Op1 gemist?

Op1 gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Op1 live kijken met NLZIET

Op1 is een gezamenlijke productie van verschillende omroepen. Met roulerende duo’s van verschillende afzenders onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO.

Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Op1 is vanaf 18 augustus op NPO 1 live te zien bij NLZIET. Aflevering van Op1 gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Nadia, Renze, Humberto en Vandaag Inside kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Op1

Op1 - 13 juni 2024 Vanavond presenteren Welmoed Sijtsma en Fidan Ekiz Op1.
Lees meer over
Op1 - 12 juni 2024 Met in deze uitzending: * Veroordelingen tot 28 jaar in de zaak Peter R. de Vries De rechtbank Amsterdam deed vandaag uitspraak in de zaak Peter R. de Vries. Het werd geen...
Lees meer over
Op1 - 11 juni 2024 Met in deze uitzending: * Adriaan van Dis keert terug als presentator van Zomergasten Na ruim twintig jaar keert Adriaan van Dis terug als presentator van 'Zomergasten'. Wat is de...
Lees meer over
Op1 - 10 juni 2024 Met in deze uitzending: * Bart Wallet over de reddingsoperatie van het Israëlische leger Met een spectaculaire reddingsoperatie wist het Israëlische leger zaterdag vier...
Lees meer over
Op1 - 7 juni 2024 Met in deze uitzending: * Nu de Europese verkiezingen in Nederland achter de rug zijn, wordt in Den Haag weer gesproken over de poppetjes: welke partij krijgt welke post? En wie...
Lees meer over
Op1 - 6 juni 2024 Met in deze uitzending: * De verkiezingen voor een nieuw Europees Parlement zijn van start. Sinds donderdag mogen Nederlanders naar de stembus en tot en met zondag volgen de rest...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis