De Erfgenaam gemist?

De Erfgenaam gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Erfgenaam gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van De Erfgenaam terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je De Erfgenaam Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

De Erfgenaam 2023

In het nieuwe seizoen van De Erfgenaam duikt presentator Ruben Nicolai, samen met erfrechtspecialist Klaas Zondervan, weer in de fascinerende wereld van ongeclaimde erfenissen.

Tijdens hun zoektocht naar de rechtmatige erfgenamen, onthullen ze vaak bijzondere en ontroerende familiegeschiedenissen.

Dit seizoen brengt Ruben echter niet alleen de verrassende boodschap van een onverwachte erfenis. Hij zet ook alles in het werk om oude, verloren objecten te traceren en weer op de juiste plek terug te brengen.

Van waardevolle kunstwerken tot sentimentele erfstukken, deze nieuwe wending voegt een extra dimensie toe aan de zoektocht van De Erfgenaam.

De Erfgenaam is vanaf woensdag 30 augustus, wekelijks om 20.30u te zien op RTL 4. Aflevering van De Erfgenaam gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Five Days Inside, Ewout en Casa di Beau kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct bij NLZIET.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.