talrijke...
Lees meer over
Afl. 4 In juni 2022 overlijdt de 26-jarige cameraman Max in een appartement op Bali. Wat is er precies gebeurd? De moeder van Max wil niet dat de dood van haar zoon voor niets was en...
Lees meer over
Afl. 3 Esmeralda heeft een hersentumor en ontdekt dat er op Tenerife een Nederlandse genezer actief is die lotgenoten van haar tegen betaling behandelt door middel van het instralen van...
Lees meer over
Afl. 2 Kees van der Spek en zijn team ontdekken dat er een motordiefstal op handen is in Utrecht en schakelen de politie in. Het lukt om de diefstal op camera vast te leggen. Er volgt een...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis