De Poli gemist?

De Poli gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Poli gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 3 gemist? Je kunt alle afleveringen van De Poli terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je De Poli gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

De Poli 2023

De nieuwste ziekenhuisserie De Poli is vanaf 22 oktober te zien is op NPO 3 bij NLZIET.

“De Poli” is een komische serie met Jelka van Houten in de hoofdrol als gynaecoloog Esther Bens, die een moderne aanpak introduceert op haar afdeling. De serie biedt een humoristische kijk op de uitdagingen in het medische veld.

Alles van NPO Start en NPO Plus kijken

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Zet je een NPO Plus serie in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van De Poli gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Dag & Nacht, Anoniem, Arcadia, Flikken Maastricht, Sihame en Penoza kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Poli

Kerstkind Het is kerst op de poli. Roy maakt zich klaar voor een feestje. Brigitte verlangt gewoon naar een moment van rust. Esther houdt het piketdienstbed net iets te lang bezet en dat...
Lees meer over
Wiskunde Selina solliciteert voor een opleidingsplek op de poli, maar naast de verplichtingen die haar roepen en het missen van haar gesprek, voelt ze ook de concurrentie van sollicitanten...
Lees meer over
De gouden scalpel De artsen genieten van betaalde vakanties en feestjes in de vorm van congressen en symposia, vindt verpleegkundige Patty. En nu is het weer zover; de uitreiking van de gouden...
Lees meer over
Dana Antroposofisch verloskundige Dana komt het team van de poli versterken. De wildste verhalen doen de ronde over deze pittige tante en moderne heks. Harold en Roy willen dat ze zo...
Lees meer over
Ik stop Dokter Harold Bens heeft ondanks een wachtkamer vol wachtende patiënten niet zijn beste dag. Eerst botst hij met zijn dochter Esther, dan kondigt zijn langdurige collega Agnes...
Lees meer over
De audit De halfjaarlijkse audit vindt plaats. Voor eerstelijns verloskundige Lieke is dit haar eerste audit en ze aarzelt niet om haar mening te uiten, iets wat Agnes als onaangenaam...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis