Jinek terugkijken

Heb je een aflevering van Jinek gemist? Lag je al in bed of was je juist een avond buiten de deur? Kijk het programma dan terug op een tijdstip dat het jou goed uitkomt. Je kijkt de afleveringen lekker terug zonder reclame, dus je houdt direct tijd over! Misschien kun je er dan meteen twee terugkijken….


Bij NLZIET kijk je afleveringen tot een jaar reclamevrij terug. Er staan dus talloze afleveringen voor je klaar! Probeer NLZIET nu de eerste maand gratis en kijk direct!


 • logo

  Afl. 40

  Vr 22 okt. • 22:10

  1u 20m min

 • logo

  Afl. 39

  Do 21 okt. • 22:00

  1u 11m min

 • logo

  Afl. 38

  Wo 20 okt. • 22:00

  1u 13m min

 • logo

  Afl. 37

  Di 19 okt. • 22:10

  1u 8m min

 • logo

  Afl. 36

  Ma 18 okt. • 22:10

  1u 25m min

 • logo

  Afl. 35

  Vr 15 okt. • 22:15

  1u 16m minJinek live kijken

Blijf altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten en kijk elke werkdag Jinek live. Met een tafel vol interessante en spraakmakende gasten worden actualiteiten besproken en bekritiseerd. Kijk om 22.10 uur live op RTL 4 naar de gesprekken die Eva voert aan tafel. Journalistiek, scherp, onderhoudend en over onderwerpen uit de media, cultuur, sport en maatschappij. Je kijkt Jinek live op een apparaat naar keuze. Het enige wat je nodig hebt, is een goed werkende internetverbinding en een abonnement op NLZIET. NLZIET is altijd opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Download nu de app of kijk via je laptop! Jinek gemist? Ook kun je de afleveringen van Jinek reclamevrij terugkijken.


Over Eva Jinek

Het programma bestaat al sinds 2014, maar wordt sinds januari 2020 uitgezonden op RTL 4, de jaren hiervoor werkte Eva voor de Publieke Omroep. Wat ging er allemaal vooraf aan deze overstap?


Jinek op Zondag, Jinek, Laat op Eén

Eva presenteerde voor het eerst een actualiteitenprogramma toen ze begon met “Jinek op Zondag”. Hierin besprak zij elke zondag wat er in de komende week ging gebeuren. Op 23 mei 2013 besloot WNL per direct te stoppen met het programma en ging Jinek bij KRO-NCRV aan de slag. Hier ging ze weer wekelijks haar praatprogramma “Jinek” presenteren.


In 2015 en 2016 mocht zij tijdens de winter- en zomerstop van Pauw deze tijd op de late avond vullen. Dankzij haar succes werd uiteindelijk het tijdslot van Pauw in 2017 gelijkmatig verdeeld tussen de programma’s Pauw en Jinek. In deze tijd begonnen de kijkcijfers van Jinek ook steeds meer op te lopen. Dit ging ten koste van RTL Late Night, wat op hetzelfde tijdstip werd uitgezonden op RTL 4. RTL Late Night is het nooit meer gelukt om de kijkcijfers omhoog te halen, waarna het in 2019 gestopt is.


In 2018 maakte Eva bekend dat ze in verwachting was. Tijdens haar verlof nam Nadia Moussaid de presentatie over. Onder leiding van Nadia werd ging dit tijdelijk “Laat op Eén” heetten. Na haar verlof is Jinek sinds 1 januari 2019 weer te zien op televisie. Sinds 1 januari 2020 is Eva overgestapt naar de commerciële zender en is haar programma te zien bij RTL 4. Alles in het programma blijft hetzelfde alleen is de zender veranderd.


De carrière van Eva Jinek

Eva was voor het eerst op tv te zien toen ze het “NOS Journaal op 3” ging presenteren. Later presenteerde ze ook het NOS Journaal. In 2008 was ze de verslaggever van de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten samen met Philip Freriks. In 2011 mocht Jinek live vanuit Londen verslag doen over het huwelijk tussen William en Kate. Deze presentatieklussen deed ze allemaal voor de NOS.


In 2011 maakte ze de overstap naar WNL. Hier ging ze het dagelijkse ochtendprogramma “Vandaag de dag” presenteren samen met Merel Westrik (bekend van Ladies Night). Hier begon ze ook met haar programma “Eva Jinek op Zondag”.


In 2013 stapte ze over van WNL naar KRO-NCRV. Hier mocht ze verder gaan met haar praatprogramma op de zondag onder de naam “Jinek”. Ook presenteerde ze hier afwisselend met Sven Kockelman het programma “Eén op Eén”.


In 2016 ging ze een heel ander soort programma presenteren, namelijk een documentairereeks genaamd “De Verenigde Staten van Eva”. In zes delen reisde ze af naar verschillende plekken met verschillende vragen om uiteindelijk meer te weten te komen over de Amerikaanse identiteit. Ze heeft in 2017 een tweede deel gemaakt waarin ze een aantal gewone Amerikanen volgden in het eerste jaar van Trumps presidentschap.


Ook is Eva buiten haar eigen programma’s om te zien op televisie. Zo heeft ze bijvoorbeeld een les verzorgd tijdens Dream School.


Wil je Jinek live kijken vanavond? Of heb je een aflevering van Jinek gemist? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct!


De voordelen van NLZIET

 • Jinek gemist? Bij NLZIET kijk je alle aflevering terug zonder reclame
 • Met een abonnement op NLZIET kijk je televisie wanneer het jou uitkomt. Kijk live, terug en vooruit naar programma’s van NPO, RTL en SBS, zoals De Oranjezomer en Beau
 • Kijk op twee schermen tegelijkertijd
 • Download de NLZIET-app en kijk tv-progamma’s waar jij wilt. Zo mis je nooit meer iets van de Nederlandse tv
 • Probeer de eerste maand eens gratis uit. Is NLZIET niets voor jou? Geen probleem, je kunt het abonnement altijd online stoppen, dus je zit nergens aan vast

Wist je dat?

 • Eva de Sonja Barend Award gewonnen heeft voor haar interview met DENK-politicus Farid Azarkan?
 • Jinek in 2018 bevallen is van een zoontje genaamd Pax?
 • Eva in Amerika is geboren en pas op haar elfde naar Nederland is verhuisd?
 • De ouders van Eva Tsjechisch zijn?


Jinek gasten

De meest spraakmakende gast van afgelopen seizoen was Famke Louise die zich achter de #ikdoenietmeermee boodschap stond. Een hoop influencers waren het hiermee eens, maar velen kijkers niet. Diederik Gommers, IC-expert, probeerde haar te begrijpen en te helpen tijdens de coronapandemie. Daarnaast was Bibian Mentel een opvallende, hartverwarmende gast. Ze kreeg veertien keer kanker, maar haar doorzettingsvermogen was enorm. Dat waarde Eva Jinek, waardoor ze een traan moest laten. Niet alleen bij Bibian, maar ook bij Danny Vera had Eva het moeilijk. Hij schreef een nummer voor toen nog zijn ongeboren kindje. Tot slot was Glennis Grace zeer geraakt tijdens het vorige seizoen van Jinek. Via social media krijgt ze veel te maken met berichten die gaan over haar huidskleur. Er vloeiden een hoop tranen!Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Hoelaat begint Jinek?

Iedere werkdag om 22.10 uur kijk je live naar Jinek.

Op welke zender kan ik Jinek live kijken?

Je kijkt Jinek live op RTL 4.

Hoeveel afleveringen Jinek kan ik terugkijken?

Bij NLZIET kijk je afleveringen tot een jaar reclamevrij terug. Ideaal als je Jinek gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Wanneer begint het nieuwe seizoen?

Vanaf 30 augustus 2021 begint het nieuwe seizoen.