Op1 gemist?

Op1 gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Op1 live kijken met NLZIET

Op1 is een gezamenlijke productie van verschillende omroepen. Met roulerende duo’s van verschillende afzenders onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO.

Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Op1 is vanaf 18 augustus op NPO 1 live te zien bij NLZIET. Aflevering van Op1 gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Renze, Humberto en Vandaag Inside kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Op1

Op1 - 20 september 2023 Met in deze uitzending: * De film 'Sweet Dreams' is dit jaar de Nederlandse inzending voor de Oscars. Renée Soutendijk speelt de hoofdrol in het drama over de ondergang van het...
Lees meer over
Op1 - 19 september 2023 Met in deze uitzending: * Prinsjesdag is meer dan een dag die in het teken staat van de Miljoenennota. Het is een dag vol pracht een praal. Presentator van 'Blauw bloed', Tirza...
Lees meer over
Op1 - 18 september 2023 Met in deze uitzending: * Bestaanszekerheid is een van de belangrijkste thema’s van de komende verkiezingen. Door de uitgelekte miljoenennota weten we aan de vooravond van...
Lees meer over
Op1 - 9 september 2023 Een extra uitzending van Op1 over de krachtige aardbeving in Marokko. Te gast zijn Ahmed Aboutaleb, Arjen Littooij, Najib Amhali, Yassin Elforkani, Bernd Andeweg, Rachida Azough en...
Lees meer over
Op1 - 15 september 2023 Met in deze uitzending: * De SP wil van de verkiezingen een echte ideeënstrijd maken en zet zelf vol in op meer bestaanszekerheid. Hoe gaat Lilian Marijnissen zich...
Lees meer over
Op1 - 14 september 2023 Met in deze uitzending: * Marnix van der Werf en Wouter de Winther over Partij voor de Dieren De Partij voor de Dieren staat weer in het centrum van de aandacht. Het bestuur trad...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis