De Stamhouder gemist?

De Stamhouder gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Stamhouder gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 1 gemist? Je kunt alle seizoenen van De Stamhouder terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je De Stamhouder gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

In de jaren ’60 valt Alexander als een blok voor de zelfverzekerde, vrijgevochten Ellen. Wanneer zij na een mooie liefdesnacht erachter komt dat Alexanders vader, Frans Münninghoff, tijdens de oorlog een SS’er was, verdwijnt zij uit zijn leven, maar na een maand verschijnt ze weer, want ze is zwanger.

Voordat ze haar toekomst kan starten, moet ze haar verborgen familieverleden naar buiten brengen. Ze werd meermaals gedomineerd door een machtige grootvader.

Ze gaat op zoek naar haar familieverleden en ontdekt verschillende verhalen én mensen. Odyssee brengt Ellen en Alexander vooral ook dichter bij elkaar, maar lukt het hen om de vroegere tijden te vergeten?

Alles van NPO Plus

Met NLZIET kun je alle series van NPO Plus kijken. De beste series kijk je vooruit. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van De Stamhouder gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Stamhouder

Een bevrijding Na de oorlog raakt Frans in Brussel betrokken bij allerlei duistere zaakjes, maar hij wordt verraden en moet uiteindelijk toch voor het Nederlandse gerecht verschijnen. De Oude...
Lees meer over
Een Nederlandse familie De oorlog nadert zijn einde. Alexander wordt geboren tijdens een Russisch bombardement in Polen. Frans brengt zijn zoon in veiligheid op het Duitse platteland en moet daarna terug...
Lees meer over
Een baby In Oekraïne is Frans betrokken bij een onnoemelijke oorlogsmisdaad. Wanneer hij in opstand komt tegen zijn officieren wordt hij naar een zelfmoordcommando gestuurd. In Nederland...
Lees meer over
Een Duitse held De Münninghoffs proberen ieder op hun manier zonder kleerscheuren door de oorlog te komen. Maar Frans leert bij de Division Wiking dat er op de slagvelden in het oosten geen eer...
Lees meer over
Het bal begint Aan het eind van de jaren dertig vechten Frans en Wera voor hun liefde. Terwijl de Oude Heer zijn stamhouder probeert te koppelen aan een goede echtgenote, en zelfs even de...
Lees meer over
Op ridderschap en trouw Het bezoek aan zijn moeder bezorgt Alexander een flinke kater, ontgoocheld keert hij zich van Wera af. Zijn vader Frans geniet intussen met volle teugen van de nostalgische trip...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis