Op1 gemist?

Op1 gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Op1 live kijken met NLZIET

Op1 is een gezamenlijke productie van verschillende omroepen. Met roulerende duo’s van verschillende afzenders onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO.

Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Op1 is vanaf 18 augustus op NPO 1 live te zien bij NLZIET. Aflevering van Op1 gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Nadia, Renze, Humberto en Vandaag Inside kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Op1

Op1 - 1 maart 2024 Met in deze uitzending: * In de rubriek ‘Haagsche Historie’ neemt VVD-prominent Ankie Broekers-Knol ons mee op een reis door de geschiedenis van de rol van vrouwen in de...
Lees meer over
Op1 - 29 februari 2024 Met in deze uitzending: * Angela Schijf en Servé Hermans over de voorstelling 'SONJA' Een televisie-icoon en een talkshow host die alles durfde te vragen: Sonja Barend. Maar zo...
Lees meer over
Op1 - 28 februari 2024 Met in deze uitzending: * Het is de Peter Pan onder de salamanders: de axolotl. Een bijzonder, schattig ogend beestje dat met uitsterven wordt bedreigd. Deze watersalamander heeft...
Lees meer over
Op1 - 27 februari 2024 Met in deze uitzending: * Paul Waarts, Ferry van Veghel, Guy Weski, Onno de Jong, Paul Vugts en Saskia Belleman over de uitspraak in het proces Marengo Levenslang voor Ridouan...
Lees meer over
Op1 - 26 februari 2024 Met in deze uitzending: * Sander van Hoorn over de onderhandelingen tussen Israël en Hamas Een mogelijk staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas betekent geen vrede, maar slechts...
Lees meer over
Op1 - 23 februari 2024 Met in deze uitzending: * Thomas van Groningen met zijn rubriek ‘De week van Thomas’. Wordt Mark Rutte de nieuwe chef van de NAVO? Thomas van Groningen verdiepte zich voor zijn...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis