Married At First Sight gemist

Trouwen met iemand die je helemaal niet kent. Het klinkt bizar, maar toch is dat precies waar dit tv programma om draait! Op basis van wetenschappelijk onderzoek worden koppels aan elkaar gematcht en zien zij elkaar pas voor het eerst vlak voor het ja-woord. Na vijf weken moeten de deelnemers beslissen of ze getrouwd willen blijven of dat ze toch uit elkaar gaan. Married At First Sight gemist? Bij NLZIET kijk je de afleveringen gemakkelijk terug op je laptop, tv of via de mobiele apps. Je kunt ook de Married At First Sight – Second Chance editie vooruitkijken bij NLZIET!


 • rtl logo

  Afl. 16

  Tue 25 Feb • 20:40

  74 min

 • rtl logo

  Afl. 15

  Mon 24 Feb • 20:30

  37 min

 • rtl logo

  Afl. 14

  Tue 18 Feb • 20:30

  37 min

 • rtl logo

  Afl. 13

  Mon 17 Feb • 20:30

  37 min

 • rtl logo

  Afl. 12

  Tue 11 Feb • 20:30

  37 min

 • rtl logo

  Afl. 11

  Mon 10 Feb • 20:30

  37 minMarried At First Sight 2020

In Married at First Sight worden singles op basis van hun profiel aan een andere single gekoppeld door een viertal experts. Het team van experts bestaat uit de drie vertrouwde gezichten: Tila Pronk (relatiewetenschapper), Pablo Bakarbessy (psycholoog/coach) en Marcelino Lopez (psycholoog/relatietherapeut). Seksuoloog Eveline Stallaart is de nieuwkomer van het team. De singles zien elkaar voor de eerste keer recht voor het altaar, klaar om te gaan trouwen zonder elkaar te kennen. Dit alles onder leiding van Carlo Boszhard. Lekker alle afleveringen achter elkaar kijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

In het nieuwe seizoen worden niet vijf, maar zes stellen aan elkaar gekoppeld. Dit seizoen zie je vier hetero-koppels, een homokoppel en een lesbisch koppel. Dit is het eerste jaar dat er een dameskoppel meedoet. Het aantal aanmeldingen heeft een record bereikt: 3500 mensen hebben zich aangemeld voor het programma! RTL 4 zendt elke maandag- én dinsdagavond het populaire datingprogramma uit en is terug te kijken op NLZIET. Welke koppels worden goed gematcht en zullen bij elkaar blijven?Married At First Sight Second Chance

In 2020 is de MAFS Second Chance editie op de Nederlandse televisie te zien, gepresenteerd door Carlo Boszhard. Vier vrijgezellen die meededen aan de voorafgaande seizoenen van het programma, krijgen nu eindelijk een tweede kans. Ze wagen een sprong in het diepe om hun ware liefde te vinden. Normaal gesproken weten de deelnemers niet met wie ze gaan trouwen, nu mogen ze zelf hun dates kiezen.

Uiteindelijk blijven er een aantal mensen over met wie ze op date gaan; het concept lijkt op die van Boer zoekt Vrouw. Het verschil is dat bij Married at First Sight Second Chance de kandidaten logeren op een andere locatie dan hun huis. Daarnaast worden ze bijgestaan door experts.

Dit keer hoeven de kandidaten niet te trouwen, zoals bij Married At First Sight. Oud-deelnemers van het programma gaan tijdens de logeerweek met elke potentiële partner op date. Elke dag kiest de vrijgezel dates uit die mogen blijven. Aan het einde van de week bepalen de oud-deelnemers of ze een relatie met de potentiële partner zien zitten of dat ze liever single willen blijven.

Degenen die het avontuur opnieuw aangaan zijn Milly, Maxime en Marcel. Het datingprogramma wordt vanaf 22 juni om 20.30u op RTL 4 uitgezonden. Je kunt elke maandag een aflevering vooruitkijken bij NLZIET.

Terugblik Married At First Sight 2019

* Spoiler alert!* Wil je de eerdere seizoenen van Married At First Sight nog terugkijken? Sla dan deze alinea even over, want we gaan het hebben over de kandidaten van 2019.

In 2019 waren er veel scheidingen bij het tv programma. Monique en Ronald, Maxime en Nick, Peter en Paul en Mirjam en Pascal slaagden helaas niet voor het experiment. Zo zag Monique een relatie met Ronald niet zitten. De twee probeerden iets van hun huwelijksreis te maken. Maxime vond Nick een aantrekkelijke man. Ze genoten maximaal van hun vakantie in Curaçao, maar Nick had iets te weinig inhoud. Peter en Paul verschilden erg veel van elkaar. Zo heeft Peter vier kinderen en Paul was gewend aan het singleleven. Toch hadden ze ook veel overeenkomsten. Het laatste koppel, Mirjam en Pascal, spendeerden hun huwelijksreis in Wenen. Vooral Pascal zag een relatie met Mirjam wel zitten. Helaas kreeg Mirjam een beklemmend gevoel van de enthousiaste Pascal.

Wereldwijd succes

Miljoenen mannen en vrouwen zijn op zoek naar de ware liefde maar kunnen die niet vinden. In het programma wordt op basis van wetenschappelijk onderzoek geprobeerd de ware liefde te vinden. Wereldwijd zijn er op deze manier al talloze koppels in het huwelijk getreden. Van Finland tot Australië, in 18 landen zijn er nu al stellen getrouwd op basis van wetenschappelijke onderzoeken.

Voordelen van NLZIET


Wist je dat?

 • De deelnemers na vijf weken mogen beslissen of ze getrouwd blijven?
 • Nikolai en Chantal nog steeds samen zijn? En nu zelfs samenwonen en hun eerste kindje verwachten?
 • Bram en Patty uit het eerste seizoen nog steeds samen zijn? En zij trotse ouders zijn geworden van dochtertje Puck?
 • Carlo Boszhard het nieuwe seizoen van MAFS presenteert?
 • Het programma hiervoor door Peter van der Vorst werd gepresenteerd?
 • In het nieuwe seizoen niet vijf, maar zes koppels de sprong in het diepe wagen door met elkaar te trouwen?Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer is Married At First Sight te zien op televisie?

Married At First Sight is elke maandag- én dinsdagavond om 20.30u te zien op televisie. Married At First Sight – Second Chance is vanaf 22 juni om 20.30u op RTL 4 te zien. Je kunt elke maandag een aflevering vooruitkijken.

Welke koppels zijn er ontstaan uit Married At First Sight?

Het eerste koppel dat ontstaan is uit het programma is Nikolai en Chantal. Daarnaast zijn Bram en Patty ook nog steeds samen. Beiden zijn trotse ouders geworden.

Wie presenteert het datingprogramma?

Tot 2019 presenteerde Peter van der Vorst het tv programma. In 2020 maakte RTL bekend dat Carlo Boszhard het stokje zou overnemen.

Wie zijn de experts?

Het team van experts bestaat uit de drie vertrouwde gezichten: Tila Pronk (relatiewetenschapper), Pablo Bakarbessy (psycholoog/coach) en Marcelino Lopez (psycholoog/relatietherapeut). Seksuoloog Eveline Stallaart is de nieuwkomer van het team.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.