BN’ers in het ziekenhuis gemist?

BN’ers in het ziekenhuis gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

BN’ers in het ziekenhuis gemist en terugkijken?

In BN’ers in het ziekenhuis 2023 gaan, zoals de naam al zegt, bekende Nederlanders helpen in een ziekenhuis in Nederland, dit keer het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Iedere BN’er staat op een eigen afdeling met een ervaren verpleegkundige, de mentor van de stagiair(e). Ze voeren de werkzaamheden samen uit om alle aspecten van de zorg te belichten. Er ontstaan boeiende gesprekken die ervoor zorgen dat de emoties hoog oplopen. Dit zijn de BN’ers die in het tweede seizoen meedoen:

 • Natasja Froger
 • Rachel Hazes
 • Philippe Geubels
 • Caroline van der Plas

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van KIJK vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van BN’ers in het ziekenhuis gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van BN'ers in het ziekenhuis

Aflevering 3 Cherry Healey roept de hulp in van experts om mensen een make-over te geven en tien jaar jonger te doen lijken.
Lees meer over
Aflevering 6 Natasja Froger, Rachel Hazes, Caroline van der Plas en Philippe Geubels gaan na een zeer intensieve spoedcursus aan de slag in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. De...
Lees meer over
Aflevering 5 Natasja Froger, Rachel Hazes, Caroline van der Plas en Philippe Geubels gaan na een zeer intensieve spoedcursus aan de slag in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. De...
Lees meer over
Aflevering 4 Caroline van der Plas draait vandaag een volledige dienst op de afgesloten Covid-afdeling in het Groene Hart Ziekenhuis, en dat is erg intensief. Natasja Froger ondersteunt een...
Lees meer over
Aflevering 3 De BN'ers zijn bijna halverwege hun stage in het Groene Hart ziekenhuis. Rachel Hazes zet steeds meer stappen om haar angst voor naalden te overwinnen en Philippe Geubels moet tot...
Lees meer over
Aflevering 2 Natasja Froger doet er alles aan om het hoge tempo op de spoedeisenhulp bij te houden. Caroline van der Plas is enorm geraakt door een patiënt die haar aan haar overleden vader...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis