Klem gemist?

Klem gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Klem gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Klem terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Klem gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Over de serie

In de serie Klem raken een topcrimineel en belastingambtenaar steeds meer verbonden dankzij hun dochters die onafscheidelijk zijn.

Hugo is belastingambtenaar en probeert met zijn twee dochters een zo normaal mogelijk leven te leiden na het overlijden van zijn vrouw.

Hierbij was Kitty, de vrouw van topcrimineel Marius, een grote hulp. Zij hielp Hugo met het huishouden en het verzorgen van de kinderen.

Kitty heeft een tijd voor zichzelf moeten zorgen in de tijd dat Marius in de gevangenis zat. Nu hij vrij is, stapelen de financiële problemen zich op…

 

De cast van Klem

 • Barry Atsma
 • Jacob Derwig
 • Georgina Verbaan

Kijk alles van NPO Start en NPO Plus

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.

Aflevering van Klem gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Het verhaal van Nederland, Flikken Maastricht en Penoza kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Klem

Gelijk oversteken Hugo is ten einde raad nu Sophie ontvoerd blijkt te zijn. Wie daarachter zit, Isabella of de maffia, weten ze niet. Er zit er niets anders op: de Milners zullen de wijngaard toch...
Lees meer over
Het grootste tuig van Europa Hugo vreest dat Marius en Kitty in een maffia-oorlog belanden en probeert ze over te halen om de wijngaard terug te verkopen aan Isabella Garboni, de dochter van de vorige...
Lees meer over
La Dolce Vita Hugo reist met vriendin Sophie en dochter Suus af naar Italië. Suus mag daar logeren bij haar hartsvriendin Chrissie, die met haar ouders Marius en Kitty nu al een tijd op een...
Lees meer over
Een geheime plek De families Milner en Warmond belanden samen in een safehouse. Samuels geeft het niet op en probeert hen te vinden. Suus en Chrissie willen koste wat kost meedoen aan de musical.
Lees meer over
An offer you can't turn down Samuels en Konings proberen het goud terug te krijgen. Daardoor wordt de situatie voor Kitty steeds bedreigender. Marius en Hugo raken allebei in een onmogelijke positie.
Lees meer over
Een tijdbom De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis