Klem gemist?

Klem gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Klem gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Klem terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Klem gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Over de serie

In de serie Klem raken een topcrimineel en belastingambtenaar steeds meer verbonden dankzij hun dochters die onafscheidelijk zijn.

Hugo is belastingambtenaar en probeert met zijn twee dochters een zo normaal mogelijk leven te leiden na het overlijden van zijn vrouw.

Hierbij was Kitty, de vrouw van topcrimineel Marius, een grote hulp. Zij hielp Hugo met het huishouden en het verzorgen van de kinderen.

Kitty heeft een tijd voor zichzelf moeten zorgen in de tijd dat Marius in de gevangenis zat. Nu hij vrij is, stapelen de financiële problemen zich op…

 

De cast van Klem

 • Barry Atsma
 • Jacob Derwig
 • Georgina Verbaan

Alles van NPO Start en NPO Plus kijken

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Zet je een NPO Plus serie in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Klem gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Het verhaal van Nederland, Flikken Maastricht en Penoza kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Klem

Gelijk oversteken Hugo is ten einde raad nu Sophie ontvoerd blijkt te zijn. Wie daarachter zit, Isabella of de maffia, weten ze niet. Er zit er niets anders op: de Milners zullen de wijngaard toch...
Lees meer over
Het grootste tuig van Europa Hugo vreest dat Marius en Kitty in een maffia-oorlog belanden en probeert ze over te halen om de wijngaard terug te verkopen aan Isabella Garboni, de dochter van de vorige...
Lees meer over
La Dolce Vita Hugo reist met vriendin Sophie en dochter Suus af naar Italië. Suus mag daar logeren bij haar hartsvriendin Chrissie, die met haar ouders Marius en Kitty nu al een tijd op een...
Lees meer over
Een geheime plek De families Milner en Warmond belanden samen in een safehouse. Samuels geeft het niet op en probeert hen te vinden. Suus en Chrissie willen koste wat kost meedoen aan de musical.
Lees meer over
An offer you can't turn down Samuels en Konings proberen het goud terug te krijgen. Daardoor wordt de situatie voor Kitty steeds bedreigender. Marius en Hugo raken allebei in een onmogelijke positie.
Lees meer over
Een tijdbom De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis