Klem gemist?

Klem gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Klem gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Klem terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Klem gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

In de serie Klem raken een topcrimineel en belastingambtenaar steeds meer verbonden dankzij hun dochters die onafscheidelijk zijn.

Hugo is belastingambtenaar en probeert met zijn twee dochters een zo normaal mogelijk leven te leiden na het overlijden van zijn vrouw.

Hierbij was Kitty, de vrouw van topcrimineel Marius, een grote hulp. Zij hielp Hugo met het huishouden en het verzorgen van de kinderen.

Kitty heeft een tijd voor zichzelf moeten zorgen in de tijd dat Marius in de gevangenis zat. Nu hij vrij is, stapelen de financiële problemen zich op…

 

De cast van Klem

 • Barry Atsma
 • Jacob Derwig
 • Georgina Verbaan

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van NPO Plus vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Klem gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Dexter, Flikken Maastricht en Penoza kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Klem

Een geheime plek De families Milner en Warmond belanden samen in een safehouse. Samuels geeft het niet op en probeert hen te vinden. Suus en Chrissie willen koste wat kost meedoen aan de musical.
Lees meer over
An offer you can't turn down Samuels en Konings proberen het goud terug te krijgen. Daardoor wordt de situatie voor Kitty steeds bedreigender. Marius en Hugo raken allebei in een onmogelijke positie.
Lees meer over
Een tijdbom De politie wil een deal maken met Hugo om te praten over Marius. Hannah is Hugo's halve waarheden beu. Marius probeert zijn zaken met Wally voor eens en altijd te regelen.
Lees meer over
Chrissie8 Marius beseft dat hij verraden is. Hij probeert Abdu uit de tent te lokken. Hugo wil Kitty niet in de steek laten maar komt steeds meer klem te zitten tussen de politie en zijn...
Lees meer over
Ossobuco Wally heeft een huurmoordenaar op Marius afgestuurd. Kitty vertelt Hugo wat ze ontdekt heeft. De politie zet Hugo onder druk en wil weten wat de connectie tussen Hugo en Marius is.
Lees meer over
Neus met sambal Konings komt bij Kitty thuis en intimideert haar. Marius is woedend, maar machteloos. Hugo bedenkt een plan dat alles moet oplossen.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis