Nadia gemist?

Nadia gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Nadia live kijken met NLZIET

“Nadia” is een talkshow gepresenteerd door Nadia Moussaid. De show brengt ervaringsdeskundigen en spraakmakende gasten samen in een levendige studio om actuele onderwerpen te bespreken. Het programma dat een platform biedt voor openhartige gesprekken kun je op NPO 3 live kijken.

Aflevering van Nadia gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Renze, Jinek, Op1, Humberto en Beau kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Nadia

Iedereen telefoonverslaafd? Veel mensen zijn verslaafd aan hun smartphone en social media. Nadia Moussaid bespreekt of mensen wel zijn opgewassen tegen grote techgiganten en of de overheid moet ingrijpen.
Lees meer over
Abortus maakt mij geen crimineel Nadia Moussaid bespreekt met gasten en publiek een onderwerp - maatschappelijke kwesties, maar ook medische of relationele vraagstukken - met als doel taboes te doorbreken en...
Lees meer over
Je bent jong en je stem (niet) Nadia Moussaid bespreekt met gasten en publiek een onderwerp - maatschappelijke kwesties, maar ook medische of relationele vraagstukken - met als doel taboes te doorbreken en...
Lees meer over
Stop de oorlog De strijd tussen Israël en Palestina is een van de langst slepende conflicten ter wereld. De grootste verliezers zijn de inwoners van Palestina en Israël. Hoe kunnen mensen uit...
Lees meer over
Slaan we door met seksuele voorlichting? Nadia Moussaid bespreekt met gasten en publiek een onderwerp - maatschappelijke kwesties, maar ook medische of relationele vraagstukken - met als doel taboes te doorbreken en...
Lees meer over
Terug naar het aanrecht Nadia Moussaid bespreekt met gasten en publiek een onderwerp - maatschappelijke kwesties, maar ook medische of relationele vraagstukken - met als doel taboes te doorbreken en...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis