Arjen Lubach gemist?

Arjen Lubach gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Arjen Lubach gemist en terugkijken?

Arjen Lubach duikt in vragen die gasten in het verleden hebben geïnspireerd om de waarheid over het nieuws te achterhalen. Hij laat je kennismaken met de beste comedians van dit moment – zowel populaire als minder populaire BN’ers. Iedere aflevering staan er twee op de voorgrond.

Lubach begon in 2014 met het maken van ‘Zondag met Lubach’, een satirisch nieuwsmagazine dat werd uitgezonden op NPO 3. In dit programma behandelde hij actuele onderwerpen, zoals politiek, maatschappelijke kwesties en technologie. Hij gaf zijn eigen, vaak humoristische kijk hierop.

Lubach heeft een grote fanbasis opgebouwd en wordt vaak beschouwd als een belangrijke stem in de Nederlandse maatschappij. Zijn programma wordt geprezen om zijn intelligente humor en scherpe analyses.

Aflevering van Arjen Lubach gemist? Of heb je een uitzending van NPO 3 gemist? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Arjen Lubach

Peter Pannekoek, brief van de koning Arjen Lubach duikt via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws.
Lees meer over
Het beste van de week | week 10 | seizoen 3 Het is vrijdag en dit is het beste van de week. Hier zie je alle hoogtepunten uit de Avondshow van 27-30 maart.
Lees meer over
Statiegeld op blikjes, FIFA Arjen Lubach duikt via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws.
Lees meer over
Wagner-groep, Herman Finkers Arjen Lubach duikt via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws.
Lees meer over
Rellen in Frankrijk, wetenschaplab Het Nederlands Elftal werd dik ingemaakt door Frankrijk. Kwam het door de kip kerrie, of toch door iets anders? We vragen het aan sportredacteur Diederik Smit. In de rubriek...
Lees meer over
De jeugd heeft het zwaar, Soundos El Ahmadi Arjen Lubach duikt via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis