Kees van der Spek gemist en terugkijken?

Heb je een programma van Kees van der Spek gemist? Of ben je nieuwsgierig? Met NLZIET kun je zijn programma’s reclamevrij terugkijken waar je wilt, in heel de EU! Kijk live en on demand op een apparaat naar keuze. Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct alles van de Nederlandse en Vlaamse televisie. Daarna betaal je slechts 7,95 per maand. Erg voordelig tv-kijken dus!


Voordelen van NLZIET

  • Heb je een programma van Kees van der Spek gemist? Geen probleem, want met NLZIET kun je programma’s van Kees van der Spek terugkijken, zoals Oplichters op het Internet en Oplichters Aangepakt.
  • Met NLZIET kun je in heel de EU programma’s kijken. Met NLZIET kun je ook programma’s van andere misdaadverslaggevers kijken, denk aan Stegeman op de BresUndercover in NederlandOntvoerd en Zeeman Confronteert.
  • Kijk waar en wanneer je wilt door gewoon de NLZIET-app op je smartphone, laptop of tablet te installeren.
  • Met NLZIET heb je 37 zenders van de Nederlandse en Vlaamse televisie tot je beschikking!
  • 37 tv-zenders in 1 app.
  • Kijk gemakkelijk tv zonder kabels of kastjes.


Oplichters Aangepakt gemist?

Met een verborgen camera reist de programmamaker de wereld over. Hij gaat op zoek naar afpersers, oplichters, fraudeurs. Kees pakt niet alleen de daders in het buitenland, maar ook in Nederland. Hij confronteert de oplichters op pittige wijze. Alle uitzendingen hebben maar één doel en dat is: de daders pakken! Kijk het nieuwste seizoen nu bij NLZIET. Heb je een aflevering van Oplichters Aangepakt gemist? Bij NLZIET kun je seizoenen 3 t/m 6 van het programma reclamevrij terugkijken!


Wie is Kees van der Spek?

Journalist Kees van der Spek is sinds 1996 te zien op de Nederlandse en Vlaamse televisie. Eerst als misdaadverslaggever bij Peter R. de Vries, later maakte hij zijn eigen tv-programma’s. Vanaf 2012 presenteerde hij SBS-programma’s, zoals Oplichters op het internet en Oplichters in het Buitenland. Vanaf 2019 was hij te zien op RTL 5 met Oplichters Aangepakt en Kees van der Spek Ontmaskert.


Oplichters op het internet

Dit programma was de laatste serie van Kees van der Spek op SBS6 voordat hij met zijn programma’s naar RTL verhuisde. In Oplichters op het Internet reist Kees de hele wereld over om internet oplichters te ontmaskeren. Het laatste seizoen bestond uit vier afleveringen die zich afspeelden in Ghana, Amsterdam, Nigeria en Wateringen. Zo ging hij bijvoorbeeld langs bij Linda. Zij had via internet een leuke Engelsman ontmoet. Zij werd smoorverliefd. Helaas bleek het geen sprookjesverhaal, zoals we vaak zien in Grenzeloos verliefd, te zijn.


Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct de afleveringen Oplichters Aangepakt, Oplichters op het Internet of Oplichters in het buitenland. Daarna betaal je slechts €7,95 per maand. Je zit nergens aan vast, want elke maand kun je je abonnement gemakkelijk opzeggen.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke programma’s van Kees van der Spek kan ik kijken bij NLZIET?

Oplichters op het internet, Oplichters in het Buitenland en Oplichters Aangepakt.

Kan ik deze programma’s kijken in het buitenland?

Met NLZIET kun je in heel de EU programma’s kijken, zoals Oplichters in het buitenland.

Met welke apparaten kan ik bij NLZIET online tv-kijken?

Kijk waar en wanneer je wilt door gewoon de NLZIET-app op je smartphone, laptop of tablet te installeren.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.