De Stamhouder gemist?

De Stamhouder gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Stamhouder gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 1 gemist? Je kunt alle seizoenen van De Stamhouder terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je De Stamhouder gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

In de jaren ’60 valt Alexander als een blok voor de zelfverzekerde, vrijgevochten Ellen. Wanneer zij na een mooie liefdesnacht erachter komt dat Alexanders vader, Frans Münninghoff, tijdens de oorlog een SS’er was, verdwijnt zij uit zijn leven, maar na een maand verschijnt ze weer, want ze is zwanger.

Voordat ze haar toekomst kan starten, moet ze haar verborgen familieverleden naar buiten brengen. Ze werd meermaals gedomineerd door een machtige grootvader.

Ze gaat op zoek naar haar familieverleden en ontdekt verschillende verhalen én mensen. Odyssee brengt Ellen en Alexander vooral ook dichter bij elkaar, maar lukt het hen om de vroegere tijden te vergeten?

Alles van NPO Plus

Met NLZIET kun je alle series van NPO Plus kijken. De beste series kijk je vooruit. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.  

Aflevering van De Stamhouder gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Stamhouder

Een bevrijding Na de oorlog raakt Frans in Brussel betrokken bij allerlei duistere zaakjes, maar hij wordt verraden en moet uiteindelijk toch voor het Nederlandse gerecht verschijnen. De Oude...
Lees meer over
Een Nederlandse familie De oorlog nadert zijn einde. Alexander wordt geboren tijdens een Russisch bombardement in Polen. Frans brengt zijn zoon in veiligheid op het Duitse platteland en moet daarna terug...
Lees meer over
Een baby In Oekraïne is Frans betrokken bij een onnoemelijke oorlogsmisdaad. Wanneer hij in opstand komt tegen zijn officieren wordt hij naar een zelfmoordcommando gestuurd. In Nederland...
Lees meer over
Een Duitse held De Münninghoffs proberen ieder op hun manier zonder kleerscheuren door de oorlog te komen. Maar Frans leert bij de Division Wiking dat er op de slagvelden in het oosten geen eer...
Lees meer over
Het bal begint Aan het eind van de jaren dertig vechten Frans en Wera voor hun liefde. Terwijl de Oude Heer zijn stamhouder probeert te koppelen aan een goede echtgenote, en zelfs even de...
Lees meer over
Op ridderschap en trouw Het bezoek aan zijn moeder bezorgt Alexander een flinke kater, ontgoocheld keert hij zich van Wera af. Zijn vader Frans geniet intussen met volle teugen van de nostalgische trip...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis