Married At First Sight gemist?

Married At First Sight gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Married At First Sight gemist en terugkijken?

Je kunt het nieuwe seizoen van Married At First Sight terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Married At First Sight gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Married At First Sight 2024

In Married at First Sight 2024 worden singles op basis van hun profiel aan een andere single gekoppeld door een viertal experts. De singles zien elkaar voor de eerste keer recht voor het altaar, klaar om te gaan trouwen zonder elkaar te kennen. Dit alles onder leiding van Carlo Boszhard.

RTL 4 zendt iedere werkdag het populaire datingprogramma uit en is terug te kijken bij NLZIET. Ook kun je na iedere aflevering één aflevering van Married At First Sight vooruitkijken. Bingen maar! Welke koppels worden goed gematcht en zullen bij elkaar blijven?

Kijk de beste series vooruit

Met NLZIET Premium en NLZIET Extra kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.  

Aflevering van Married At First Sight gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Married At First Sight

Afl. 22 Realityprogramma waarin acht vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek aan elkaar worden gekoppeld. De deelnemers, die door een team van drie experts aan elkaar...
Lees meer over
Afl. 21 Realityprogramma waarin acht vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek aan elkaar worden gekoppeld. De deelnemers, die door een team van drie experts aan elkaar...
Lees meer over
Afl. 20 In alle vroegte worden de koppels gewekt voor een sportieve uitdaging die de groep in twee kampen zal verdelen. Tijdens de feestavond maakt een speciale gast zijn opwachting. De...
Lees meer over
Afl. 19 Wat kunnen de stellen leren van andere koppels? En werkt de match ook in groepsverband? De stellen ontdekken het allemaal tijdens de koppelsweek in Noordwijk. Alle stellen komen...
Lees meer over
Afl. 18 Om het experiment officieel en netjes af te sluiten, komen Sarath en Malou nog een keer samen tijdens het eindgesprek met Carlo Boszhard en de experts. Hoe blikken beiden terug op...
Lees meer over
Afl. 17 Suzanne en Bastiaan hebben een eerlijk gesprek bij Bastiaan thuis. Weten zij hun huwelijk de goede kant op te krijgen? Jeffrey en Jerney kijken samen naar hun favoriete film en...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis