Kees van der Spek gemist en terugkijken?

Heb je een programma van Kees van der Spek gemist? Met NLZIET kun je zijn programma’s in heel de EU reclamevrij terugkijken. Kijk live en on demand op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct. Daarna betaal je slechts 7,95 per maand. Erg voordelig tv-kijken dus.


Oplichters Aangepakt gemist?

Met een verborgen camera reist Kees van der Spek de wereld over. Hij gaat op zoek naar afpersers, oplichters en fraudeurs. Kees pakt niet alleen de daders in het buitenland, maar ook in Nederland. Hij confronteert de oplichters op pittige wijze.

Alle uitzendingen hebben één doel en dat is: de daders pakken. Kijk het nieuwste seizoen nu bij NLZIET. Heb je een aflevering van Oplichters Aangepakt gemist? Bij NLZIET kun je seizoen 5 en 6 van dit programma on demand zonder reclame terugkijken.


Oplichters op het internet

Oplichters op het Internet was de laatste serie van Kees van der Spek op SBS6 voordat hij met zijn programma’s naar RTL verhuisde. In Oplichters op het Internet reist Kees de hele wereld over om internet oplichters te ontmaskeren.


Probeer 14 dagen gratis en kijk direct de afleveringen van Oplichters Aangepakt, Oplichters op het Internet of Oplichters in het buitenland. Daarna betaal je slechts 7,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.


Veelgestelde vragen

Welke programma’s van Kees van der Spek kan ik kijken bij NLZIET?

Oplichters op het internet, Oplichters in het Buitenland en Oplichters Aangepakt. Met NLZIET kun je ook programma’s van andere misdaadverslaggevers kijken, denk aan Stegeman op de BresUndercover in NederlandOntvoerd en Zeeman Confronteert.

Kan ik deze programma’s kijken in het buitenland?

Met NLZIET kun je in heel de EU tv-kijken zonder kabels en kastjes.

Met welke apparaten kan ik bij NLZIET online tv-kijken?

Kijk waar en wanneer je wilt door de NLZIET-app op je smartphone, laptop of tablet te installeren.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.