Jinek gemist?

Jinek gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Jinek live kijken met NLZIET

De talkshow Jinek, gepresenteerd door Eva Jinek, is een van de populairste programma’s op RTL 4. Elke werkdag avond neemt Jinek het nieuws van de dag door met haar gasten en bespreekt ze actuele onderwerpen uit binnen- en buitenland. Iedere uitzending kun je van Jinek live kijken.

Jinek is een ervaren journaliste en presentatrice die bekend staat om haar scherpe analyses en vragen. Ze weet altijd de juiste snaar te raken bij haar gasten en weet hen tot de kern van de zaak te brengen.

De talkshow trekt elke avond duizenden kijkers en wordt regelmatig op Twitter besproken. Jinek weet haar kijkers te boeien met haar vlotte presentatie en interessante gasten, variërend van bekende Nederlanders tot internationale sterren en politieke leiders.

Aflevering van Jinek gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Nadia, Beau, Humberto en Renze kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Jinek

Afl. 40 Met in deze uitzending: * Na een lang proces werd de Haagse oud-wethouder Richard de Mos eerder dit jaar vrijgesproken van corruptie, maar deze week bleek dat het OM toch in beroep...
Lees meer over
Afl. 39 Met in deze uitzending: * Dennis Wiersma stapt op als minister voor Onderwijs, nadat er deze week nieuwe meldingen van grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres binnen waren...
Lees meer over
Afl. 38 Met in deze uitzending: * Het landbouwakkoord is vandaag definitief geklapt. Waarom is het mislukt en wat betekent dit voor de toekomst van het kabinet? We bespreken het met Sjaak...
Lees meer over
Afl. 37 Met in deze uitzending: * Met man en macht wordt al twee dagen lang tevergeefs gezocht naar de duikboot met vijf passagiers die op weg was naar het wrak van de Titanic. Wat zijn...
Lees meer over
Afl. 36 Met in deze uitzending: * Voetballer Quincy Promes krijgt anderhalfjaar cel voor de mishandeling van zijn neef, maar gaat hij ooit hier de gevangenis in? Dit bespreken we met...
Lees meer over
Afl. 35 Met in deze uitzending: * De dood van Silvio Berlusconi, wangedrag in de Eerste Kamer en een Belgische TikTokker die zijn eigen dood in scène zet. We bespreken het opvallendste...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis