Humberto gemist?

Humberto gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Humberto live en on demand kijken

Humberto houd je op de hoogte van al het laatste nieuws dit tv-seizoen. Er is genoeg op tv namelijk! In de zomer is er ook genoeg sport te zien, zoals de Nations League. Humberto bespreekt alle hoogtepunten in zijn talkshow.

Met NLZIET kun je Humberto live kijken waar je wilt, op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, tablet of telefoon.

Aflevering van Humberto gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Vandaag Inside, Jinek, Renze en Beau kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Humberto

Afl. 15 Met in deze uitzending: * BENR stapelt op dit moment succes op succes op TikTok en YouTube. Hun Nederlandse vertalingen van wereldhits worden miljoenen keren bekeken en vanavond...
Lees meer over
Afl. 14 Met in deze uitzending: * Hij was net klaar met de uitzending van 'RTL Boulevard' toen Nederlands bekendste misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd neergeschoten. 'Boulevard'...
Lees meer over
Afl. 13 Met in deze uitzending: * Vrijdag begint de grootste wielerwedstrijd van het jaar: de Tour de France. De start is in Denemarken. Wie zijn de favorieten? Thomas Dekker en Marijn de...
Lees meer over
Afl. 12 Met in deze uitzending: * Wat is het effect van de wilde boerenacties? LTO-Nederland voorzitter Sjaak van der Tak, Gijs Rademaker, Jan Paternotte en politiebond-voorzitter Jan...
Lees meer over
Afl. 11 Met in deze uitzending: * Een indrukwekkende eerste verhoordag van de parlementaire enquetecommissie aardgaswinning Groningen. Joost Vullings en Groninger Ger Warink vertellen...
Lees meer over
Afl. 10 Met in deze uitzending: * Na bijna vijftig jaar komt er in de Verenigde Staten een einde aan het recht op abortus. * Willem Holleeder blijft levenslang in de cel. * Van Iggy Pop...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis