Normal People gemist?

Normal People gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Normal People gemist en terugkijken?

Je kunt Normal People terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Normal People gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

In deze serie volgen we Marianne en Connell. Ze zijn van verschillende komaf, maar wonen in hetzelfde kleine dorpje in Ierland. Connell: heeft veel vrienden en is sportief. Marianne is het tegenovergestelde: niet populair en vermijdt contact met leeftijdsgenoten.

Ondanks de verschillen blijken de twee toch niet met en zonder elkaar te kunnen.

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van NPO Plus vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Normal People gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Normal People

Normal People Marianne (Daisy Edgar-Jones) en Connell (Paul Mescal) zijn terug in Dublin en weer officieel samen. Het leven verloopt rustig en ze voelen zich goed bij elkaar. Dan krijgt Connell...
Lees meer over
Normal People Marianne (Daisy Edgar-Jones) is voor de zomer teruggekeerd naar Carricklea. Connell (Paul Mescal) woont nog in Dublin, maar ze brengen de weekends samen door. Na een avond uit...
Lees meer over
Normal People Connell (Paul Mescal) en Helen (Aoife Hinds) vieren oudejaarsavond in Dublin. Later die avond wordt in een groepsbericht gevraagd of iemand weet waar Rob is (Eanna Hardwicke). De...
Lees meer over
Normal People Marianne gaat, na het pijnlijke einde van haar relatie met Jamie, een jaar in Zweden studeren. Ze krijgt een nieuwe vriend, Lukas. Connell is nog steeds bij Helen, maar geruchten...
Lees meer over
Normal People Het is zomervakantie, en Connell (Paul Mescal) en Niall (Desmond Eastwood) komen aan bij het vakantiehuis van Mariannes familie (Daisy Edgar-Jones) in Italië. De overduidelijke...
Lees meer over
Normal People Connell (Paul Mescal) loopt in Sligo Marianne (Daisy Edgar-Jones) tegen het lijf. Het is de eerste keer sinds hun breuk dat ze elkaar zien. Connell vraagt Marianne hoe het met haar...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis