Renze gemist?

Renze gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Renze live kijken met NLZIET

Fan van RENZE? Bij NLZIET kun je vanaf 11 december elke werkdag om 22.00u op RTL 4 live kijken.

 

Renze 2024

In 2024 brengt Renze Klamer de dagelijkse talkshow, waar hij op zijn unieke manier de winteravonden afrondt, vol verrassingen en humor. De show biedt ruimte voor het bespreken van de belangrijkste gespreksonderwerpen van de dag, actuele thema’s, en muzikale intermezzo’s. Renze Klamer neemt het stokje over van Beau.

Aflevering van RENZE gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Nadia, Jinek, Op1, Humberto en Beau kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Renze

Afl. 7 Met in deze uitzending: * Vanavond opent Jan de Hoop met zijn nieuws van dit weekend! * D66-leider Rob Jetten deed gisteren een oproep aan NSC-voorman Omtzigt om niet met...
Lees meer over
Afl. 5 Met in deze uitzending: * Terwijl IS de bloedige aanslag in Moskou heeft opgeëist, legt Poetin liever zoveel mogelijk schuld bij Oekraïne. Zelensky ontkent intussen stellig. De...
Lees meer over
Afl. 4 Met in deze uitzending: * Teun van de Keuken * Victoria Koblenko * Olaf Koens * Marc van Ranst * Gijs Rademaker
Lees meer over
Afl. 3 Met in deze uitzending: * Georgina Verbaan opent de show met haar nieuws van de dag * Wat hulporganisaties al weken voorspellen is werkelijkheid geworden: in Gaza stierven mensen...
Lees meer over
Afl. 2 Met in deze uitzending: * Anna Gimbrère Opent de show met haar nieuws van de dag * Elodie Verweij en Wouter de Winther Politiek journalisten Elodie Verweij en Wouter de Winther...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis