Kees van der Spek gemist?

Kees van der Spek gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

 • Kijk tv live, terug en soms vooruit
 • Op meerdere apparaten tegelijk
 • Overal in de EU

Kees van der Spek: gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Kees van der Spek: terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Kees van der Spek: gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Kees van der Spek: 2024

Kees van der Spek trekt met de verborgen camera de wijde wereld in, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Niet alleen in het buitenland, maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters.

Oplichters Aangepakt

Met een verborgen camera reist Kees van der Spek de wereld over. Hij gaat op zoek naar afpersers, oplichters en fraudeurs. Kees pakt niet alleen de daders in het buitenland, maar ook in Nederland. Hij confronteert de oplichters op pittige wijze.

Alle uitzendingen hebben één doel en dat is: de daders pakken. Heb je een aflevering van Oplichters Aangepakt gemist? Bij NLZIET kun je dit programma on demand zonder reclame terugkijken.

Oplichters op het internet

Oplichters op het Internet was de laatste serie van Kees van der Spek op SBS6 voordat hij met zijn programma’s naar RTL verhuisde. In Oplichters op het Internet reist Kees de hele wereld over om internet oplichters te ontmaskeren.

Probeer 14 dagen gratis en kijk direct de afleveringen van Oplichters Aangepakt, Oplichters op het Internet of Oplichters in het buitenland. Daarna vanaf 7,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

 

De laatste afleveringen van Kees van der Spek

Gevaarlijke missies Kees van der Spek trekt met de verborgen camera de wereld in, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen.
Lees meer over
Oplichters in het toerisme Kees van der Spek trekt met de verborgen camera de wereld in, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis