Renze gemist?

Renze gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Renze live kijken

De talkshow Renze is een populaire Nederlandse televisieprogramma dat live wordt uitgezonden op de Nederlandse zender RTL 4. De show wordt gehost door Renze Klamer en heeft als doel om een platform te bieden aan mensen om hun verhaal te delen en te bespreken met een groot publiek.

De talkshow is te zien op zaterdag en zondag en heeft sindsdien talloze interessante en emotionele verhalen gehad van mensen uit allerlei achtergronden. Gasten van de show hebben onder meer gesproken over persoonlijke uitdagingen, familieproblemen en andere belangrijke levensgebeurtenissen.

Renze Klamer heeft zijn eigen unieke stijl van presentatie en weet altijd de juiste vragen te stellen om de gasten te helpen hun verhaal te vertellen. Hij is ook goed in het creëren van een comfortabele en respectvolle omgeving, wat het voor gasten gemakkelijker maakt om zichzelf te laten zien en hun emoties te delen.

Aflevering van Renze gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Jinek, Beau en Vandaag Inside kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Renze

Afl. 4 Met in deze uitzending: * Anne Kervers en Willem Jebbink. Vanmiddag verzamelde zich een enorme groep mensen op de A12 in Den Haag om te protesteren tegen overheidssubsidie voor...
Lees meer over
Afl. 3 Met in deze uitzending: * Arjen Lubach Aan de vooravond van het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach blikken we met Arjen Lubach terug op vele hoogtepunten uit zijn...
Lees meer over
Afl. 2 Met in deze uitzending: * Astronaut André Kuipers geeft met zijn nieuwe theatercollege een uniek inkijkje in de ruimtevaartwereld. Wanneer landen we op Mars? Vinden we ooit...
Lees meer over
Afl. 1 Vrienden van Amstel Live viert haar 25-jarig bestaan. Anouk, Emma Heesters, Kraantje Pappie, Xander de Buisonjé, Manuëla Kemp, Nick & Simon en vele andere artiesten en (oud)...
Lees meer over
Afl. 8 Met in deze uitzending: * Opiniepeiler Gijs Rademaker trok weer door het land. Hij bevroeg Nederlanders over hun geldzorgen, het uitgavepatroon rond kerst en welk rapportcijfer ze...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis