Nadia gemist?

Nadia gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Nadia live kijken met NLZIET

“Nadia” is een talkshow gepresenteerd door Nadia Moussaid. De show brengt ervaringsdeskundigen en spraakmakende gasten samen in een levendige studio om actuele onderwerpen te bespreken. Het programma dat een platform biedt voor openhartige gesprekken kun je op NPO 3 live kijken.

Aflevering van Nadia gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Renze, Jinek, Op1, Humberto en Beau kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Nadia

Boer zoekt toekomst Nederland telt honderd miljoen kippen, ruim elf miljoen varkens en bijna vier miljoen koeien. Terwijl het aantal boeren afneemt, nemen de megastallen juist toe. Nadia Moussaid...
Lees meer over
Ik slik mijn depressie weg Het aantal Nederlanders met een depressie groeit. Net als de wachtlijsten in de GGZ. Tegelijkertijd krijgen 1,2 miljoen mensen antidepressiva voorgeschreven. Dat is meer dan ooit....
Lees meer over
Steeds jonger aan de fillers Botox en fillers zijn populairder dan ooit onder jongeren. Ook het aantal cosmetische klinieken is vervijfvoudigd. Nadia Moussaid bespreekt waar deze stijging vandaan komt en de...
Lees meer over
Ik kraak me uit de woningnood De woningnood in Nederland is hoog en tegelijkertijd staan er 219.000 gebouwen leeg. Maar leegstand kan niet in tijden van woningnood, zeggen jonge krakers.
Lees meer over
Weg met de monarchie? Nog maar de helft van de Nederlanders wil dat dit land een monarchie blijft.
Lees meer over
Laat ons werken Vanwege het personeelstekort in Nederland is het voor iemand uit Oekraïne eenvoudig om aan werk te komen, maar voor iemand uit Syrië geldt dit niet. Nadia Moussaid bespreekt hoe...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis