Ik ga op reis en neem mee gemist?

Ik ga op reis en neem mee gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Ik ga op reis en neem mee gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Ik ga op reis en neem mee gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Ik ga op reis en neem mee 2023

Singles gaan op zoek naar hun perfecte match… op reis! In de avontuurlijke datingshow Ik ga op reis en neem mee krijgen drie vrijgezellen de kans om de liefde van hun leven te vinden, terwijl ze hun favoriete reis maken!

Elke vrijgezel selecteert vijf dates – en vertrekt met twee van hen. Op bepaalde momenten tijdens de reis sturen de vrijgezellen één date naar huis om plaats te maken voor een nieuwe date totdat alle vijf de dates geweest zijn.

De potentiële lovebirds ondernemen samen activiteiten, maken excursies en delen intieme momenten – ver weg van de dagelijkse sleur van thuis.

Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli om 20.30u te zien op SBS6. Aflevering van Ik ga op reis en neem mee gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Expeditie Robinson, Casa di Beau en B&B Vol Liefde kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Ik ga op reis en neem mee

Aflevering 9 Finale van het liefdesavontuur van vrijgezellen Haye, Diana en Nigel. Hebben zij iemand gevonden en wil die ook mee naar Nederland? Is het gelukt om echte liefde te vinden?
Lees meer over
Aflevering 8 Haye wil niet meer slapen met Rowena en trekt meer naar Kimberly toe. Diana twijfelt: met wie wil ze nou verder? Ze gaat een keuze maken en Nigel lijkt in Iris zijn ware soulmate...
Lees meer over
Aflevering 7 Haye vindt de nieuwe date 'een mooi meiske'. Hoe gaat Rowena hier mee om? Diana date met Bas en Rosan. Maar Bas en Rosan lijken elkaar ook leuk te vinden. Na zijn innige date met...
Lees meer over
Aflevering 6 Is Nigel Lindsey vergeten? Tijdens een date in een luchtballon zoekt hij met Iris de romantiek op. Groeien Haye en Rowena nog meer naar elkaar toe en wat vindt Jasmijn hiervan?...
Lees meer over
Aflevering 5 Nigel en Lindsey hebben het leuk, maar Nigel ziet date Iris ook wel zitten. Diana is alleen en wordt verrast door date Rosan. Haye lijkt Rowena echt leuk te vinden, maar ligt niet...
Lees meer over
Aflevering 4 Nigel maakt een keuze tussen Charmayne en Lindsey. Met wie gaat hij verder? En date 4 meldt zich voor de liefdesreis. Diana is emotioneel na een gesprek met haar date Lars. Haye...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis