Renze gemist?

Renze gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Renze live kijken met NLZIET

Renze Klamer sluit de zomeravonden op geheel eigen wijze af vanuit de studio in Amsterdam. Renze voert het gesprek van de dag, behandelt de actualiteit en uiteraard is er ruimte voor muziek. ‘RENZE’ is vanaf maandag 26 juni elke werkdag om 22.00u te zien op RTL 4 bij NLZIET.

Renze Klamer heeft zijn eigen unieke stijl van presentatie en weet altijd de juiste vragen te stellen om de gasten te helpen hun verhaal te vertellen. Hij is ook goed in het creëren van een comfortabele en respectvolle omgeving, wat het voor gasten gemakkelijker maakt om zichzelf te laten zien en hun emoties te delen.

Aflevering van RENZE gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Nadia, Jinek, Op1, Humberto en Beau kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

 

Renze Op Zondag

Na de zomer vanaf zondag 3 september om 21.30u op RTL 4 is er de wekelijkse talkshow met Renze Klamer.

In deze show gaat hij in gesprek met de hoofdrolspelers uit het nieuws en duikt hij in actuele onderwerpen van het weekend.

Daarnaast is er ook ruimte voor muziek en entertainment. Mis deze boeiende mix van gesprekken, actualiteiten en ontspanning niet!

Aflevering van Renze gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Marcel & Gijs, Jinek, Beau en De Oranjezomer kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Renze

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis