Stegeman op de Bres gemist?

Stegeman op de Bres gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Stegeman op de Bres gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Stegeman op de Bres terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Stegeman op de Bres gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Stegeman op de Bres 2023

Alberto Stegeman komt al jaren in actie voor gedupeerde mensen. In zijn programma’s ‘Undercover in Nederland‘ en ‘Stegeman op de Bres’ helpt hij iedereen die door de politie niet wordt geholpen.

Ben je voor duizenden euro’s opgelicht of heeft een aannemer je huis slechter achtergelaten dan dat hij het aantrof?

Wat er ook aan de hand is, Alberto Stegeman probeert iedereen te helpen. Soms zelfs met gevaar voor eigen leven.

Aflevering van Stegeman op de Bres gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Ewout, Undercover in Nederland, Ontvoerd en Kees van der Spek kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Stegeman op de Bres

Aflevering 6 Alberto Stegeman springt op de bres voor slachtoffers van een financieel adviseur. Hij regelde voor zijn klanten zaken op het gebied van verzekeringen en/of hypotheken, maar wist...
Lees meer over
Aflevering 3 Aandacht voor een oude bekende, de beruchte oplichter Bart F. Hij vraagt aanbetalingen voor Rolexen, maar levert niet. Alberto Stegeman confronteert hem.
Lees meer over
Aflevering 7 Alberto Stegeman springt op de bres voor Hans en Nicole, die zich enorm besodemieterd voelen door hun makelaar. Ze vertellen Alberto dat ze twee ton schade hebben, omdat hun...
Lees meer over
Aflevering 5 Alberto Stegeman springt op de bres voor slachtoffers van Peter van den H. Hij heeft zijn 'vrienden' beduveld en hen met allerlei mooie praatjes veel geld afhandig gemaakt. In...
Lees meer over
Aflevering 4 Alberto Stegeman helpt het Friese stel Linda en Sikke. Zij runnen een eigen autobedrijf en een klant ging er met hun auto vandoor zonder te betalen. Hij weigert daarna af te...
Lees meer over
Aflevering 2 Alberto Stegeman helpt de 83-jarige Toon. Hij is bestolen door zijn thuishulp. Zijn vriendin, de bijna 90-jarige Cocky, vraagt om hulp van Alberto. Alberto en zijn team zorgen voor...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis