Ik ga op reis en neem mee gemist?

Ik ga op reis en neem mee gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Ik ga op reis en neem mee gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Ik ga op reis en neem mee Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Ik ga op reis en neem mee 2023

Singles gaan op zoek naar hun perfecte match… op reis! In de avontuurlijke datingshow Ik ga op reis en neem mee krijgen drie vrijgezellen de kans om de liefde van hun leven te vinden, terwijl ze hun favoriete reis maken!

Elke vrijgezel selecteert vijf dates – en vertrekt met twee van hen. Op bepaalde momenten tijdens de reis sturen de vrijgezellen één date naar huis om plaats te maken voor een nieuwe date totdat alle vijf de dates geweest zijn.

De potentiële lovebirds ondernemen samen activiteiten, maken excursies en delen intieme momenten – ver weg van de dagelijkse sleur van thuis.

Ik ga op reis en neem mee is vanaf zondag 2 juli om 20.30u te zien op SBS6. Aflevering van Ik ga op reis en neem mee gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Expeditie Robinson, Casa di Beau en B&B Vol Liefde kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Ik ga op reis en neem mee

I carry your heart Finale van het liefdesavontuur van vrijgezellen Haye, Diana en Nigel. Hebben zij iemand gevonden en wil die ook mee naar Nederland? Is het gelukt om echte liefde te vinden?
Lees meer over
Blood, sweat and tears Haye wil niet meer slapen met Rowena en trekt meer naar Kimberly toe. Diana twijfelt: met wie wil ze nou verder? Ze gaat een keuze maken en Nigel lijkt in Iris zijn ware soulmate...
Lees meer over
She used to be mine Haye vindt de nieuwe date 'een mooi meiske'. Hoe gaat Rowena hier mee om? Diana datet met Bas en Rosan, maar Bas en Rosan lijken elkaar ook leuk te vinden. Na zijn innige date met...
Lees meer over
The marathon continues Is Nigel Lindsey vergeten? Tijdens een date in een luchtballon zoekt hij met Iris de romantiek op. Groeien Haye en Rowena nog meer naar elkaar toe en wat vindt Jasmijn hiervan?...
Lees meer over
Never felt so alone Nigel en Lindsey hebben het leuk, maar Nigel ziet date Iris ook wel zitten. Diana is alleen en wordt verrast door date Rosan. Haye lijkt Rowena echt leuk te vinden, maar ligt niet...
Lees meer over
Aflevering 4 Nigel maakt een keuze tussen Charmayne en Lindsey. Met wie gaat hij verder? En date 4 meldt zich voor de liefdesreis. Diana is emotioneel na een gesprek met haar date Lars. Haye...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis