Kees van der Spek gemist

Journalist Kees van der Spek is sinds 1996 te zien op de Nederlandse televisie. Eerst als misdaadverslaggever bij Peter R. de Vries, later maakte hij zijn eigen tv-programma’s. Vanaf 2012 presenteerde hij SBS-programma’s, zoals Oplichters op het internet en Oplichters in het Buitenland. Vanaf 2019 was hij te zien op RTL 5 met Oplichters Aangepakt en Kees van der Spek Ontmaskert.

Heb je een programma van Kees van der Spek, zoals Oplichters Aangepakt gemist? Of ben je nieuwsgierig? Met NLZIET kun je zijn programma’s terugkijken waar je wilt, in de gehele EU! Probeer NLZIET één maand gratis en kijk welk programma wat voor jou is.


Oplichters Aangepakt

Met een verborgen camera reist de programmamaker de wereld over. Hij gaat op zoek naar afpersers, oplichters, fraudeurs en andere criminelen. Kees pakt niet alleen de daders in het buitenland, maar ook in Nederland. Hij confronteert de oplichters op pittige wijze. Alle uitzendingen hebben maar één doel en dat is: de daders pakken! Heb je een aflevering van Oplichters Aangepakt gemist? Bij NLZIET kun je alle seizoenen van het programma reclamevrij terugkijken! • logo

  Afl. 3

  Di 1 jun. • 20:30

  42m min

 • logo

  Afl. 2

  Di 25 mei. • 20:30

  43m min

 • logo

  Afl. 1

  Di 11 mei. • 20:30

  44m min

 • logo

  Afl. 7

  Di 4 mei. • 20:35

  39m min

 • logo

  Afl. 6

  Di 27 apr. • 20:35

  42m min

 • logo

  Afl. 5

  Di 20 apr. • 20:35

  42m minOplichters in het Buitenland

Al vijf seizoenen kun je als kijker mee op jacht met Kees. Hij laat de kijkers zien hoe hij fraudeurs en oplichters ontmaskert op populaire vakantiebestemmingen. In Oplichters in het Buitenland laat hij zien waar je als toerist op moet letten op vakantie. De afleveringen gaan verder dan het betrappen van zakkenrollers. Er komen zaken als creditcardfraude, gokspellen en malafide geldwisselaars aan bod. Heb je een aflevering van Oplichters in het Buitenland gemist? Kijk dan seizoen 4 terug bij NLZIET.


Kees van der Spek Ontmaskert

Dit reportageprogramma is het nieuwste programma uit de reeks. Kees van der Spek Ontmaskert wordt uitgezonden door RTL 5. Kees reist binnen en buiten Europa om oplichters te ontmaskeren. Hij doet onderzoek naar grimmige zaken en naar criminelen die mensen hebben opgelicht. Van handel van tijgervlees en neushoornpoeder tot een spannend gesprek met een taxichauffeur. Let op: je kunt geen afleveringen van Ontmaskert terugkijken bij NLZIET.


Oplichters op het internet

Dit programma was de laatste serie van Kees van der Spek op SBS6 voordat hij met zijn programma’s naar RTL verhuisde. In Oplichters op het Internet reist Kees de hele wereld over om internet oplichters te ontmaskeren. Het laatste seizoen bestond uit vier afleveringen die zich afspeelden in Ghana, Amsterdam, Nigeria en Wateringen. Zo ging hij bijvoorbeeld langs bij Linda. Zij had via internet een leuke Engelsman ontmoet. Zij werd smoorverliefd. Helaas bleek het geen sprookjesverhaal, zoals we vaak zien in Grenzeloos verliefd, te zijn.


Voordelen van NLZIET

 • Heb je een programma van Kees van der Spek gemist? Geen probleem, want met NLZIET kun je programma’s van Kees terugkijken, zoals Oplichters op het Internet en Oplichters Aangepakt.
 • Met NLZIET kun je in de gehele EU programma’s kijkenMet NLZIET kun je ook programma’s van andere misdaadverslaggevers kijken, denk aan Stegeman op de Bres, Undercover in Nederland, Ontvoerd en Gestalkt.
 • Kijk waar en wanneer je wilt door gewoon de NLZIET-app op je smartphone, laptop of tablet te installeren.
 • Met NLZIET heb je 36 zenders van de Nederlandse televisie tot je beschikking!

Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct de afleveringen Oplichters Aangepakt, Oplichters op het Internet of Oplichters in het buitenland. Daarna betaal je slechts €7,95 per maand. Je zit nergens aan vast, want elke maand kun je je abonnement gemakkelijk opzeggen.


Wist je dat?

 • Bijna alle programma’s van Van der Spek te zien zijn bij NLZIET?
 • Kees een Emmy ontving voor de reportage over Joran van der Sloot?
 • Hij ook heeft meegedaan aan Expeditie Robinson?
 • Kees altijd samen met twee collega’s op pad gaat?Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wie is Kees van der Spek?

Van der Spek is journalist en is sinds 1996 te zien op de Nederlandse televisie. Eerst als misdaadverslaggever bij Peter R. de Vries, later maakte hij zijn eigen tv-programma’s.

Welke programma’s van Kees van der Spek kan ik kijken bij NLZIET?

Oplichters op het internet, Oplichters in het Buitenland en Oplichters Aangepakt.

Kan ik deze programma’s kijken in het buitenland?

Met NLZIET kun je in de gehele EU programma’s kijken, zoals Oplichters in het buitenland.

Met welke apparaten kan ik bij NLZIET online tv-kijken?

Kijk waar en wanneer je wilt door gewoon de NLZIET-app op je smartphone, laptop of tablet te installeren.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.