Jinek gemist?

Jinek gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Jinek live kijken

De talkshow Jinek, gepresenteerd door Eva Jinek, is een van de populairste programma’s op RTL 4. Elke werkdag avond neemt Jinek het nieuws van de dag door met haar gasten en bespreekt ze actuele onderwerpen uit binnen- en buitenland. Iedere uitzending kun je van Jinek live kijken.

Jinek is een ervaren journaliste en presentatrice die bekend staat om haar scherpe analyses en vragen. Ze weet altijd de juiste snaar te raken bij haar gasten en weet hen tot de kern van de zaak te brengen.

De talkshow trekt elke avond duizenden kijkers en wordt regelmatig op Twitter besproken. Jinek weet haar kijkers te boeien met haar vlotte presentatie en interessante gasten, variërend van bekende Nederlanders tot internationale sterren en politieke leiders.

Aflevering van Jinek gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Beau, Humberto en Renze kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Jinek

Afl. 20 Met in deze uitzending: * Het was de week dat de Ajax-vrouwen toch niet gehuldigd werden en carrières van ministers waren hot-topic. Een gesprek erover met Antoinnette...
Lees meer over
Afl. 19 Met in deze uitzending: * Donderdagmorgen was daar ineens het verlossende woord voor Feyenoord-fans: trainer Arne Slot blijft bij de club. Samen met voetbalkenners Michel van...
Lees meer over
Afl. 18 Met in deze uitzending: * Na bijna 30 jaar is er een doorbraak in de vermissingszaak van Maria van der Zanden, want eindelijk is Maria gevonden. We bespreken het bijzondere nieuws...
Lees meer over
Afl. 17 Met in deze uitzending: * Precies zeventig jaar geleden werd de Mount Everest voor het eerst beklommen door de mens, maar inmiddels bedwingt diezelfde mens de berg met allerlei...
Lees meer over
Afl. 16 Met in deze uitzending: * Minister Wiersma ligt al weken onder vuur nu hij heeft toegegeven dat hij zich grensoverschrijdend heeft gedragen. Kan hij nog aanblijven? We bespreken...
Lees meer over
Afl. 15 Met in deze uitzending: * Zeiler Jaco Baak beleefde een bizarre nacht op het IJsselmeer, nadat zijn boot was omgeslagen. Hij overleefde het maar net en werd uiteindelijk, mede door...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis