Renze gemist?

Renze gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Renze live kijken met NLZIET

Fan van RENZE? Bij NLZIET kun je vanaf 6 mei elke werkdag om 22.00u op RTL 4 live kijken.

 

Renze 2024

In 2024 brengt Renze Klamer de dagelijkse talkshow, waar hij op zijn unieke manier de winteravonden afrondt, vol verrassingen en humor. De show biedt ruimte voor het bespreken van de belangrijkste gespreksonderwerpen van de dag, actuele thema’s, en muzikale intermezzo’s. Renze Klamer neemt het stokje over van Beau.

Aflevering van RENZE gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Nadia, Jinek, Op1, Humberto en Beau kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Renze

Afl. 7 Met in deze uitzending: * Vanavond opent Jan de Hoop met zijn nieuws van dit weekend! * D66-leider Rob Jetten deed gisteren een oproep aan NSC-voorman Omtzigt om niet met...
Lees meer over
Afl. 5 Met in deze uitzending: * Terwijl IS de bloedige aanslag in Moskou heeft opgeëist, legt Poetin liever zoveel mogelijk schuld bij Oekraïne. Zelensky ontkent intussen stellig. De...
Lees meer over
Afl. 4 Met in deze uitzending: * Teun van de Keuken * Victoria Koblenko * Olaf Koens * Marc van Ranst * Gijs Rademaker
Lees meer over
Afl. 3 Met in deze uitzending: * Georgina Verbaan opent de show met haar nieuws van de dag * Wat hulporganisaties al weken voorspellen is werkelijkheid geworden: in Gaza stierven mensen...
Lees meer over
Afl. 2 Met in deze uitzending: * Anna Gimbrère Opent de show met haar nieuws van de dag * Elodie Verweij en Wouter de Winther Politiek journalisten Elodie Verweij en Wouter de Winther...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis