Dit zijn de allerleukste kijktips van maart

Afgelopen maand zijn er weer een hoop nieuwe programma’s op televisie geweest. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet! Heb jij een programma gemist of ben je er gewoon nog niet aan toegekomen om het te bekijken? Geen probleem, met NLZIET kijk je het terug waar en wanneer het jou uitkomt, reclamevrij!

 

Benidorm Bastards & De Boefjes

Vond je de ‘Benidorm Bastards’ al zo geweldig? In het nieuwe seizoen worden ze vergezeld door de kleine boefjes, deze stiekeme samenwerking leidt tot de meest bizarre acties en doet bij omstanders de mond van verbazing openvallen.

 

Break Free

‘Break Free’ vertelt over jonge mensen die de reis van hun leven maakten, maar helaas nooit meer terugkwamen. Er wordt stilgestaan bij hun veel te korte leven en met nabestaanden wordt hun laatste reis opnieuw beleefd.

 

De perfecte vraag

Dé quiz waarin vragen moeten worden bedacht in plaats van beantwoord! Samen met 100 man publiek en de deelnemers start Irene Moors de zoektocht naar de perfecte vraag…

 

Dokters vs Internet

Een Team van drie doktoren en een team van drie BN’ers proberen de juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De doktoren doen dat op basis van hun kennis en ervaring en de BN’ers zoeken alles op via internet.

 

Flikken Maastricht

Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht is in maart begonnen en dat betekent dat er elke vrijdag weer een super spannende aflevering voor je klaar staat! Eva en Wolfs zijn weer samen aan de slag in Maastricht en gaan de strijd aan met de OvJ Jens Bols.

 

Frans Bauer in Amerika

Frans en Mariska reizen samen af naar Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden! De Bauertjes zullen tijdens hun reis de gastvrijheid en de cultuur van de VS ervaren.

 

Ik Vertrek

Ook het succes programma ‘Ik vertrek’ is weer begonnen met een nieuw seizoen. Ik vertrek volgt stellen of gezinnen die gaan emigreren naar het buitenland, wat gaan ze in het buitenland doen en hoe vergaat het hen daar?

 

It Takes 2

In ‘It Takes 2’ laten bekende Nederlanders zich tijdens de competitie van een compleet andere kant zien, ze gaan namelijk zingen! Dit jaar gaan o.a. Jörgen Raymann, Marieke Elsinga en Robin Martens de strijd met elkaar aan.

 

Love Island

Liefhebbers opgelet: het nieuwe seizoen van Love Island is begonnen! In Love Island worden jonge, sexy singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe villa op Mallorca. De singles moeten koppels vormen om in de villa te mogen blijven. Wordt het vriendschap, lust of tactiek wat de singles kiezen?

 

Mindf*ck

Victor Mids is illusionist en arts. In zijn programma combineert hij zijn fascinatie voor de wetenschap met illusies, om te laten zien op wat voor manieren je hersenen voor de gek te houden zijn. Victor neemt je mee in zijn wereld, waarin niets is wat het lijkt!

 

Opdienen Of Afserveren

In ‘Opdienen Of Afserveren’ zien we hoe mensen er alles voor over hebben om hun grote horecadroom te verwezenlijken. Ze ruilen hun oude vertrouwde leven in voor een toekomst vol onzekerheden. Wordt het opdienen of afserveren?

 

Steenrijk, straatarm

Rijke en arme gezinnen ruilen een week lang van huis en haard. Hoe bevalt hun leven nu ze ineens niet meer op de kleintjes hoeven te letten? En wat vindt het rijke gezin van de omstandigheden waarin het arme gezin leeft? Maakt geld echt gelukkig?

 

Stelletje Pottenbakkers!

Acht BN’ers gaan het gevecht aan met klei in oer-Hollandse pottenbak opdrachten. Wie heeft dit eeuwenoude ambacht als beste in de vingers? Het stelletje pottenbakkers bestaat uit onder andere Patricia Paay, Roy Donders, Rob Geus en Robin Martens.

 

Topper Gezocht!

René, Gerard, Jeroen en Jan vormen samen de Toppers, maar zijn op zoek naar een nieuwe topper. De heren gaan onder begeleiding van Irene Moors op zoek naar een Topper die hen komt vergezellen tijdens hun jaarlijkse Toppers in Concert!

 

Verzamelkoorts!

Kim-Lian van der Meij gaat weer op zoek naar de meest fanatieke verzamelaars van ons land. Wat drijft hun verzamelwoede en waar komt die passie nou toch vandaan? Ook bekende Nederlanders zijn besmet met het verzamelvirus, zoals onder andere Alexander Pechtold, Roy Donders en Erik de Zwart.

 

Veel kijkplezier!